Ögonen känns allt tyngre


Djurplågeri

Samlar på mig vuxenpoäng genom att titta på nyheterna. En av kvällens ämnen handlar om minkarna och usch så hemskt det är att se på dem; såriga, skadade och bor i så trånga burar. Blir bara så ledsen över att se hur folk kan behandla försvarslösa djur.

Värst var det när jag i våras såg en video på facebook om hur kineser slet av pälsen på tvättbjörnen medan de levde. Man kunde se hur de kämpade för mot smärtan. Nej usch, jag vill inte tänka på det. För hemskt.

Criss Angel



Tittar på Criss Angel på kära dumburken. Han ska försöka köra en bil med förbundna ögon. He's pretty crazy. Men han är så cool och är riktigt, riktigt snygg. Han har ett utseende som jag gillar hos män.

Busar i gräset

Söta Lillmiz leker i gräset


Ozzy

Wasp in a field of flowers


Teaching myself

Sitter och lär mig Gimp. Det är precis som photoshop, men lite mindre avancerat och gratis. Perfekt för mig som inte har råd med att köpa photoshop

Borde sova

Höööst

Är trött. Riktigt trött. Men ändå tvingar jag mig själv att hålla mig vaken, kika runt på nätet och kika på teven samtidigt (notera att jag ligger i sängen).

Tittar på härliga House

Ser på House på fyran, var aslänge jag såg på den serien. Såg på den jämt förr. Tänk att House hade lite intimitet med Cuddy! Det var bara en tidsfråga

My home

Det gula huset är mitt hem, har bott där i hela mitt liv

The Beauty Of The Countryside


Getting better

Nackspärren håller på att försvinna. Kan vrida på huvudet mycket mer och jag känner mig piggare. Sitter just nu och käkar ris till lunch. Heh.

Känner mig trött och slö. Tror min kropp vill ha en promenad eller liknande. Var ett tag sedan jag rörde på mig.

Shall I or shall I not?

Micke vill att jag ska följa med på någon (vad ska man kalla det?) filmkväll hos en polare i Uppsala. En tjej och hennes kille kommer också. Ska jag följa med och vara social för en gång skull... eller ska jag stanna hemma hos Micke och mysa med katterna framför någon film? Usch. Hatar att var social för någons skull.

Jag luktar fortfarande jenka


Inspiration


Sad eye, hungry mouth

Känner mig lite ledsen just nu. Micke har bokat en resa ner till sin pappa och de andra i Skåne 7 oktober - 9 oktober. Det som gör mig ledsen är att han åker på vår 2 årsdag. Jag hade planerat läääänge om vad vi kunde hitta på den 7:e och hela helgen. Sen kommer han och säger att han ska dra ner till sin pappa. Vi hinner umgås lite den 7:e men han ska med flyget 19.00 så det är inte mycket tid.

Jag vill inte blanda in Micke och hans familj i min blogg, men jag gillar inte hans pappa eller bröder. Pappan har inte brytt sig om Micke under hela hans uppväxt och sedan ska han plötsligt ha värsta relationen med han så fort han flyttar från Skåne. Jaja, Micke får göra vad han vill.

Nu ska jag fortsätta titta på förlossningskliniken och leta upp något att äta.

Försenad taxi och trött. Väldigt trött.

Idag steg jag upp klockan 06.00 för att få iväg min lillasyster med taxin. Taxin skulle komma 06.30 men har inte dykt upp ännu. Mamma ringde till reseledaren som sa att den skulle komma 07.00 istället för att den inte hade fått några tider och att de inte visste att Madde skulle åka idag. Jo visst du! Mamma ringde förra veckan till taxin och sa att MAdde skulle med. Idioter.

Nu är klockan 07.25 och tänkte precis skriva att taxin inte har dykit upp än men den kom precis. Blir svårt för taxin att hinna till tåget som går 08.00. De får helt enkelt köra upp henne till Härnösand.

Yang har rymt iväg igen så nu lär jag sitta och vänta på han/leta upp han.

Jag har fortfarande nackspärr och det börjar bli extremt jobbigt. Kan knappt ta på mig skorna. Mina syskon som är 20 och 18 ska iväg till skolan snart. Tänk att de är så pass gamla men kan inte ta ansvar. Lilla jag får väcka dem och se till att de kommer iväg. De är lika mogna och ansvarsfulla som en grön banan.

