Trött och har huvudvärk. Dags att ta en promenad kanske?

Har diskat efter gårdagens bullbak och är äntligen klar. Hatar att diska men man måste, man kan ju inte bara låta det stå.

Idag fyller Micke år och då blir det kött, strips och bearnaisesås idag till middag (Mickes favoriträtt). Sedan tänkte jag dra in till affären och köpa något gott till efterrätt. Han gillar inte tårta så det får väl bli någon daimtårta eller vad de heter eftersom det inte innehåller grädde.

Och vad ska jag ge han i födelsedagspresent?
Inget väsentligt. Den människan är sjukt tråkig att ge något då han bara vill ha pengar. Så jag ska hjälpa han att köpa en systemkamera nästa vecka, men det blir bara 500 kr jag kan ge han. Är ju inte direkt gjord av pengar.

Jag hoppas att han får en underbar dag idag i alla fall

Sitter här med min småhungriga mage

Bullarna blev goda, speciellt vaniljbullarna. Älskar vaniljbullar

Jag råkade ha på liiite för mycket socker på kanelbullarna så de blev glaserade på botten av bullarna, men Micke gillade det. Sockermonstret. Har ännu inte ätit någon mat idag, borde göra det men tänker inte stå och laga något nu. Bullarna tog upp all tid. Är småhungrig så tänker nog äta lite mackor och dricka oboy (mums!) eller ta en riskaka.

Dags att baka bullar

Har precis klämt i mig i två mackor med tunna skivor skinka och ett glas oboy. Nu är jag redo för dagen!

I morgon fyller Micke 22 så jag tänkte baka bullar idag och få hela hyreshuset att lukta bullar. Det var ett tag sedan jag bakade bullar och det som är så gott!

Det var ett tag sedan

Över en vecka sedan jag skrev sist. Magsjukan är borta men Micke blev smittad av det (stackarn) och kräktes ständigt. Jag mår (konstigt nog) fortfarande illa, det går i vågor. Ibland känns det som att jag ska spy och det är ingen trevlig känsla.

Funderar på att ta en promenad i den härliga höst kylan med Yang. Det är ju så fint så jag borde ta tid och njuta!

Vill må bra igen

Min mage mår inte bra idag, men lyckades ändå klämma i mig två mackor med salami på. Vet inte vad jag har råkat på, var ett tag sedan jag mådde så här. Har säkert ätit något dåligt.

Ligger och lyssnar på musik för att muntra upp mig själv. Känner mig så handikappad och har ingen lust att fixa till i lägenheten alls. Hoppas Micke inte blir sur på grund av det.

Not my day

Mår illa. Vill dö. Har knappt kunnat äta idag.

Försvinner tills jag mår bättre.

Crazy kitten

Har en galen katt efter mig - Ozzy. Den katten är seriöst galen! Han vill till hundra procent snutta på mitt öra men jag knuffar bort han och lyfter bort han. Men han är envis och det är jag med.

Skulle gå till andra sidan rummet och hämta något när han började attackera mina fötter och ben. En liten piraya! Men ack så söt han är ändå. Han har så söta ögon och är så gosig

Teve nörd

Nu blir det att titta på Dr Quinn!

Assassin's Creed III

Must have it!


Nördar Assassin's Creed - Brotherhood

Har spelat Assassin's Creed - Brotherhood idag. Åh vad härligt! Men längtar mest efter 3:an faktiskt.

Mitt huvud känns så tungt och ont gör det. Vill bara lägga mig ned och sova. Men då kommer jag nog aldrig i säng i kväll. Inte för att jag har några tider att passa. Måste även bestämma mig om jag ska till Micke idag eller i morgon. Just nu så känns det som att jag inte orkar, är helt slut. Hoppas han inte tar illa upp om jag nu väljer att komma i morgon.



Assassin's Creed är en av de få spel där man verkligen känner sig som en del av spelet. När man spelar kan man nästan känna vinden i håret, känna solen mot huden, känna svärdet i magen och vara en del av 1400-1500 -talet.

Sveriges enda giftiga spindel


Höll på att bryta ihop när jag fick reda på Sverige har en giftig spindelart; korsspindeln.

Ärligt talat har jag i hela mitt liv levt med felaktig kunskap att Sveriges enda giftiga djur är huggormen, när vi även har en giftig spindel! Dock så är spindelns gift inte så farlig. Man får en klåda och en liten svullnad, jämförbart med ett myggbett.

Tydligen har vi en sådan spindel vid ytterdörren. Vill dö.

Oro och behov av att kissa

Grr jag är grymt pissnödig och kan känna hur karisen fräter hål i tänder (med andra ord behöver jag borsta tänderna) men syrran har ockuperat toan med sin sedvanliga långa dusch. Det är det positiva med att vara hos Micke, toan är nästan aldrig upptagen. Man behöver inte vänta på att få duscha, kissa eller borsta tänderna.

