I do want


För mycket spänning för mig idag. Need some sleep.

Har haft en ovanligt spänd dag idag.

Först så började Yang kräkas, inte en utan tre gånger innan och sedan eventuellt ute. Han slickade överallt på golvet och då släppte jag ut han. Tänkte att han kanske var kissnödig eller tänkte kräkas mer. När han kom ut började han käka snö som en tok! Stora munnar var det också.

Det var inte förrän han kom in som jag insåg att han darrade. Intensiteten ökade och till sist så darrade han så pass mycket att han hackade tänder. Jag blev så klart rädd för jag var ensam hemma och hade inte någon bil hemma som jag kunde ta med han till veterinären. Men efter att jag gav honom en bit kyckling så lugnade han ner sig. Stackars älskling

Efter maten så skjutsade jag sedan Maria, Mattias, Jenny (Marias kompis) och Jim (Marias och Mattias kompis) till isen så de kunde åka runt. Denna gången körde jag inte, stod och tittade på istället. Men ack vad kallt det var! Sedan tog de en paus, de rökte och snackade. Sedan sa jag "Någon kan väl sitta på taket och åka med?", men det sa jag mest på skämt. Självklart var Jim på idéen och hoppade upp på taket. Maria började köra med han. Isen knäppte som vanligt men den här gången så knäppte det väldigt mycket.

Jag kunde känna hur isen sprack vid min fot och jag började då gå tillbaka mot land. Men det knäppte mer och mer och samtidigt så började jag öka takten samtidigt som adrenalinet började pumpa runt. Jim började skrika att isen började spricka och försökte hoppa av bilen i tid innan Maria började gasa på in mot land. Själv så började jag springa och tydligen skrek jag "Jag vill inte dö!" (minns inte att jag sa så alls!).

Helt plötsligt så kom jag fram till ett ställe där isen hade spruckit upp och jag hamnade med min fot däri. Som tur var var det inte så djupt och jag hann reagera innan jag la tyngden på foten. Jag hoppade åt sidan och sprang nästan in i Jim.

Kvar stod Mattias och Jenny och stirrade på oss som om vi hade blivit tokiga. Och ja, vi var nog tokiga. Men fy fan vad det lät! Vi sprang cirka 100-150 meter på bara 10 sekunder. Så rädda var vi.

Ett litet äventyr på slutet av veckan

Idag åkte jag, Micke, Maria, Mattias och Madde ner till isen för att åka runt med Maria och Mattias volvo. Det var ganska kul men ack så kallt det var att stå och titta på. Jag åkte med några gånger själv, filmade de som körde och körde faktiskt två varv själv.

Vågar erkänna att jag var bättre än Micke. Förlåt Micke, men jag var riktigt rädd när jag åkte med honom. Han hade ingen kontroll på bilen! Han gasade alldeles för mycket, det lät som att motorn skulle skära sig och att växellådan skulle paja. Till slut mådde jag även illa av alla "piruetter" och var tvungen att be han att släppa av mig.

Vi lämnade volvon och skulle ta golfen hem, men sedan fick den sopptorsk! Mattias ringde efter pappa som skulle komma och rädda oss. Men halvvägs så fick han också soppatorsk (hahahaha) så Maria fick gå tillbaka och hämta volvon som var den enda bilen med bensin i och sedan åkte hon, Mattias och Micke iväg för att fylla på dunken med bensin. Vi satt fast vid vägen i 2 timmar.

Nä, det var ett äventyr må jag säga. Mamma skrattade åt våran olycka när vi väl kom hem och sedan proppade vi i våra tomma magar med kyckling och ris. Mums!

To much. Uäk

Micke och jag drog hem till min familj på kvällen. Vi åt oss feta på mer chips och popcorn och jag kan känna nu att jag inte behövde det. Mår illa och magen är riktigt uppsvälld. Tur att man ska ta en promenad i morgon bitti, gå och fota lite hästar kanske - om de är ute.

Nu är jag trött, huvudet ömmar och katter irrar omkring i rummet. Ska försöka lugna ner dem och om det inte går åker de ut ur rummet. Behöver sömn!

Ska härmed försöka överleva helgerna utan massvis med chips och godis! Lite och lagom är bäst.

Jag är alltid snäll

Håller på att städa och jag ska snart gå ner och tvätta åt Micke. Man är väl snäll så.