JAG ÄR EXTREMT TRÖTT.

Född med hjärna utanför skallen

Hittade på detta otäcka videoklipp på en bebis med hjärnan utanför skallen. Vad gör man som förälder i denna situation?

En dröm om en möjlig undergång

Måste bara berätta om en dröm jag hade härom natten. Den kändes så verklighetstrogen att jag blev rädd.

Jag och Micke var hemma hos mamma och pappa där vi hörde på radio och teven att presidenten i USA pratade. Han sa att solen skulle förlora sin stabilitet och solvindar skulle nå jorden (något sånt hade jag för mig presidenten sa). Så han sa att vi skulle söka skydd inomhus för att undvika värmen och elden.

Så vi gömde oss i källaren och jag såg ut genom källardörren till skogen i fjärran. Jag såg något som liknande solen trots att det var sen kväll. Allt blev så ljust. Träden fattade eld och vågen av eld närmade sig för var sekund. Till slut blev det så varmt att vi drog undan djupare in i källen och sedan bländades vi av ett starkt ljussken.

Med svetten rinnandes överallt öppnade jag ögonen och såg att pappas byxben brann. Vi lyckades släcka den och undrade om det var över. Lyckades vi överleva?

Nackspärr är inte en trevlig smärta

Nackspärr, den drygaste jag varit med om. Man blir handikappad på grund av smärtan som nästan gör en förlamad när man vrider huvudet fel. Har smörjt dit någon kräm som luktar som tuggummit jenka. Det bränner i huden och det hjälper liiite. Förhoppningsvis går det över under natten.

Gå och dö nacke!

Vaknade upp i morse vid sex tiden och kände hur ont jag hade i nacken på höger sida. Jag måste luta huvudet till vänster och lite neråt för att det inte ska göra ont, och den ställningen är inte direkt bekväm. Micke såg att jag var blå i nacken, som ett blåmärke. Så det känns ju lugnande.

Hur ska jag kunna duscha med sådan smärta?

Sjuk av värme

Jag blir alltid förkyld när det är varmt ute. Har så ont i halsen att det känns som att jag sväljer taggtråd, jag nyser och hostar som om jag har rökt i hundra år.

Myser framför CSI miami efter storhandling

Kom hem strax före sju med miljontals kassar med mat, städsaker och annat smått och gott. Det var ganska jobbigt att gå omkring i ÖoB, Rusta, Ikea och CityGross i jakt schampoo, tvål, matta, kakelrengöring, sopborste och vad man nu behöver.

Har precis pressat i mig baconchips, twix och härligt läskande fanta framför CSI miami. Nu ska jag kika vidare.

Framtidsplaner

Har suttit i seriösa tankar ett tag och ju mer jag tänker på det, desto rättare känns det. Jag funderar starkt på att plugga teckenspråk i Örebro som är två eller treårigt. Skolan står för boende, logi och mat (för cirka 3000 kr i månaden) vilket är ganska bra.

Men jag vet inte om jag ska söka dit nästa höst eller hösten om två år. Om två år känns lite bättre för då kommer min syster flytta dit för att gå i Sveriges enda gymnasium för döva. Och det känns ju bra för både henne och mig att vi känner någon i staden. Dessutom har Micke tagit examen och kan kanske flytta med.

Först ska jag kolla upp om jag kan ha csn i ytterligare två eller tre år eftersom jag redan haft det i två år på gymnasiet.

Kniven mot strupen

Haha kniven mot strupen. Skön kille.

Känner mig sugen på flingor fyllda med choklad...

I morgon ska jag in till Uppsala och handla mat som ska räcka i en månad. Det blir inte bara jag som ska handla. Ska möta upp Micke vid två då han slutar skolan för dagen och sedan ska vi proppa frysen med kött, kyckling, fisk, grönsaker och bröd.

Precis som igår och förrgår så tittar jag på True Talent. Jag gillar konceptet att man inte för se den om sjunger och därmed skippar man fördomarna som "Hon är för gammal", "Han är för ung", "Hon är för tjock" osv. Synd att vi tv-tittare får ser dem, hade varit kul om man bara fick höra rösterna.

