Mysig stund för mig själv

Sitter hos Micke ensam med katterna. Kollar på The Vampire Diaries, äter vanilj gifflar och skriver lite samtidigt. En liten mysdag för mig själv

I morse var det soligt och fint. Planerade att ta en promenad med Micke och fota lite. Men där röker planerna i stöpet tack vare regnet. Det haglade till och med när jag väntade på bussen hem.

Nä nu ska jag fokusera på min favorit serie.

Ibland lyckas även jag

Jag lyckades lägga mitt hår på spisplattan. Det var inte förrän jag kände den brända lukten av hår som jag förstod vad som var på gång.

Jag är så duktig.

Ian Somerhalder


Han är med i serien "The Vampire Diaries" där han spelar en vampyr som heter Damon Salvatore. Han är så jäkla vacker! Kan stirra på honom i timmar

Shit I Love

Jag utmanar alla som läser detta att gå in hääär och välja ut fyra bilder som passar in på er själva och gör sen ett inlägg om det. What do you love?






Tog tag i min stora rädsla - att ringa

Tog precis ALL min mod jag hade och ringde upp ett företag om en praktikplats (skulle redan ha gjort det i fredags). Ni anar inte vad mycket det krävdes av mig att våga slå numret och prata med en främmande människa på andra sidan luren. Nu kommer jag inte våga ringa mer förrän nästa år känns det som.

Trots att jag inte fick praktikplatsen så känner jag mig faktiskt stolt över mig själv. Ett stort steg för lilla mig!

Blev nog inspirerad av föreläsaren Kjell som sa att man ska kasta sig över sin rädsla och försöka ta tag i den. För rädslor hindrar en bara i livet och man ska försöka att arbeta med sina rädslor för att få ett liv utan en massa rädslor som hindrar en i vardagen.

Idag gjorde jag det jag skulle ha gjort för länge sedan

Nu idag för cirka två timmar sedan så gjorde jag något som jag har sagt att jag skulle göra i två år. Jag tog en joggingrunda på 3 km! Så skönt! Min kropp har verkligen saknat det. Nu gäller det bara att skapa en rutin så att jag inte tappar bort hurtigheten.

Sitter i källaren

Sitter just ni datasalen i källaren på projektet. Har egentligen slutat för 20 minuter sedan men jag ska träffa syon 14:30 så det var bara för mig att stanna kvar här i en timme.

Vi såg precis på en dokumentär/föreläsning i över en timme som heter "Jag AB". En väldigt inspirerande och bra föreläsare som heter Kjell och är en couch. Mycket av det vi tänker är negativt och självklart så påverkar det oss och våra liv på ett negativt sätt.

Nu så ska jag göra lite nytta nu när jag ändå är här och leta upp var Tierps Tryckeri ligger så jag kan dra dit och snacka praktik. Kommer nog kollapsa senare av nervositet och chock. Hatar verkligen att prata med främlingar... Men jag måste ta tag i det någon gång.

En fin utedag i går

Fridde var lite rädd för Yang och då hoppade han upp på hammocken.

Årets första blåsippor! Och en vitsippa som jag inte fick med på bild.

Lillmiz njuter av solen inne.

Solig dag, men luften var kall

Ligger nyduschad i min lilla säng och ser runt i det överfyllda rummet. Jag har alltid varit den i familjen som haft mycket saker. Speciellt böcker! En boklus är jag och känner mig lite bitter för att jag inte läser lika mycket längre. Det borde jag verkligen ta mig tid att göra för att läsa är något jag verkligen gillar.

Jag har tagit fina bilder idag och är inte så glad över att min laptop inte kan ta hand om RAW. Så jag får vänta med det till i morgon.

Hittade i alla fall fina blåsippor och en söt liten vitsippa!

Min fina hand


Lillmiz misshandlade min hand i fredags. Hon ville verkligen inte in i transportburen.

