Hatar dålig placerad apu..

Känner mig lagom stressad på grund av det fördömda apun! Jag går sista året, har bara en termin kvar. Tror ni inte då att skolan placerar en 7 veckors apu mitt på våren - den tiden som man gärna vill ägna sig åt till restuppgifter och annat skit.

Jag kommer att få magsår.

Så detta inlägg tillägnar jag apun och skolan som jag för tillfället hatar. GOD NATT!

Jag ska inte äta godis!!

Sitter i sängen och äter mandarin. Men den var ganska hård så det var inte det bästa jag smakat.
Känner hur kroppen skriker efter chooooooklad. Inte för att jag äter det varje dag, men just idag gör den det. Men det blir inget mer godis för mig eller Micke på ett bra tag. Vårt löfte till varandra.

Tror ni vi klarar det?
Svar nej. Vi kommer nog köpa godis på lördag och bli feta.

Men jag tänker i alla fall försöka. Här får ni en gammal bild på min sötnos ♥


Modellbygge utan beskrivning.. Svårt.



När Micke städade på rummet så hittade han en låda med modellbygge.. Alltså en sådan man bygger ihop sin egen bil. Så Micke satt och pillade ihop bilen utan beskrivning och jag satt och fixade med detaljerna.
Fattar inte att han lyckades... Vi höll på i tre timmar med den jäkla bilen!

Oplanerade händelser.

Har inte blivit så många inlägg, vilket inte är önskvärt.
Igår så dog ju Mickes farbror så det blev helt... usch. Ja, jag förstår ju vad han går igenom.
Förra året dog farmor och året innan dog min farbror av cancer. Alla dessa jäkla sjukdomar.

Uppdaterar om mina dagar i Skåne i morgon eller på fredag när jag kommer hem. Ikväll ska vi i alla fall bowla!

Lite små tråkig dag idag.

Sitter i vardagsrummet och ser på Discovery kanalen.. något som Micke har saknar. Hemma har vi Viasat och där finns inte Discovery med bland utbudet.

Äh, vet inte vad jag ska skriva. Har det lite smått tråkig, skulle ha gjort läxan idag men Micke fastnade framför teven.

Lite bilder från mina två dagar i Skåne

Deras fina kök.


Utanför Mickes fönster, det ser bergigt ut. Vilket är konstigt då Skåne är så platt!


Äppelodling utanför Mickes andra fönster. Det har varit en kyrkogård från 1800-talet. Creepy! Det spökar där!

drar nu

Ska snart åka till sjukhuset och hälsa på Mickes farbror. När vi har kommit hem ska jag ladda upp lite bilder jag har tagit. See ya!



Sitter på golvet med datan i sängen

Sitter just nu i Mickes gamla rum. Stort är det, men dock så delade han den med sina tre bröder.

Hemlängtan har jag, men jag får väl bita ihop. Är ju här för Mickes skull och vara ett stöd när han ska hälsa på sin farbror som ligger på sjukhuset. Vi ska dit till han i morgon. Han ligger i Lund och det blir ca 4 timmars resa - fram och tillbaka. Men jag gillar att resa.


Just nu äter jag lite lösgodis och ska snart se på en film med Micke. Han håller på och bygger ihop en bil med massa smådelar - utan beskrivning. Får snart se om han lyckas!

På väg till Skåne


Är nu på väg till Arlanda för att flyga till Skåne. Känns lite pirrigt i min lilla mage.
Vi har förberett oss i alla fall för flygresan med lite lösgodis och en flaska vatten, kanske att det blir något annat. Men jag tror inte det.

Är sjukt nervös för att träffa Mickes familj där i Skåne. Borde inte vara det, men det är jag. Om de inte gillar mig eller att jag inte gillar dem så är det inte slutet för vårt förhållande. Man kan inte gilla alla. Men jag hoppas på att jag kommer att göra det. Annars kanske det blir lite jobbigt.

Vår resa började inte bra. Bussen till tåget var fem minuter försenad så vi missade tåget preciiiis. Surt. Så vi tog bussen in till Tierp istället och hoppade på tåget där så vi slapp vänta ute i kylan.

My Home Is In Your Arms

Nu på kvällen har jag haft skitont i mitt ben.
Benhinneinflammation nästa?

Försov mig i morse, missade första lektionen. Hade sen en håla och sedan ett prov som var över på en halvtimme. Så... Med andra ord tog jag mig åtta mil till skolan för ett prov på ca 30 min. Ovärd dag.

Chipsmonster finns



Jag är beroende av chips. Inte bra.
Ostchips - yummy!

Skola och vår groteska hund

Som alla andra studerande har jag varit i skolan idag. Hade först religion som var lika långtråkigt som vanligt och sedan hade vi vår långa data lektion i grafisk kommunikation. Usch, gillar verkligen inte långa dagar med data. Jag satt och gjorde ett visitkort till min grafiska profil... Gjorde om den typ hundra gånger innan jag blev nöjd. Jag är sjukt noga med att det ska se perfekt ut när det gäller skolarbeten.

Fick lite vårkänslor idag - bara lite. Skönt ute faktiskt men jag saknar snön som håller på och försvinna. Blir glad av snö och mörker.

Måste även säga att vår hund Yang ser grotesk ut när han biter på ved, pinnar - ja vad som helst. Men han är bra söt ändå.


Bokat flyg och svar på kommentar

Har precis bokat biljett till Skåne. Ska åka på fredag. Lite hastigt beslut men vad gör man inte för sin älskling?
Han ska hälsa på sin farbror innan han passerar till nästa liv samt umgås lite med sin familj och visa mig runt i hans "hemland".
Är lite nervös faktiskt. Har bara träffat hans mamma och nu ska man träffa hans pappa, farföräldrar, syskon och hela köret. Blyg som jag är kommer jag inte säga mycket under de dagar vi ska vara där nere.