Beautiful, soothing rain

Det regnar och det är mysigt

Hungry like a wolf

Hungrig! Idag tänkte jag göra tortellini till middag bara för att det är så gott. Om det är någon pasta jag ska äta så är det tortellini, godare finns det inte. Eller kanske. Ravioli är också gott.

I morgon ska jag ta mig i kragen och gå ut på en promenad. Det är molnigt vilket passar för en härlig, uppfriskande promenad. Ska kika lite på fru teve nu.

Lillmiz egna sovhörna

Tagen på bar gärning

Jag hade lyft upp gardinerna på fönsterbrädan för att katterna inte skulle klättra upp till fönstret. Men det accepterade inte Lillmiz. Hon tog sig upp på bordet och hoppade sedan utan problem över till fönsterbrädan. När jag kom tillbaka in i köket låg hon och sov bakom gardinen.

Piggna till musik

Deathstars är ett perfekt band att piggna till till. Detta är min favoritlåt med dem.

God Morgon

Gick upp för en timma sen och känner mig inte så jätte trött. Men den kommer väl snart. Ska strax gå och tvätta så jag får det gjort innan 14.00. Så segt att tvätta.

Micke försov sig i morse, lyckat. Hoppas han inte blir allt för sen.

Nyduschad

Sitter i min chockrosa nattlinne med mitt nytvättade hår inlindat i handduk. Katterna leker runt på golvet och jamar på varandra "Var är du?". I morgon har jag bokat tvättid mellan 07.00 och 14.00. Första gången jag tvättar utan Micke, kommer bli läskigt. Har aldrig varit förtjust i mörka och trånga källare med en evighetslång korridor.


Mormor, morfars, gammelmormor och gammelfarfars gravplats.

Chokladbollar är ju så gott



Nu har jag bakat chokladbollar och de står och gömmer sig i frysen. Kommer inte att ta fram dem förrän i kväll till teven. Åt upp det lilla som blev kvar i skålen - mm så gott det var! Jag gillar inte kaffe men det passar så bra i chokladbollar

Lady sitter i mitt knä och sover

Har disket lite mer än halva. Snart ska jag göra chokladbollar för att överraska Micke, han älskar chokladbollar. Sen ska jag steka kött, vispa ihop bearnaisesås och koka potatis så maten blir klar tills Micke kommer hem. Det är ganska skönt faktiskt att gå runt och fixa lite, men det kommer jag nog ledsna på snart. Snart kommer saknaden efter skolan bli mer intensiv.

My little sweethearts


Poor Bastard

Vaknade nyss, klockan tio. Hör från köket hur äggen kokar. Är inte speciellt hungrig men kokta ägg kan man äta även som kalla.

Blev förresten sur på Lady i morse. Hon kom och la sig på min kudde och började stampa på min hals med klorna. Och det gjorde jäääkligt ont! Men samtidigt ville jag inte knuffa bort henne för då skulle hon kanske tro att jag inte gillar henne eller något sånt.

Så vad händer idag? Diska och sen kommer jag troligtvis spela The Sims 3

Little dit and dat

Sjukhusbesöket idag var utmattande. Och extremt segt. Madde fick träffa ingenjören, kuratorn, logopeden, audionomen och läkaren. Det gick bra, tolken var urgullig och Madde sa inte så mycket. Hon var så ointresserad av det hela att det var lustigt.

Nu tittar jag på True Talent med Micke och käkar gröna äpplen. Gott!

Sjukhus i morgon

Är hemma hos föräldrarna - igen. Jag var tvungen att åka hem och lämna bilen till pappa för han ska till sjukhuset med min lillasyster Madde i morgon. Hon är ju döv och har cochlea implantat så hon har årliga kontroller på sjukhuset där de kollar cochlean, hur hennes tal är, hur bra hon hör och hur hon uppfattar saker och ting osv. Jag följer med för han ska släppa av mig hos Micke sen. Kommer bli en dryg dag för vi ska vara på sjukhuset 8.30 - 14.30.

ska ju upp halv sju i morgon så jag lär försöka sova nu. Natti!