I morgon ska jag upp sex och få iväg Madde med taxin, för mamma börjar tidigt. Känns speciellt att jag är den enda hon litar på av mina syskon. Jag är den som tar mest ansvar, gör "rätt" och är mönsterbarnet. Så därför känns det extra svårt när man väl gör något "fel". En klump bildas i bröstet för man vet att mamma och pappa kommer ta det negativt. Och det vill jag inte. Vill inte känna deras besvikelse.


Kyrkbyn

De Tre Musketörerna


Sitter och väntar på att Charlie Sheen ska dyka upp. Vill ju se människan i skägg!

Klästräd och blod

Katterna älskar trädet! De klättrar, leker och sover i den. Än så länge var det ett bra köp.

Så här går det när hamnar i vägen för en kattunge!

God middag, I guess

En hamburgare med härlig cheddarost slank jus ner i min mage. Mm vad gott! Att göra egna hamburgare hemma är mycket godare än att köpa ute - ibland.

Nu så lyssnar jag på HIM (som vanligt) och drömmer mig bort i hans bärnstensfärgade ögon. Ska snart hjälpa Micke att flytta ner en bokhylla till förrådet.

Nytt album med HIM

Läste precis att HIM håller på med ett nytt album som kommer släppas redan 2012! De har hållit på hela sommaren med att skriva och öva låtarna. Så det dröjer nog inte länge innan man får lyssna på lite ny musik med det finska bandet


MU!


Där stod jag i handduk när postgubben kom

Hela hyreshuset luktar nudlar så nu blev jag också sugen på nudlar. Måste gå och koka lite nudlar snart!

Har i någon timme försökt bygga ihop klösträdet till katterna som nyligen kom på posten. Det var så pinsamt när postgubben ringde på. Hade ju precis duschat så där stod jag i dörren i handduk och drypande blött hår. Kommer aldrig mer duscha på morgonen!

Hur som helst har jag försökt byggt ihop ställningen själv, men det har inte gått så bra. Eller lite bra har det gått. Men den känns vinglig så jag vågar inte fortsätta mer utan Micke. Annars kommer han att gnälla på något. Nu vet jag i alla fall att jag kan om jag vill.

Davey Havoc har verkligen förändrats

Man kan inte tro att de är en och samma person. Han har verkligen förändrats genom åren!

Afraid

Hjärtat bultar. Nerverna spänns. Koncentrationen tryter.
Rädsla. Snälla. Vill inte.
Kan inte vara möjligt.
Want to hide.

AFI

Love

HIM och regn

Ligger just nu i sängen med datorn i knäet och lyssnar på HIM via youtube. Hoppas inte grannarna blir sura. Bryr mig egentligen inte. Får stå ut med deras livfulla nätter typ 3 gånger i veckan. Skulle vara kul att slå på högsta volym en tidig morgon för att väcka dem, men då skulle nog de andra grannarna klaga. Hm.

Det regnar. När det regnar blir jag alldeles glad. Finns inget härligare än att lyssna på regnet som smattrar mot fönstret och taket. Ska nog ta en promenad sen, innan det slutar regnar. Enligt vädret i igår så skulle det regna i stort sett hela dagen.

Grym tjej från idol


Ser på player


Tittar just nu på unga mödrar på player och ska snart se på något annat skit. Har så tråkigt!

A fantasy world

En promenad längs med naturen

Sökt jobb

Helt oplanerat gick jag in på arbetsförmedlingen och sökte TVÅ jobb. Blev förvånad över att jag hittade ett och höll på dö när jag hittade ett till. Annars söker varenda företag folk som ska kunna allt. Eller så finns jobben där jag inte bor.

Jag har en cam. Hah.

Hittade en bild på mig på minneskortet och lekte runt lite i gimp. Gav mig själv ett nytt hårfärg; rött, blått, grönt, blont, svart och kopparbrunt. Tänk om det vore så enkelt att färga sitt hår.

Misshandlade knän

Kattungar + byxor med hål = Dålig kombination

Vet inte hur pass bra ni ser mina misshandlade knän, men jag har rivmärken överallt som svider - på båda knäna. De verkar tycka att fransar är roliga att leka med och struntar i om de river upp mina ben. Evil kittens.

Men jag överlever. Jag är van med rivmärken från katter. Mina händer har ärr från katter jag haft i min uppväxt. Det är ganska kul att titta på händerna och minnas alla katter man haft.

My new love, Nutella

Sitter med min bästa vän Nutella och ser på Extrem Överlevnad. Myyys.