Det behövs en kvinna i varje hem. I alla fall hos Micke

Är hos Micke nu efter att vi har irrat runt lite i Uppsala. Vi åt kyckling på IKEA, köpte tv-bänk, bakpensel och drog sedan vidare till citygross där vi inhandlade chips och kattmat.

Blev chockad när jag kom till han. Så stökigt! Det märks att han behöver en kvinna hos sig

Nej nu ska vi se på film, knapra på chips och smaska i oss popcorn.

Söta, mysiga Yang

Jag är vaken och samtidigt lite död. Lustigt att man kan känna sig död fast man inte har en aning om hur det känns att vara död. Det kan ju knappast vara en erfarenhet.

Syskonen har dragit till skolan, hundarna har fått mat och fått rasta av sig i trädgården. Nu väntas en tupplur i soffan för mig.

Fina Yang

Lägga ut någon på facebook

Är lite ledsen och sur just nu. En väns mamma la ut på facebook en bild på hennes "stökiga" rum och klagade på att hon aldrig städade. Jag tycker det är lågt att göra så mot sin dotter. Sådant där tar man upp privat och inte delar med sig så att alla kan se.

Nej. Ska göra varm choklad för att lugna ner mig och sedan titta på teve kanske.

Förresten... Det snöar

Skön dag faktiskt. För en gång skull

När mor kom hem idag så tog vi med oss hundarna ut på en promenad. Det var kallt men inte så att man frös och det var mysigt att gå. Känns som att det var ett tag sedan. Micke vill sällan gå ut med mig på härliga promenader. Det blir i sådana fall runt kvarteret.

Amigo ligger vid mina fötter och jag känner mig salig efter att ha tittat på videos om RAW. Tänker definitivt använda RAW när jag fotar, bilderna blir klart mycket bättre och man får mer kontroll på slutresultatet.

Fasiken, kissnödig är jag också. Oooorkar inte gå ner. Får hålla mig till i morgon.

Gäsp

Alltid kul att bli väckt av hundarna halv sju. Speciellt när man somnade halv tre.
Jag kommer definitivt somna på soffan.

Ska sova, satt och vänta på en vän i onödan


Åh nej.. Säg inte det!

Mår riktigt dåligt. Något säger mig att jag börjar få magsjuka och jag vet mycket väl vad det kommer sluta med. Om det är magsjuka så kommer jag ligga utslagen i en vecka och kräkas. Faaaaanta.

Jag ska försöka övertyga min kropp att jag mår bra och att jag omöjligt kan bli sjuk. Det lär väl funka? Är desperat!

Chokladmuffins

Sitter med datorn i knäet, käkar en chokladmuffin, kikar på Ghost Whisperer och känner mig ganska trött. Har känt mig lite uttråkad de här dagarna och funderar därför på att kanske åka lite skidor (nu när det ändå finns snö). Ska även försöka fota lite. Måste försöka göra något vettigt om dagarna!

Yang kan vara så elak ibland

Har nu sökt två jobb! Hoppas på det bästa, orkar inte fortsätta vara arbetslös.

Varit precis ute på en runda med hundarna ute på åkern och i skogen så de får springa av sig. Men Yang är så jobbig mot Amigo. Han hoppar på han hela tiden och bitar han i svansen. Tror Yang är en liten djävul.

Vet inte vad jag har gjort med axeln. Troligen Mickes hårda bäddsoffa

Har så förbannat ont i höger axel! Jag kan inte sova på den sidan för då får jag så ont att jag vill slita armen av mig. Kan inte ens använda armen. Åh vilken underbar start på dagen...

Trött är jag, tror jag ska ta en tupplur och sedan ska jag dansa lite på Wii. Sen vid två-tre tiden tar jag med hundarna ut på en promenad nu när det snöar så fint. Älskar verkligen snö

Min nokia

Min mobil börjar krångla nu på senaste tiden. Simkortet registreras inte ibland och då är jag tvungen att stänga av mobilen och sätta på den igen. Den har även börjat frysa till, speciellt när man ska fota något. Men jag har även haft mobilen i mer än 2 år och den har hållt väldigt bra.



För lite sås

Har precis ställt in lasagnen i ugnen och som VANLIGT så gjorde jag för lite bechamelsås.. Ååh! Men det får bli som det blir. Tänker inte stå och göra mer.

Ska dra på en promenad sen i mörkret med min mp3 och kanske tar jag med mig en hund.