My Prince Charming

Ever since I met you
I'm not afraid to cry
Ever since I met you
I'm not afraid to try

Ever since I met you
I'm not afraid to fly
Ever since I met you
I'm not afraid to die

Sleepy Kitten

Hittade precis denna urgulliga video

Lekt hemmafru

Höst på ingång

Har varit ensam hemma idag hos Micke. Han är i skolan och pluggar flitigt medan jag leker hemmafru. Jag har dammsugit, sorterat tvätt, diskat och städat i kattlådan. Skulle ha städat rent i badrummet men fick så ont i ryggen av att dammsuga. Känner mig som en gamling. Usch.

Ska snart börja med maten så att den står färdig när Micke kommer hem. Tänkte göra Tacogratäng med tacochips som tillbehör.

Ozzy snuttar på örat

Marias katt Ozzy gillar att snutta på Mickes öra. Så sött

Nä nu ska jag sova. Huvudet känns tungt och jag ska börja jogga i morgon. Kommer att dö efter 10 meter.

Something Beautiful







My Super Ex Girlfriend

Såg precis på denna film alldeles nyligen som gick på femman. Kändes skönt att få se på en lättsam film som man kunde skratta till. Filmen var i alla fall bra och sevärd. Den är gullig och slutar precis som sådana filmer ska sluta.

"När Matt Saunders träffar Jenny Johnson tror han att han funnit den perfekta kvinnan, men när hon blir för ägande bestämmer han sig för att göra slut med henne. Jenny tar det inte på ett bra sätt och bestämmer sig för att ge igen med hjälp av sina superkrafter för hon är nämligen superhjältinnan - G-Girl. Under tiden inleder Matt en romans med en medarbetare och detta får Jenny att se rött."

Sailor Moon nostalgi

När jag var yngre gillade jag att kolla på Sailor Moon. Såg på serien så ofta att jag fortfarande kan texten

Det är både kul och sorgligt när man återupptäcker klipp från serier och barnprogram man såg på som liten. Man tas tillbaka till den tiden när man inte hade bekymmer, man var lycklig och visste inte hur mörk världen egentligen var. Så ta vara på barndomen och ungdomen så länge man kan och väx inte upp för fort. Man är barn i 15 år och "vuxen" i ca 85 år. Så man har all tid i världen på att vara vuxen.

Höst och mys

Hösten är på ingång. Man kan känna det i luften, mycket friskare och en aning kyligare.
Jag älskar hösten. Den är så fin med alla färger, det är lagom varmt/kallt, det blir mörkare och man får bära mysigare kläder. Har saknat att använda min mössa!

Alla börjar skolan nu och jag känner mig ensam. Visst jag är inte den enda som är arbetslös efter studenten, men det känns ändå ensamt eftersom man blir ensam kvar i lägeheten. Man borde egentligen samla ihop ett gäng arbetslösa ungdomar så får man tillsammans starta ett företag så att vi får jobb. Typ starta ett kafé eller liknande.

Lite om mig

KÄRLEK:

Är du kär just nu? - Ja det är jag
Har du dumpat någon?- Nej
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull?- Nej
Vem kramade du senast?- Kattungarna
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej?- Skulle aldrig vara okej, oavsett situation. Kanske lite mer okej om han vore en skådis och de hånglade i en film.

SKOLA:

Är du duktig i skolan? - Ja, det tycker jag.
Har du bra betyg? - Ja, jag är väldigt nöjd. Hade väl önskat att betyget i livskunskap kunde ha varit högre.
Har du fått göra om ett prov någon gång?- Nej.
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - Haha ja.
Sköter du dej i skolan?- Ja, självklart.
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - Ja.
Haft mobilen på lektionstid? - Japp.
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - Nej.

 

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? - Två föräldrar, sex syskon, fyra syskonbarn och runt 50-60 kusiner.
Trivs hemma?- Ja.
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - Jag försökte en gång, men jag kom inte så långt då jag bor på landet.
Har skrikit och slagit din mamma? - Nej, skulle aldrig få för mig att göra det.
Har fått en rejäl utskällning på sistone? - Nej.
Vem betyder mest för dej i din familj?- Alla, men ens föräldrar betyder väl ändå lite mer än alla andra.
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - Ja, alltid. Man kanske hatar dem för något de gjort, men kärleken försvinner aldrig.