Göra lite nytta

Ska gå och diska, göra nudlar och sen äta cheesecake så kanske jag blir på bättre humör. Mm, det låter som en bra plan.

Hatar Skåne just nu

Det känns inte bra. Inte alls.

Micke ska ju åka iväg ner till sin familj i Skåne på vår 2 årsdag (bläää) och tydligen ska han träffa någon tjejkompis också. De ska dricka och sedan ska hon sova över hos han där nere. Jag litar på han, det gör jag. Måste bara intala mig det varje gång jag vill gråta. De är bara kompisar, barndomsvänner.
"Din flickvän blir väl inte sur om jag sover över?"
Nej inte alls. Verkligen inte alls. Helt okej att du sover över hos min pojkvän på vår tvåårsdag samtidigt som du gjort slut med din pojkvän.
"Nej då, det blir hon inte"
Kul att du tror det älsk.

Hatar verkligen min svartsjuka. Helt irrationell.

Cheesecake

Den var ju riktigt god! Jag hade för lite digestivekex på botten men det kompenserade jag genom att krossa en ovanpå min bit på fatet. Gott!

New In Town


Slog på 5:an och såg att den här filmen går nu. Redan 10 minuter in i filmen så är den rolig och underbart bra. Hoppas hela filmen fortsätter att vara det

Cheesecake i frysen

Har precis gjort min första cheesecake! Har alltid velat göra och smaka en cheesecake. Tror jag aldrig fått chansen att smaka en sån. Nu står den i alla fall i frysen och jag hoppas den är klar vid niotiden. Enligt receptet ska den stå över natten, men vem har tid med det?

Micke tänker skaffa en penisförlängare. Höh?

Love


Gott med pizza

Det var gott med pizza, kändes som åratal sedan!

Kom precis på att jag blev faster när jag var nästan 5 år. Awesome!

Pizza i ugnen

I ugnen står en pizza som Micke och jag har fixat ihop med deg, italiensk tomatsås, riven skinka och riven ost. Och lite pizzakrydda på toppen. Det kommer bli så gott! Till efterrätt tänkte jag göra en cheesecake, men får se om Micke kan diska rent alla skålarna. Det är hans tur att diska. Japp.

Sen så blir det en mysig promenad på kvällen bland det gröna.

Bättre tur nästa gång, Sverige

Känns lite bittert att Sverige förlorade igår mot Ungern i fotboll. Trodde faktiskt att de skulle vinna men det blev inte så. Tror de inte var taggade. Äh bryr mig egentligen inte. Det är bara fotboll. Men Micke tog det på allvar och blev sur. Lol.

Alice In Chains

Aldrig lyssnat på bandet förr men jag gillar det. Kanske lite för seg för min smak, men härlig rytm.


PAIN feat Anette Olzon - Follow Me

En riktigt nice låt. PAIN feat Anette Olzon från Nightwish, de kompletterar varandra bra.


Det är okej att känna

Se gärna videon. Kan hända att ni har sett den, men den är verkligen gripande och man kan inte låta bli att känna tårarna brännas bakom ögonlocken. De talar ur hjärtat och det är nog det som berör.



Fotboll i EM



Ska
kolla på EM i fotboll; Sverige mot Ungern. Brukar inte vara så sport intresserad men gillar att se på EM och VM i fotboll och ishockey.

Men jag tycker det är mycket roligare att se på ishockey, det är mer fart och action i spelet. Fotboll brukar oftast vara ganska segt när backarna bara står och passar till varandra. Hoppas i alla fall att Sverige vinner!

Järnbrist

Gjorde ett test för att se om jag får i mig tillräckligt med järn. Blev inte förvånad när det visade sig att jag inte får i mig tillräckligt. Hela 14 mg för lite! Inte undra på att jag jämt har huvudvärk och är lika vit som mjölk. Fast jag gillar min ljusa hud.

Virtue To Vice

Är tillbaka hos Micke nu efter att ha varit hemma i sex dagar. Känns skönt men längtar hem till landet. Här finns inte mycket att göra. Är så van att vandra omkring bland naturen, skogar, åkrar, ängar, stigar och hagar. Här finns det lite för mycket av hus och vägar. Men det finns även åkrar och väldigt vacker natur. Borde inte klaga egentligen. Det är väl jag som är för lat.

Här i veckan beställde Micke ett klösträd till katterna som han trodde skulle komma idag, men tvivlar. Antagligen hamnar den på ICA och då kan vi inte hämta den förrän vi fått ett brev från ICA om att vårt paket har kommit. Jobbigt.

Satt nyligen och lyssnade på musik genom youtube via hemmabiot. Men på någon vänster lyckades jag ändra någon inställning på datorn så det inte kommer någon musik. Jag är så duktig...

RSS 2.0