DAGENS

Dagens humör: Uttråkad
Dagens mående: Rastlös
Dagens borde: Träna
Dagens frisyr: Utsläppt/ostylat
Dagens smink: Nada
Dagens klädsel: Jeans, linne, huvtröja och prickiga strumpor
Dagens planer: Laga lasagne, rita, dansa/promenera och ringa Micke
Dagens materiella vill ha: Jeans, dubbelsäng och blommor i fönstren
Dagens fundering: Framtiden
Dagens beroende: Varm choklad
Dagens tråkigaste: Titta på dumburken
Dagens längtan: En tvåa och skaffa en bebe
Dagens superlängtan: Få ett jobb!
Dagens låt: Metric - All yours

Känns i bröstkorgen. Panik?

Planerar en ny blogg desing, men vet inte alls hur den ska se ut. Måste samla på mig inspiration!

Är inte på så bra humör just nu. Allt har vänts upp och ner sedan jag kom hem. Vill tillbaka till Micke och bara vara. Åh dumma älskade mamma och syster. Är inte så glada på er just nu!

Lite skit man gör för att fördriva tiden lite

Tio första:
Första bästa kompis:
Vet inte, hade så många vänner. Men Jonna var den första jag kallade bästis.
Första bil: Golf 95 (tror jag)
Första kärlek: Första och enda, Michael
Första husdjur: Katt
Första semester: Oj, eh.. Rullsand tror jag.
Första jobb: Städare på båt
Första köpta skiva: Shania Twain
Första riktiga kyss: Micke
Första piercing: Öronen
Första konsert: Har aldrig varit på konsert

Nio sista:

Sista alkoholdrycken: Dricker ej
Sista bilfärd: Till Tierp
Sista filmen du såg: Watchmen
Sista bubbelbadet: Oj.. Var nog 5-6 år sedan i Sandviken
Sista spelade cd: HIM
Sista gången du grät: Igår
Sista måltiden: Frukost; smårgås med leverpastej.

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
Nej
Blivit arresterad? Nej
Blivit kär vid första ögonkastet? Ja
Varit på tv? Nej
Fått ditt hjärta krossat? Nja
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nej
Haft ett one night stand? Öh nej nej!
Busringt till nån? Ja, när man var liten

Sju saker du har på dig:
Jeans, strumpor, trosor, tröja, linne, nagellack (?) och.. metalltråd i mun (?)

Fyra personer du kan berätta allt för:
Micke
Mamma
Pappa
?

Tre val:
Svart eller vit? Svart
Sommar eller vinter? Vinter
Choklad eller chips? Oj svårt! Chips blir det nog.

Två saker att göra innan du dör:
Skaffa barn och älska mig själv.

En sak du ångrar:
...

Åh det snöar, så underbart!

Tänk att jag redan suttit vid datorn i över en timme. Tiden flyger förbi!

Idag ska jag hem till lilla byn och känner redan nu att jag kommer sakna Micke och katterna. Men jag har även saknat mor och far och alla djuren. Själv undrar jag hur jag kommer klara av att flytta till Micke på riktigt när han har skaffat sig en lite större lägenhet och fått jobb. Jag kommer att sakna min familj på landet, huset, djuren, naturen och stillheten.

Men det är väl så det är. Att växa upp och börja med sitt egna liv. Starta ett nytt kapitel.

Bara för att jag är trött och har tråkigt...


Lördagsmys med glass, chokladsås och maräng


Spontant ställde jag mig vid spisen och kokade mig en egen chokladsås. Om jag hade kokat den liiiite till så hade den blivit lite stelar när den kom i kontakt med den iskalla glassen. Men gott var det ändå - speciellt med lite krossad maräng till

Alla sover - utom jag.

Micke sover och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Till och med katterna sover. Längtar tills klockan blir 20.00 så man kan se på Gladiatorerna!

Var ut idag och fota lite med Micke. Det var riktigt kallt, -12 grader. Man har ju varit med om värre kyla men eftersom man är van vid mild väder de senaste månaderna så tycker man det är kallt. Läpparna och kinderna domnade bort efter ett tag, läspade på grund av det.

Ska nog gå till skafferiet och nalla lite smågodis.

Frostigt och vitt




Helvetisk natt

Hade problem att sova i natt. Var trött men jag kunde inte sova. Försökte i sex timmar och lyckades sedan somna vid fem på morgonen. Vaknade sedan upp igen vid tio för att tvätta i tvättstugan i källaren med Micke. Kände mig som en zombie men efter några smörgåsar och ett glas oboy så piggnade jag till.