 

VÄNNER:

Du har vänner?  Ja.
Du brukar vara med? - Mest är jag väl med Sara och Eleonora. Fast det var länge sedan. Är en sådan ensamvarg.
Vem/vilka var du med sist? - Eleonora.
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Ja, självklart! Vad spelar utseendet för roll?
Är det okej att ha kill-kompisar? - Ja.
Har du pussat någon av dina kompisar?  - Nej.
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - Nej, det hoppas jag inte.


FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? - Nej, orka.
Tar kort på dina bröst? - Heh, nej.
Använder foundation på läpparna? - Nej.
Super dej packad varje helg? - Nej, jag har bättre för mig.
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - Plattar aldrig håret och vad är en typisk fjortisfrisyr?
Ditt hår e knallblont? - Nej, mitt hår mörkbrunt men ser rödaktigt ut i solljus.

 

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - Nej, jag har nog varit ganska neutral.
När grät du senast? - Eh, någon månad sedan tror jag.
Du har gråtit över en kille? - Har nog hänt ja.
Vem bråkade du senast med? - Minns inte, bråkar inte vanligtvis med folk.


Kyss scener med Johnny Depp

Vet inte hur jag hamnade på denna video på youtube.

Saknar skolan

Var inne på facebook alldeles nyligen och tittade runt. Då såg jag två kommentarer som jag skrev för ett år sedan. En av dem löd "Skola i morgon. Tänker spendera denna sista sommarlovsdag med choklad och skräckfilm." och det gav mig tårar i ögonen.

Aldrig mer ska jag få känna den pirriga känslan av att få börja skolan igen efter ett sommarlov, att se fram emot ett läsår med att lära sig massa saker. Kommer även att sakna känslan av att ha för mycket läxor, vara trött på att stiga upp sex varje morgon, trött på halva klassen och vara less på lärarna. Jag trodde aldrig att jag skulle sakna det som jag var less på. Aldrig.

Har en kattunge på varje axel. Hur sött är inte det? 

Sims social

Haha spelar The Sims Social på facebook. Snart tar Sims över allt!

Dold talang?


Någon som sett Buffy och Vampyrerna? Då kanske ni minns den blonda, tuffa vampyren Spike som spelas av James Marsters. Jag råkade hitta en del låtar som han spelat in och tydligen så kan han sjunga också!


Time to bake

Bakar chokladmuffins, är så himla sockersugen!

Smila är tjock

Smila har blivit tjock av alla sorkar. Jag vill ha tillbaka smala fina Smila

Let the sun in

Idag är jag på ett dåligt humör, känner mig ledsen och låg. Så det blir en musik-lyssnar-dag för mig.

HIM - Wicked Game (ny video)

Tänkte lyssna på lite HIM innan jag skulle lägga mig och sökte på denna låten. Blev förvånad när jag såg att de hade gjort en ny video. Blev totalt chockad över innehållet. Hade inte förväntat mig att se en äcklig strippa klä av sig alla sina kläder - men Ville var så vacker i videon att jag var tvungen att titta vidare.

Visdomstand - försvinn!

Min högra visdomstand gör mig riktigt sur. En har kommit fram och den gav mig inga besvär. Såklart den andra visdomstanden ska plåga mig. Får sluta tugga mat på den sidan. Vill inte ens tänka på när jag borstar tänderna - aj!

Du ska vara den du är och inte som alla andra

Satt och lyssna på den här låten när jag körde hem efter att ha skjutsat syrran till bussen. Ah, nostalgi

Strandhus


En av mina drömmar är att få bo i ett strandhus, att få vakna upp till havets brus och se ut över ett oändligt blått hav. Huset behöver inte vara modernt, trendigt eller lyxigt. Bara det ligger vid havet, långt borta från samhället och alla människor. Det ska vara jag, huset, havet och naturen.

Gah, my eyes!

Vet inte vad är med mina ögon idag. Jag har fått dubbelseende och ser knappt vad jag skriver. Det är antagligen ett tecken på att jag borde vila mina ögon från både datorn och teven idag. Får göra det snart, ta en promenad eller nåt sånt.

