Ny praktikplats och ny blogg på G

Oj tänk att det redan gått över en vecka sedan jag var inne här. Har helt enkelt inte haft tid eller ork eftersom jag praktiserar på ett tryckeri i Uppsala nu. Börjar 8.00 och slutar 16.00 så jag går upp tidigt och kommer hem ganska sent. Så när jag kommer hem är jag ganska trött.

Men jag har faktiskt skitkul på tryckeriet! Jag har fått lära mig massor och fått skära pappar i STORA maskiner med vassa skärblad som kan kapa min hand. Men jag är försiktigt. Har även fått spiralbinda block, limbinda böcker, lärt mig hur alla maskiner fungerar osv. Dessutom är alla på tryckeriet så snälla och söta att jag känner mig som hemma där.

Dessutom så överväger jag starkt att starta en ny blogg, en ny start. Det känns lite ångestladdat att ge upp den här bloggen eftersom jag har haft den här så länge, men jag gillar inte namnet på bloggen och den drar ner så mycket. Känns inte som jag. Men jag kommer definitivt inte stänga ner den. Den får leva kvar som ett minne.

Ska försöka fixa klart den nya bloggen så jag kan starta den i morgon, 1:a maj

Vara med i tidningen

Ja, att se sin nuna i tidningen kunde jag gärna slippa haha!
Jaja, jag dog inte i alla fall.

Så klart att jag blir sjuk idag

Åh nej.
Vaknade upp för en halvtimme sedan och började göra mig i ordning inför praktiken idag. Plötsligt började jag må jätte illa, få ont i magen och få huvudvärk. Och det suger. För jag ville verkligen dit och köra in mer bussar till tvätthallen. De pratade till och med om att jag skulle kunna få jobba där.

Skit också!

Nervös..

Jag är så nervös att jag ska spy. Ska åka om 40 min. Ska bli intervjuvad vid 10.00.
Åh varför sa jag ja...

Ska bli intervjuvad. Hm.

Jag ska bli intervjuvad av en tidning i morgon (ganska stor med...) och vad det verkar som så är jag den enda i gruppen som ska bli det? Jag trodde jag skulle vara en av många som ska bli intervjuvad. FML. Nu kommer jag säkert hamna på två sidor och mitt nylle kommer att täcka ett helt uppslag. Ååh! Typiskt.

Inte för att jag bryr mig att jag ska synas, men jag trodde jag skulle synas med flera. Jag hoppas att det är fler som ska bli intervjuvad annars så kommer jag inte lämna huset på flera veckor. Nä då. Men aja, wathever. Jag dör inte i alla fall.

Mysmorgon

Har precis gjort i ordning en smörgås med makrill i tomatsås på och så ska jag strax sätta på Vampire Diaries och titta på det. Kommer bli en perfekt morgon det här. Bara jag, katterna, makrillmackan, teven och min vackra mobil.

Vi hörs

Delain - See me in shadow


Lite dåligt ljud, men orkade inte hitta en annan.
Älskar soundet och hennes röst

Min nya mobil

Har haft min gamla, goa nokia i över 2 år. Så det var lite skönt med en ny älskling i fickan.

Ute på vägarna igen

Idag Åker jag med en sjukresebuss som går mellan Uppsala och Skutskär. Roligaste körningen hittills eftersom man inte sitter i bussen hela tiden. Man hämtar och lämnar prov (typ blodprov och sånt) på sjukhusen samt post och paket. Slutar 19:30 idag i alla fall och sen så åker jag hem till mor och far.


Zombie - CHECK

Trött som en zombie? Yep. Lite sömn hade inte skadat. Slutar 16.30 idag och det känns väldigt jobbigt. Kommer säkerligen somna på bussen.


Trött

Känner mig trött. Nästan som en zombie. Undrar hur jag kommer känna mig i morgon när jag ska upp vid fyra - halv fem. DÅ kommer jag känna mig som en zombie.

När jag kommer hem från praktiken så tänkte jag försöka diska lite, fixa lite god mat, ta en skön varm dusch, se på film och sedan sova. Låter bra det.


Tider

Börjar 7.45 i morgon.
Börjar 5.15 på torsdag.
Börjar 10.30 på fredag.

Vet inte om jag ska gråta över torsdagen eller skratta över fredagen.
Det enda jag vet är att jag börjar tycka att det är trist att sitta i en buss och se fånig ut. Varför valde jag detta som praktik?

Sitter och har lunch


Sitter på en busstation

Sitter på Nobina och ska följa med när de åker buss. Nervös!


Är i Uppsala och ska besikta mina föräldrars bil. På väg hit blev jag stoppad av polisen bara för att jag körde en olaglig bil. Typiskt min tur. Så jag blev sen till besiktningen och får vänta tills jag kan komma in. Dessutom så är jag kissnödig.. :/

Är i uppsala och ska besikta lilla golfen. Men jag blev sen hit eftersom polisen stoppade mig på vägen hit. De sa att jag körde en olaglig bil och jag sa "ja jag vet, för jag ska besikta den". Fick blåsa i den där apparaten för att se om jag hade druckit alkohol och sedan fick jag åka.

Jag är kissnödig och inte finns det någon toalett i närheten.


Det har varit en lugn dag

Bortsett från att jag blev uppringd av min syster klockan tre på morgonen, så har dagen varit skön. Solen har lyst ner på oss medan vi eldade bort torrt gräs på gården.


RSS 2.0