Nu ska jag Micke ut och fota

Kommer spendera fredagskvällen framför en unge i minuten. Tills Micke vaknar till liv i alla fall

Fredagsmyyyys idag!
Eller förhoppningsvis snart. Micke ligger däckad i soffan och sover. Tröttis.
Sov själv en liten stund men vaknade upp av att det var varmt. Svettades nästan ihjäl - nästan.
Laddade igår ner tre avsnitt från serien En Unge I Minuten igår och tänkte se andra avsnittet nu.


Tror jag har en liten förkylning

Sitter här och nyser och snörvlar som en tok hos Micke. Har varit här sen i förrgår natt och började bli förkyld på allvar igår. Mysigt med förkylning.. ibland.

Idag ska jag nog städa runt i lägenhet; dammsuga, diska, moppa golvet, städa badrummet och så. Men nu när Micke blev hemma så kan han lika gärna hjälpa till! Sen tänkte jag gå på en promenad och fota den nyfallna snön som gnistrar så vackert. Bara den inte hinner smälta bort!

Uppe med tuppen

Klev idag upp halv åtta, otroligt nog. Äntligen har jag fått tillbaka min vanliga dygnsrytm; vakna tidigt. Dock så saknar jag lite att sitta uppe till två-tre och sedan vakna vid elva.

Började dagen med en kopp varm choklad (yummy!) och en rostad fibermacka med två ostskivor. Eftersom jag åt frukost så tidigt ska jag nog slänga i mig en lunch senare vid tolv tiden. Hm.. Det får mig att undra vad jag ska göra till middag idag åt familjen.

Tänk inte på chokladen

Nu ska jag se på De Okända och sluta tänka på chokladbiten som ligger i min jackficka. Håller inte alls på att dö av suget. Näpp.

Trött helt enkelt

Har fortfarande träningsvärk i mage och rygg. Det är ju bra men det är irriterande när man haft det så länge.

Har inte direkt gjort något märkvärdigt idag. Gick ut med hundarna i skogen istället och vandrade omkring där. Längtar hem till Micke då man kan ta ordentliga promenader och träningspass. I år tänker jag få en starkare kropp!

Filmtips



Såg filmen Benny & Joon förra veckan där en av huvudrollsinnehavarna är Johnny Depp. Filmen är från 1993 och räknas som en romantisk komedi. Johnny Depp är riktigt söt i filmen och passar så bra in i rollen som Sam. Filmen har blivit en av mina favoriter.

Filmen handlar om Joon som har en psykisk störning och lever i sin egna lilla värld. Hon bor tillsammans med sin äldre bror som har fått tagit hand om henne i många år. Hela hennes värld vänds upp och ner när Sam kommer in i deras vardag.

Promenadsugen

Beställde lite underkläder och strumpor från H&M i torsdags och väntar på att få ett sms så att jag kan hämta ut det från ICA. Det borde ha kommit fram idag, står så på hemsidan i alla fall.

Jag är hungrig - trots att jag åt kyckling, currysås och ris till frukost. Hur kan jag vara hungrig? Ja.. inte tänker jag äta. Vill ta en promenad snart, men vet inte om jag vill lämna hundarna själva här. Skulle gärna vilja ta med dem men jag kan inte gå med båda själv. Det är allt för halt för det och jag är ju inte den tyngsta och starkaste
människan i universum. Inte vill jag heller lämna en hund ensam här hemma.

Åh saknar Micke..

Varm choklad


Grattis bloggen!


Insåg precis att min blogg fyllde hela 1 år igår! Så.. Grattis!

Ett skratt förlänger livet


Hahaha bara älskar autocorrect på mobiler

Kissnödig men orkar inte gå ner

Ligger i sängen med hunden Amigo och katterna Smila och Ozzy. Smila som är så rädd av sig trodde jag aldrig skulle lägga sig i sängen med oss. Men det gjorde hon, min stora tjej

I morgon har jag direkt inga stora planer. Kanske ska jag ta en lång promenad för mig själv eller med en av hundarna och kanske dansa? Vill röra mig i morgon i alla fall. Sen ska jag troligtvis söka jobb, hitta en utbildning, fixa med försäkringskassan och skriva. MÅSTE.