Charlie Sheens ersättare



"Den 25 februari 2011 beslutade CBS att avsluta inspelningarna av säsong åtta efter endast 16 avsnitt (vanliga fall 24) på grund av Sheens tillstånd och uttalanden om producenten Chuck Lorre. Den 7 mars 2011 avskedades Sheen från serien. Den 13 maj berättades det att Charlie Sheens roll kommer ersättas (inte spelas) av Ashton Kutcher från höstsäsongen 2011. Sheens rollfigur kommer att begravas i det första avsnittet som blir ett dubbelavsnitt. Detta för att förhindra så Sheen någonsin kan komma tillbaka i serien. Kutcher spelar en Internet-miljardär med brustet hjärta som köper Charlies hus."

Jag kommer att sakna Charlie men det ska samtidigt bli spännande att se om Ashton passar in i serien. Förhoppningsvis blir serien lika bra som innan eller kanske till och med bättre.

All yours


Är så glad att jag köpte Lady

Sov så dåligt i natt. Normalt har jag bara Lady och Lillmiz hos mig. Men den här gången ville även min systers och mammas katter sova hos mig, Ozzy och Fridde. Det var mysigt i början, men sen vid två-tre på natten så började de piggna till och leka med allt möjligt i mitt rum. Med mitt block, blommorna, kläderna osv. Vid sex på morgonen fick jag nog och slängde ut alla ur rummet, förutom Lillmiz som sov i sängen.

Klev upp klockan nio för att ge hundarna och katterna mat och släppte ut hundarna. Även kattungarna letade sig ut och lekte på uteplatsen. Jag vågade inte släppa dem ur sikte. Förut fick vår katt kattungar och två av dem försvann, vi tror att det var en hök som tog dem. Och jag vill inte att det ska hända igen.

Ser på Happy Gilmore

Filmen går på sexan. Den är rätt bra faktiskt!

Den handlar om en ishockeyspelare som upptäcker att han har en bra golfsving. Så han börjar spela golf för att samla ihop pengar till att köpa tillbaka sin farmors hus som skattemyndigheterna tog beslag på för att hon har glömt betala skatt flera år i rad.

Love me like I love you

Jag saknar Micke, väldigt mycket. Jag saknar hans humor, hans mysiga kramar, hans armar, hans närhet. Men jag saknar inte att han har blivit så oaktiv. Sitter jämt vid datorn och teven. Who cares - jag älskar han ändå

Just nu känner jag mig så varm fast det är kallt. Hm.

Gonna miss you

Det är något speciellt med finnarna och deras musik

Ligger just nu i sängen och lyssnar på Hollywood Hills med Sunrise Avenue. Han har en sådan härlig djup röst som jag gillar. Hade nog inte gillat låten om någon annan hade sjungit den. Det är en fin låt också.

Locked inside

Hittade en fjäril vid fönstret som kattungarna hade kul med. Snäll som jag är så släppte jag ut sötnosen

Ska snart ut på en promenad med hundarna och mamma. Skönt och röra på fettet!

Sleepy eyes

Åh vad trött jag är, som vanligt. Klockan två på natten (!!) fick jag kliva upp, hoppa in i bilen och hämta syrran vid tåget. Jag som precis hade hittat rätt sovställning och var halvvägs in i drömmarnas värld. Man borde nästan börja dricka alkohol bara för att slippa gå upp mitt i natten för att hämta syskon.

Sitter just nu och tittar på So You Think You Can Dance och önskar att jag kunde dansa. De är så otroligt duktiga och talangfulla. Ge mig lite sådan talang?

I'm so goofy

Haha, inlägget jag skrev nyss kändes så töntigt. Men det är så jag känner. Vill inte dölja något.

HIM - In Joy And Sorrow



Denna låt betyder mycket för mig. Första gången jag såg/hörde låten så började jag gråta. Ville Valo sjunger med sådan passion och ärlighet, som man ser tydligt i videon. Hans blick i låten (1.57) får hela mig att rysa och jag får känslan av att han sjunger om mig/oss

Nej låten betyder mycket för mig och varenda ord i låten är sann. Så poetiskt och vackert.

