Att få ett jobb skulle sitta fint

Fler och fler av mina vänner får jobb. Aldrig någonsin har jag varit så sugen på att få ett jobb och tjäna egna, härliga pengar.

I morgon ska jag sätta mig ned och försöka hitta jobb i närheten. Vill så gärna ha något att göra. Annars får jag plugga till något. Men då kommer jag få sitta där med studielån och det lockar inte mig speciellt mycket.

Got a taste for you


Slippery

Tog bilen ned till byn för att köpa tvättmedel och lite glass åt mamma och pappa. Samtidigt skulle jag och Mattias lämna en present till vårt brorsbarn som blir 15. Resan dit var inte rolig, vägen var riktigt hal! Som att åka på is.

Too much garlic

Har precis ställt in potatisgratängen i ugnen , stor nog för en familj på 6 pers. Hade tydligen slut på salt och svartpeppar så jag hade i "lite" vitlökspulver. Det blev nog för mycket för hela köket stinker lök. Nu vet jag i alla fall att inga vampyrer tar sig in.



Snön ligger fortfarande kvar. Trodde den skulle försvinna under dagen, men tydligen var det så pass kallt att den höll sig. Hoppas det kommer mer

So fucking tired

Varför ska jag behöva respektera alla som väljer att dricka alkohol, när ingen respekterar mig för att jag inte vill dricka alkohol? Jäkla samhälle som är så hårda med sina normer. Få vågar stå emot dagens normer.

Feeling the christmas spirit

Jag ligger i sängen och ser på de fina julgardinerna som täcker mina tre fönstren. Bakom dem kan jag skymta ljusen från ljustakarna och guldängeln som hänger i mellersta fönstret. Gardinerna går i svart, rött och guld med hjärtan, stjärnor änglar och kvadrater. Mina sängkläder går i samma stuk och jag känner för första gången på länge en riktig intensiv julkänsla.

Det enda jag vill göra just nu är att baka pepparkakor, koka knäck, rulla köttbullar och lyssna på julmusik. Men innan dess behövs det minusgrader och snöhögar. Snö = Jul.

Idag snöade det faktiskt. Mamma, pappa, jag och Madde var in till Uppsala för att handla lite vinterskor och vandra runt på IKEA. På väg hem körde vi in i en snöstorm och det var inte en trevlig upplevelse (även om jag tjöt av lycka när jag såg den första snön). Det var mörkt, kolsvart och det enda man såg var stora, vita snöflingor. Pappa fick köra långsamt och det tog oss nästan 2 timmar att komma hem.

Men jag är så glad över snön. Lite mer tack.



Happy Birthday!


Varje år glömmer jag bort att Ville Valo fyller år den 22 november. Men i år var jag redo!
Så grattis Ville på din 35 års dag!

Nu ska jag äta kyckling med ris och god currysås. Sen så ska vi åka och kastrera alla katterna.

Ser på världens skummaste serie

Sitter i fotöljen hemma hos mamma och pappa och tittar på världens mest segaste, skummaste och lustiga serie. Jag talar så klart om Våra Bästa År som går på trean just nu. Ibland är det spännande, det kan jag inte förneka. Men ibland är vissa avsnitt så sega.

Nu slutade det så nu ska jag spela lite Sims. Det var ett tag sedan! Typ i fredags.

Ser på världens skummaste seria

Sitter i fotöljen hemma hos mamma och pappa och tittar på världens mest segaste, skummaste och lustiga serie. Jag talar så klart om Våra Bästa År som går på trean just nu. Ibland är det spännande, det kan jag inte förneka. Men ibland är vissa avsnitt så sega.

Nu slutade det så nu ska jag spela lite Sims. Det var ett tag sedan! Typ i fredags.

That made my day

I morgon bitti ska jag in till Uppsala för ett litet kort ärende, och sedan åker jag hem till Micke igen för att njuta av lite sims. Är så sims tokig nu för tiden. Börjar redan känna av det i nacken och ögonen.

Tidigare idag åkte jag ner till ICA för att handla lite bröd och mjölk. Skulle gå över vägen till affären när jag såg en gubbe springa efter kundvagnen som rullade iväg. Haha det var en syn för livet! Kundvagnen var inte långt ifrån att träffa en bil som åkte förbi.







Jag är en nörd nu för tiden. So bare with me



Har haft så fullt upp med att spela sims att det är sjukt. Tänker spela lite nu snart. Nerd.

Nej men sims är ju ett fantastiskt roligt spel där man verkligen använder sin kreativitet till fullo. Man får designa egna hus, inreda, skapa häftiga outfit och sen så får man se sina simmar växa upp, skapa familjer, dö och se deras andar.

RSS 2.0