Lilla Amanda är snart inte så liten längre

Kom precis hem från min brorsa där vi firade hans dotter - min brorsdotter. Tänk att lilltjejen blir 8 år redan! Jag minns så väl när hon kom till världen, så liten.



Med rosiga kinder

Kom nyss hem från en ganska lång runda med mamma och hundarna. Vi gick på åkrar, skog, ishala skogsvägar och dålig sandad asfaltsväg. Det var mysig och hundarna sprang glatt omkring vid våra ben. Vi var borta i över en timme och det gillar våra kroppar!

Nuuu så ska jag skriva vidare på min bok

My princess ♥

Min prinsessa

Micke kan vara romantisk bara han vill 

Är helt sluuut!

Vilken storm det ska vara just den dagen man ska till stan för att handla mat. Snön yrde och snödimma sveptes över vägen så att man inte såg något alls. Men när jag närmade mig Gävle så svepte stormen förbi och det blev vindstilla och kallt bara.

Kom precis hem och här så blåser det rätt rejält här jämfört med Gävle. Dricker en burk fanta och äter på en chokladkaka medan Micke sitter på toa och troligtvis skiter. Snart ska vi äta chips och se på Sagan Om Ringen.

Micke har problem med att ta sig till skolan

Snart kommer mamma för att hämta mig, ska hem i helgen! Sen så ska jag låna bilne och skjutsa Micke in till Gävle för att månadshandla på Citygross.

Inatt var Micke uppe hela natten för att slippa försova sig när han ska till skolan. Gick till bussen vid sju och kom tillbaka sen efter fem minuter och undrade vart han busskort var. Den låg i hans bröstficka knäppfisen.. Sen så fick han vänta i en timme på nästa buss men somnade så klart och vaknade upp halv elva. Så ingen skola för han idag heller.

Det snöar och blåser. Storm på G?

När man inte har något annat vettigt att göra.

Namn: Malin
Födelsedag: 31 maj
Födelseort: Uppsala
Uppvuxen i: I en enslig by utanför Tierp.
Bor: Tierp
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Brunt/rödbrunt
Pluggar: Inget för tillfället.
Familj: Mor, far, tre systrar och tre bröder.

FAVORIT...
Färg: Svart
Plats: Skogen
Land: Italien
Bok: Oj vad svårt, kan nog inte välja en.
Drog: Chips
Fordon: Golf!
Film: Det finns för många bra för att kunna välja en. Men några av mina många favoriter är bland annat Pride and Prejudice, En geishas memorarer, Splice och Iron Man.
Djur: Katt och hund
Affär: Har ingen speciell direkt.. Kanske Carlings?
Serie: The Vampire Diaries
Café: Har kanske inte direkt någon favorit. Bara den är mysig, inte för dyr och inte trång om utrymme.
Skor: Converse!
Aktivitet: Skriva

BRUKAR DU...
Titta på dig själv i spegeln: Mm ja när jag borstar tänderna.
Gnälla: Haha, ja det händer.
Skrika: Nej, faktiskt inte.
Sova: Ja, alla behöver sömn. Även jag.
Försöka vara annorlunda: Försöka? Nej jag är helt enkelt annorlunda.
Klä dig i svart: Ja, jag äger mycket svart.
Gå till kyrkan: Bara till själva kyrkogården.
Gå i skolan: Nej, men saknar det
Röka: Aldrig i livet. Finns inget äckligare.
Ljuga: Det händer ibland, tyvärr.
Hata folk: Jag hatar ingen, men det finns folk jag inte gillar.
Lita på folk: Har svårt att lita på folk.

NÄR...
Köpte du
något senast: I lördags förra veckan.
Kysste du någon senast: I morse.

VEM...
Saknar du
: "Mitt gäng"
Rörde dig sist: Min kisse
Vill du slå: Alla våldtäcktsmän.
Kysste dig sist: Micke
Kramade du sist: Micke
Vill du vara som: Finns många människor jag skulle vilja vara som, men jag vill helst vara som mig själv.
Sårade dig sist: Oj... Minns inte.
Vill du bli galet full med: Ingen, vill inte vara full alls.
Gjorde dig riktigt glad senast: Micke gör mig alltid glad
Fick du sms från senast: Min syster.
Ringde dig senast: Syster Maria
Är vackrast på jorden: Min älskling Efter honom kommer Ville Valo