Sitting here alone

Det är skönt att vara hemma igen. Tog med mig kattungarna och det är härligt att se dem busa runt på större ytor. Just nu väntar jag på att Eleonoras dator ska ladda så att vi kan spela ett spel, bomberpenguin. Men nej, det gick inte. Hennes internetuppkopplingen är för segt. Jag som såg fram emot det!

Saknar min sötnöt

My cat

Lady

Rocky Horror

Såg den här filmen för lääänge sedan, men jag glömmer aldrig hur coola låtarna var i filmen.

Cat-exercise!

Åker hem idag och lämnar älsklingen ensam med de busiga kattungarna. Får se hur han överlever deras lek och bus. Tycker det är synd att han inte vill följa med hem men det är hans val. Han kommer troligen leva framför datorn och teven och bli en eremit tills jag kommer hem till han igen och tvingar ut han på promenader och joggingrundor. We need exercise!



Det ska bli skönt att komma hem i alla fall, få träffa mor och far. Mina syskon skiter jag i stort sett i.

Harry Potter dag

Sitter och äter en rostad macka med kalla ägg på. Gott! Idag har vi tittat på Harry Potter hela dagen och mellan filmerna har vi fått i oss mat - våfflor

I morgon åker jag hem för ett tag för att sedan återvända till Micke. Kommer att sakna han och katterna, men jag vill ha lite kvalite tid med min familj och få i mig lite härlig landsluft.

Min fina gitarr

Har vågat mig på att spela på gitarren. Åh vilken skön känsla
Det var verkligen länge sedan jag spelade. När jag fick min nya gitarr i julklapp så blev jag superglad, grät av lycka. Jag hade tidigare en gitarr med plaststrängar och nu fick jag en svart gitarr med metallsträngar. Sen när jag skulle spänna strängarna så råkade den gå av och smällde till på min hand och jag började blöda. Sedan dess har jag inte vågat röra den, inte ens spänna.

Idag så tog jag fram den. Stämma fick Micke göra medan jag stod en bit bort och förklarade hur man skulle göra. Sedan klippte jag naglarna och började spela. Mina fingertoppar gjorde så klart ont, men det får jag vänja mig bort. Snart kommer de att hårdna och då kommer jag kunna spela utan problem. Kommer till och med ihåg vissa av ackorden. Men picka har jag glömt bort.

Metric - Eclipse (All Yours)


Detta är låten jag gillar mest från filmen. Så underbar och ger gåshud.

Inspirationen flödar

Noo, Micke vaknade och tog över datorn. Ingen mer sims för mig, på några timmar. Nu sitter jag vid min lilla, gulliga laptop och skriver för fulla muggar. Blev så inspirerad att skriva efter att jag såg The Twilight Saga - Eclipse igår. Musiken i filmen är rätt så inspirerande. Så Micke laddade ner dem så nu lyssnar jag på dem samtidigt som jag skriver. Rätt nice.

Sitter och funderar på när jag ska åka hem. Börjar få lite hemlängtan. Blir antagligen på torsdag. Hade åkt hem idag om det inte vore för ett tv program jag brukar se på. Det är sista avsnittet i morgon och jag vill gärna se hur det går. Det är The ColonyDiscovery Channel.

Nej nu måste jag skriva vidare..

The Sims 3



Vaknade
alldeles nyligen och det första jag tänker göra är att spela The Sims 3. Mat, klä på sig och göra något annat är inte lika viktigt som att spela sims. Nej, sims är livsviktigt! Nej då, jag ska snart göra allt det annat. Vill piggna till mig först. Men att spela sims är som att se en film, som Harry Potter. När man sett den första filmen vill man se den andra, för att se hur det går. Det är precis som med att spela sims, man vill veta hur det går för ens sim att t.ex. bli tillsammans med den där vampyre, om simmen lyckas skapa ett bra band etc.

Nej nu har jag slösat tillräckligt med tid på blogginlägget. Nu ska jag spela sims så hörs vi senare. Ciao!

Hepp

Oh freedom! Har slutat på jobbet nu och det känns skumt att inte vakna tidigt varje morgon för att dra till jobbet. Vaknade upp vid sex och var ganska pigg, men lyckades somna om igen och vakna upp vid nio. Sen dess har jag spelat The Sims 3, fått i mig en smörgås, borstat tänderna, gett kattungarna mat (2 gånger) och längtat tills min lön sätts in på kontot den 25:e.