Lotta om Mina nyårslöften!:
Hehe jasså där ser man du har oxå gått o skaffat dej en blogg.. (: Men de e lite kul ändå.. (: 

Kramkram

Svar: Ja, jag trodde aldrig jag skulle göra det. Men ville testa det i alla fall och se hur det var. Dessutom känns det mer personligare än bilddagboken.
Kram på dig med :)

Kladdig chokladkaka ♥

Idag har det inte hänt så mycket. Det var skola idag men jag blev hemma.
Spelade i alla fall lite assassin's creed II och var bäst (hehe). Vid något uppdrag skulle jag kontakta en man som kallade sig Räven. Men han typ stal mina pengar så uppdraget var att jag skulle jaga efter han och ta tillbaka dem. Så jag sprang efter han och råkade döda han.

Sedan bakade jag och Micke (hans lärare var sjuk så lyllo han fick ledigt idag) en kladdig chokladkaka som blev rätt god faktiskt. Micke hade på blockchoklad ovanpå - men jag tyckte det blev lite för mycket.


  • 2 ägg
  • 3 dl socker
  • 125 gram margarin/smör
  • 2½ dl vetemjöl
  • 2 tsk vaniljsocker
  • ca 5 msk kakao
Gör så här:
Sätt ugnen på 150 grader.
Rör samman ägg och socker.
Smält smöret och häll i det. Låt sockret smälta lite, det kan ta någon minut.
Blanda under tiden ihop de torra ingredienserna och häll sedan i den i sockerröran.
Smörj och bröa en form, häll i smeten och grädda i ca 30 minuter - för mig behövde den vara i lite längre. Men det är bara och känn efter med en sticka.
Om du vill kan du dekorera med florsocker.

Begär efter chips

Lildls ostchips är faktiskt väldigt goda. Åt dem förra veckan och föll verkligen för smaken plus att det bara är 200g och det är ju ganska lagom för mig. Skulle sitta fint med lite sånt nu.
Men min absoluta favorit på chipshyllan är absolut OLW:s chips. Speciellt deras Cream Cheese och Sourcream and onion. Estrella är jag inte så förtjust i.

Är så trött trots att klockan bara är halv sju. Förra veckan var jag också trött om dagarna. Höll på och somna i skolan - inte kul!
Hoppas jag inte har gått och blivit sjuk.

Regn och lite nörderi längtan


Det regnar, och jag som tänkte gå en bra bit idag. Vet inte ens var paraplyerna är någonstans.

Det kliar i fingrarna, vill spela lite Assassin's Creed II! Men just nu spelar brodern något spel på playstationet och efter han vill nog älskling spela. Inte bra med tre nördar under samma tak.

Mina nyårslöften!


Har precis spelat Assassin's Creed II på playstationet i ca 2 timmar. Känner mig lite stolt över att jag har kommit en ganska bra bit in i spelet. En av mina nyårslöften är ju att varva det spelet. Visst har jag gott om tid till att göra det, men det skulle kännas skönt att stryka den punkten på listan så fort som möjligt.

Min nyårslista:
  • Gå minst 3 km minst 4 dagar i veckan.
  • Skaffa en systemkamera
  • Äta mer nyttigt
  • Skaffa sommarjobb
  • Besluta hur jag ska göra efter studenten
  • Skriva klart min bok (!!!!)
  • Spela lite mer The Sims 3
  • Varva Assassin's Creed II
Har gått varje dag, men inte riktigt 3 km. Men jag går iaf :p
Att skaffa sommarjobb kan inte vara så fort... Men att komma på vad jag vill göra efter studenten känns svårast. Ska jag jobba eller studera vidare? Det lutar att studera lite mer.. Men vad?

Chokladbajs höhö


Ligger i sängen med Micke och lyssnar på Spotify. Spotify funkar inte så bra på min laptop, den behöver buffra ibland. Men det går snabbare än med youtube iaf. Vi lyssnar på Secrets med OneRepublic. Det är en fin låt.

Känner mig för övrigt ganska döööd, så jag ska nog försöka sova.

Känner mig handikappad just nu



Känns lite si och sådär just nu.
Har ingen aning om vad jag ska göra eller säga till killen som tidigare idag fick reda på en hemsk nyhet. Vill inte direkt säga att det kommer att ordna sig, för det kan jag ju inte säga med säkerhet. Hans farbror är illa däran nu och har kanske inte så långt kvar i livet.
Känner mig så osäker på hur man agerar när någon nära en får en sådan nyhet. Ska man lämna personen ifred, vara hos han så att han inte känner sig ensam eller försöker få han på andra tankar så länge.

Förra året dog min kära farmor och då fanns han verkligen där för mig. Det kändes så i alla fall. Han är nog en naturbegåvning på hur man tas med människor, medan jag är lagd åt det andra hållet. Ibland känns det som att jag kommer från en annan planet på grund av att jag känner mig handikappad runt människor. Vet inte vad jag ska säga och göra.

Jag hoppas att han kommer tycka att jag finns där för han i alla fall. Vill inte se han så olycklig.

Unbelivable

Tänk att till och med jag har skaffat en blogg.
Ville bara testa och se om det är något för mig. Verkar roligare och personligare än bilddagboken som jag haft ett tag.

Ska nu se på Fångarna på fortet. Det programet var roligare och se på förr. Men jag kan ändå inte låta bli att titta och gissa på gåtorna.

RSS 2.0