HAR DU...
Tvångstankar
: Ja när det gäller tandborstning.
Någon annan psykisk sjukdom: Socialfobi
Brutit några ben någon gång: Nej som tur är.
Några piercings: Ett hål i var sitt öra.
Egen dator: Ja en liiiten fin laptop.
Gjort bort dig rejält: Det har jag troligen.
Bra självförtroende: Det varierar.
Kysst någon: Jaa
Varit/är kär: Jaa

HUR...
Går du
: I min takt.
Svarar du i telefonen: Med mitt namn om jag inte vet vem det är. Annars blir det bara ett hallå.
Mycket pengar har du: ...
Ofta bäddar du sängen: Det blir inte så ofta.
Ofta städar du: Storstädar väl några gånger i månaden, annars blir det ju den vanliga städningen varje dag. Torka rent bänk, diska och sopa golvet och sånt.
Hur många stör du dig på: Några stycken.
Ofta träffar du din familj: Eh, varje vecka.

TROR DU...
Att du kommer bli något:
Ingen aning, återstår att se.
På gud: Nej, men jag tror på att något stort finns där ute.
På rymdvarelser: Hm.. Jag vet inte. Både ja och nej.
Att folk tycker om dig: Ja det tror jag. Jag är inte en sådan person som folk kan hata direkt.
På ett liv efter detta: Ja det gör jag.

ÄR DU...
Förstående:
Ja
Öppensinnad: Ja
Osäker: Alltid
Intressant: Eh.. Inte enligt mig. Men sen vet jag inte vad de andra tycker.
Hungrig: Inte just nu.
Smart: Ja, det är jag faktiskt 
Barnslig: Lagom barnslig
Liten: Nä, jag är ganska lång.
Pratglad: Nej, men ibland när jag är trött.
Frågvis: Mm, det kan jag definitivt vara.
Organiserad: Ja
Hälsosam: Mitt nyårslöfte för i år.
Blyg: Helt galet blyg är jag!
Lättförstådd: Nej, oftast inte. Har så svårt att förklara vad jag menar.
Lättuttråkad: Nja
Ansvarsfull: Japp
Arg: Nej
Ledsen: Blir lätt ledsen.
Glad: Nästan jämt!
Pålitlig: De tycker jag.
Positiv: Försöker vara det så ofta jag kan. Negativitet sucks.
Lätt att förföra: haha hm. Jag vet inte faktiskt.
Bra på att ge komplimanger: Nja ibland.

VÄLJ
katt eller hund:
Åh gillar båda lika mycket!
vit eller svart: Svart
varmt eller kallt : Kallt
vatten eller land: Land
sex eller kyssar: Kyssar
telefon eller internet: Internet
musik eller tystnad: Musik
bok eller film: Men nä. Båda
leva eller dö: Leva
tjejer eller killar: Killar

22.23

Twilight och hamburgare blir det, i brist på annat att göra.

We're awesome


My body hates me

Åh min kropp hatar mig! Har så ont sedan jag tränade och promenerade igår. Var det för mycket?

Höften är värst, kan knappt röra mitt högra ben förrän det gör ont. Sedan kommer magen, känns som att någon använt den som en boxningspåse. Hmpf. Det enda sköna med träningsvärken är just för att de är träningsvärk, jag vet att jag har gjort något.


Händelselös dag, som vanligt

Gick 6 km idag, tränade i 45 minuter hemma och sedan hoppade jag in i duschen. Det var väl det mest intressanta jag gjort idag.
Micke står och gör popcorn till filmen vi ska se (Green Lantern). Sedan ska jag se till att han lägger sig tidigt så att han orkar komma upp i morgon så att han inte missar skolan en dag till. Om han inte sköter sig så kanske de sparkar ut han. Who knows.

Sötnosarna ♥



Hm.

Vaknade upp och såg till min förfäran att snön håller på att smältas bort! Att den aldrig får stanna kvar.

Micke sover än (gick inte till skolan idag heller) och jag sitter här vid datorn med en öm kropp. Tränade i förrgår här hemma hos Micke och känner fortfarande av det. Speciellt i armarna och rumpan.

Rock-a-Doodle


Nån mer än jag som minns?

Som barn älskade jag filmen och kan än idag sitta och tänka på lapptäcket som pojken har i sängen. Eller på tuppen med sitt svarta hår. Eller på vattnet som höjs.

Jag älskar hur som helst att se på filmer man såg på när man var liten/yngre. Man får samma må-bra känsla som man hade då och känner sig som ett barn igen.