Det börjar bli magert på kontot och jag hatar att be om pengar. Verkligen hatar! Vet inte om jag ens tänker göra det. Jag behöver inte äta, egentligen. Men jag bör.

Ja... trött som vanligt

I morgon är sista dagen på jobbet. Känns konstigt, har ju varit där rätt mycket i fem veckor, och nu helt plötsligt kommer jag inte komma tillbaka? Kommer sakna känslan att känna sig en del av något. Att göra nytta. Men det ska bli skönt att få ledigt och pusta ut. Hela juli försvann från mig.

Just nu ser jag på någon film på 6:an som handlar om drakar. Den är rätt bra, men ingen film jag vill köpa eller se igen. Eller kanske om några år.

Borde sova så jag orkar med min sista dag. I morse var jag helt slut i kroppen, ingen energi alls. Det blir så när man inte äter någon frukost.

Inget mys för mig

Det är endast 2 dagar kvar och sedan är jag friiii!
Men vill jag vara fri? Med andra ord blir jag arbetslös och framtiden blir sjukt oviss. Jag är van med att alltid ha något planerat, att ha något att göra. Som att gå i skolan. Men nu har jag ingenting. Nada. Det är läskigt och får mig att må illa.

När jag slutat jobba ska jag skriva in mig till arbetsförmedlingen igen och sedan ska jag söka jobb. Det jobbiga blir att få ihop ett dugligt personligt brev. CV är inte så svårt, bara fakta. Men i personliga brevet ska man skriva om vem man är i stort sett och varför man söker detta jobb.

Vad jobbigt det ska vara att vara vuxen.

Ska jobba i morgon så det blir dåligt med fredagsmys för mig.

Inte långt kvar

Nu är det tre dagar kvar.
Det känns overkligt. Jag började jobba för en månad sedan men det känns som det var igår jag försökte förstå alla knappar och funktioner. Att det var igår jag fick känna det distinkta lukten inne hos hönsen och höra deras eviga kackel.

En sak är säkert. Jag kommer inte att längta tillbaka. Eller kanske liiite. Kommer sakna att lyssna på gubbarna som skvallrar i matrummet på rasterna.

Ledsen flicka

Min kropp skriker efter choklad och skräpmat. Om jag hade råd så skulle jag ha tagit bilen till närmaste affär och hamstra på mig choklad, chips och läsk. När lönen kommer så kommer jag bli en lycklig flicka

Idag var det den jobbigaste dagen på länge. Mina fötter dödar mig. Jag skar mitt finger i måndags på någon vass pigg i äggmaskinen och den ömmar, svider och är svullen. Dessutom fick jag en bula efter att jag slog huvudet i ett skåp vid maskinen. Idag är jag inte en glad tjej.

My feet needs love

Jag har ohyggligt ont i fötterna! Fotmassage tack 

Igår var det 6 dagar kvar tills jag slutar på jobbet. Idag har jag bara 5 dagar kvar.

P.S Maten blev god, gottigott! D.S

Min lyckade matlagning

Kom hem halv fyra och håller just nu på att göra mat. Det blir stuvade makaroner med kryddad korv! Stuvade makaroner är så gott... yummy! Dock så har jag råkat ut för en del olyckor med maten. Först glömde jag sätta på plattan, så kastrullen med mjölk stod ett tag på plattan innan jag insåg mitt misstag. Sedan satte jag på fel platta så plast sleven smälte och nu finns det en fläck på plattan som jag inte vet hur man får bort. När jag väl fick igång rätt platta så började mjölken koka över (på bara en minut!) så jag brände botten på kastrullen.

Men nu är det klart så det är bara till att äta det nu.

Åh så trött jag är!

Idag har jag jobbat, kommit hem, sovit, ätit middag, sovit och bakat chokladrutor. Får se om jag hinner se någon film innan jag somnar igen. Är fruktansvärt trött och undrar hur jag ska orka av att jobba de resterande 6 dagarna. Men jag klarar det! Förhoppningsvis. Får tänka på pengarna som väntar på mig i slutet av augusti

RSS 2.0