Filmmys med sötnöten

Klockan är halv tolv och är inte så värst trött. Micke ska göra popcorn och sen ska vi se på film som jag har valt; My Sister's Keeper. Hoppas den är bra, ska ha hört att den är det.

Blev inte alls som jag hade tänkt mig

Åt för en liten stund sedan havregrynsgröt och rostad macka med makrill på som frukost. Trots att jag igår var uppe hela natten så kunde jag inte sova den här natten. Vet inte vad det var. Jag som ville få tillbaka min vanliga dygnsrytm!

Solen strålar och snön gnistrar. Perfekt väder för en promenad med älskling (som blev hemma från skolan idag).

"Shouldn't be alive"


Det snöar ♥


What the hell?


Micke sover och jag lyssnar på musik

Klockan är snart åtta och jag är uttråkad. Lyssnar just nu på låten Mad World med artisten Gary Jules, en låt jag inte har hört på år och dar. När jag lyssnar på låten kommer gamla känslor och minnen upp som jag hade när jag lyssnade på låten. Tårögd blir man. Men det är det fina med musik, de får en att minnas.

Ska nog träna armarna lite, mina svaga och tunna armar.

Mad World


Den här låten träffar en speciell punkt i mitt hjärta.

Please winter, return



Längtar tills allt blir vitt, som det var förra året. När det har kommit ett tjockt lager med snö så kommer jag packa väskan med vedträ, tidningspapper, varm choklad, korv och bröd, ta på mig skidorna och sedan dra ut på en lång tur i vinterlandskapet. Finns inget mysigare än att grilla korv när det är snöigt och kallt

Huvudet värker av trötthet

Har inte sovit många timmar alls idag. Micke börjar skolan idag och kände sig inte alls trött när klockan närmade sig tre. Så han bestämde sig för att dygna och jag gjorde han sällskap. Somnade väl till någon gång men lyckades i alla fall hålla mig vaken när han gjorde frukost till mig (sötisen) och när han åkte iväg.

Känner mig väldigt, väldigt trött men tänker inte sova. Ska försöka somna tidigt ikväll istället så man får tillbaka sin normala dygnsrytm. Så nu ska jag diska och sen får jag se vad jag hittar på.

Ska se på Robin Hood nu


Daybreakers


Såg precis den här filmen med Micke och jag gillade den stark. Oftast brukar vampyrfilmer vara så lik andra filmer men den här var något helt annat. En av de bästa vampyrfilmerna.

Året är 2019 och ett virus har förvandlat större delen av mänskligheten till tvättäkta, blodsdrickande vampyrer. Vampyrerna har tagit över samhällsapparaten och styr regering, polis och militär. Här och var finns små grupper av människor som klarat sig från smittan och de är naturligtvis hett villebråd för den blodtörstiga massan. Vampyren Edward Dalton (Ethan Hawke) är en forskare som inte klarar av att dricka människoblod och letar efter en syntetiskt ersättning. Hans genomonde chef Charles Bromley (Sam Neill) uppmuntrar honom men har en helt annan och betydligt mindre ädel agenda. När så Dalton en dag av en slump stöter på en grupp överlevande människor kastas han i en spiral av händelser som kommer att få ödesdigra konsekvenser.

Det var så kallt att jag ville dö. Typ.

Igår så gick ju jag och Micke till Tierp - 7 km. Det var inte alls så jobbigt att gå dit men problemet var kylan. Vi gick ju medan solen var framme och det var skönt och lagom kallt. Men sen försvann vår kära sol och hela kroppen stack som nålar på grund av kylan.

Men vi tog oss dit i alla fall och bestämde oss för att ta bussen hem. Det kändes inte alls bra att ta bussen, hade ju räknat med att gå hem också. Men nu vet vi i alla fall att det går att gå dit och troligen hem också.

Morgonmums


För en gång skull gjorde man i ordning frukost som är nyttig och bra för kroppen. Gott och mättande är det jämfört med vitt bröd som man annars brukar trycka i sig.

Kroppen ömmar härligt

Älskar känslan av träningsvärk Vaderna, låren och rumpan ömmar härligt efter gårdagens promenad. Ska ta en långpromenad idag med Micke och gå in till samhället för att handla lite gott. Det kommer bli över milen, men det är det värt det. Men problemet är att Micke sover - än! Jag har ingen lust att gå dit i mörker.

God natt ♥

Filmkvällen är över och jag är helt slut. Så jag ska nu hoppa i säng och ta en liten lur till morgondagen

En härlig promenad i solen och filmkväll på G

Istället för att gå till Tierp tog jag en 6 km lång runda till grannbyn. Det var så skönt att gå i lite snö, känna kylan och solen på samma gång. Det var magiskt! Ska nog göra likadant i morgonChips och godis får jag väl köpa en annan dag. Får väl gotta mig i varm choklad eller köttbullar.
Efter promenaden började jag diska (bara så där!) och sedan rengöra spisen, bänken och kaklet. Vanligtvis brukar jag inte får sådana ryck.

Filmkvällen börjar om ca 20 minuter och jag får väl hoppas att den blir bättre den här gången!

Ta en lång prommis in till samhället?

Igår kväll började det snöa och snön ligger fortfarande kvar som ett tunt täcke på marken. Lite mysigt är det men det känns fortfarande inte som vinter. Jag hoppas verkligen att den vanliga vintern kommer. Ni vet med typ 30 cm snö, lite trafikkaos, stora snöflingor och sandade gångbanor. Det är vinter för mig.

Ikväl har Micke ordnat en filmkväll! Så min syster och hans kompis Chris kommer över för att ha lite filmmys med oss. Tyvärr har jag ingen bil så jag kan åka in och köpa lite godis och chips. Funderar på att gå in till Tierp, det är egentligen inte så långt. Kanske 5 km. Det svåra blir att övertala Micke att hänga med. Han är så laaat



Chocolate is my drug


Boredom

Åh sitter och är sugen på krispiga chips och choklad! Vill bara klättra på väggarna.

Jag är hemma hos Micke nu i alla fall. Kom hit igår. Han spelar något bilspel på playstationet och jag sitter vid datorn och har det tråkigt. Vill ut och gå fast vi gick 3 km för en timme sedan. Har så mycket energi i kroppen!

Me as in I


Jag svettas som en gris under fläkten. Blä.

.




Finally it came!

Nu snöar det!

Nyårslista

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Sommarjobbat med höns och upplevt hur mycket det suger att inte gå i skolan längre.

Har du några nyårslöften?
- Bli nyttigare; mer grönsaker och frukt. Mindre godis, läsk och chips. Promenera minst 4-5gr i veckan.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar iår?
-
Ja en vän.

Vilka länder besökte du?
- Det blev inga utlandsresor i år.

Vad önskar du att du gjort mindre?
- Vet inte, inget tror jag.

Bästa minnet från 2011?
- Hm, måste ha varit när jag tog studenten!

Bästa köpet?
- Min mp3

Vad spenderade du mest pengar på?
- Jag spenderar knappt mina pengar på något. Så troligen mat och godis?

Gjorde någonting dig riktigt glad?
- När jag fick en systemkamera som födelsedags-/studentpresent! Och så klart när jag fick min kattunge

Var du gladare eller ledsnare iår jämfört med tidigare år?
- Jag var nog gladare.

Favoritprogram på TV?
- Vampire Diaries.

Är det något du saknat 2011 som du vill ha år 2012?
- Nej, det tror jag inte.

Vad ser du mest framemot år 2012?
- Min och Mickes 3 årsdag, börja plugga/jobba och sen så får jag se vad  året har att ge mig.

Saknar den som betyder mest ♥

Började första dagen på det nya året med en kopp varm choklad och en hårdmacka med julskinka på. Är fortfarande ganska trött trots att jag vaknade halv elva.

Vet inte alls vad jag ska göra idag. Fota kanske? Känner mig så totalt... uttråkad och ensam. Allt är så grått utan Micke och jag vet att det låter kliché. Jag kan leva utan honom men allt är 1000x roligare, vackrare och spännande med honom. Min vackra varelse


By the way!

Gott nytt år (uttjatad mening, men whatever)!


Fyllechaffis, jajamen.

Vid halv tio ringde Anette (min storasyster) och undrade om jag hade lust att skjutsa henne och Patrik till Tierp. Så snäll som jag är så sa jag javisst och var ute på vägarna i 1 timme och 20 minuter. Tog egentligen inte så lång tid att skjutsa dem. Det som tog tid var att åka till dem och sedan hem från Tierp.

Nyårsaftonet känns så tomt och kan inte låta bli att känna mig avundsjuk på alla andra par som firar nyår tillsammans. This sucks..

RSS 2.0