God morgon

Nu har jag/vi förlorat en timme på grund av sommartiden. Gick runt och ställde om alla klockarna i huset - en timme framåt. Jag längtar till hösten då man får en extra timme då man drar tillbaka klockan en timme.

Jag dricker varm choklad från Tassimo maskinen. Dock så är äkta varm choklad mycket godare men Tassimo chokladen är inte fy skam alls. Ser att himlen är alldeles blå med små vita moln lite här och där. Solen skiner så idag ska jag nog springa en liten runda. Det var två år sedan jag sprang ordentligt och saknar det.

Ska ta en banan nu.

Vad jag gjort idag - än så länge

Vilken solig och varm dag! Höll på att storkna när jag väntade på bussen. Lyssnade på musik från min mp3 och läste en gratistidning medan jag väntade (18 minuter heter den).

Idag på projektet gick vi ut i Tierp för att titta på olika ställen för att se om de var anpassade för t.ex. rullstolsburna, barnvagnar, blinda och så vidare. Sedan gick vi igenom vad för hinder vi har och hur vi mådde. Själv så sa jag att jag kände mig tom och lite nere. Det beror antagligen på våren - jag blir alltid lite nere och dämpad av vårväder. Nej höstväder ska det vara!

Delain - Come Closer


En låt som jag lyssnar på jämt den senaste tiden.

Tierps arena och huvudvärk på köpet

Var i morse på studiebesök på Tierps Arena. Det var ganska mäktigt att stå där på arenan och veta att den är en av Sveriges största arenor och att dragracing banan är en av världens bästa. Ska lätt gå och se på någon racing någon gång - bara för att.

Under hela dagen har jag haft huvudvärk som varit ihållande. Gissar på vätskebrist eller något med vädret. Dricker alldeles för lite vatten.

Glömde totalt bort läxan!

Längtar tills våren börjar blomma ut så jag kan börja använda kameran på riktigt! De senaste dagarna har varit gråa och vädret har inte alls varit fint. Skulle ha blivit sol men icke!

Ska snart hoppa in i duschen och snart sätta mig och skriva på en läxa vi fick från projektet. Glömde helt bort den tills nu!

Vaknade först idag. Sweet!

Igår åkte jag hem till mamma och pappa med Micke och katterna. Vaknade först av alla i morse och blev lite förvånad då mamma alltid vaknar först. Jag gick upp 7.45 och trodde stenhårt att mamma var vaken. Men det var hon inte så jag gav djuren mat, släppte ut hundarna och kokade kaffe till de som gillar den beska drycken.

Är så sugen på en ben&jerry glass

Just nu så är vädret lite dåligt; det är molnigt och lite småkyligt men ändå tillräckligt varmt. Det är nästan 7 grader varmt och det tycker jag är lagom. Ska ut på en promenad sen med hundarna och sen har jag inte planerat så mycket mer för idag. Gillar att ta det som det kommer.

Fick ingen glass!

Idag åkte vi i projektet in till Uppsala för att besöka CLV - Centrum för Vuxnas Lärande. Tyckte det var intressant att lyssna på honom och han var härlig att lyssna på. Efter det slutade vi och jag åkte tillbaka till Tierp där jag och Micke skulle köpa glass. Men tji fick vi! De på ICA hade inte fått kylboxen till glassarna så vi åkte hem glasslösa.

Nu har jag precis bakat sega chokladrutor i en pajform och hoppas på att de är himmelskt goda! Ska smaka på den nu

Fotade svanar idag



Micke och jag gick ut på en promenad på eftermiddagen. Sedan såg vi ett gäng med svanar på en åker och försökte fota dem på avstånd. Det var svårt men kul! Det är så fina fåglar.

Gör det vårfint

Tänk vad lite sol kan ge en energi och få en att vilja göra det vårfint! Har diskat, vikt rentvättade kläder, städat vardagsrumsbordet och nu håller jag på med att rengöra spisen som ser ofräsch ut.

Fick idag Twilight filmen, Breaking Dawn part 1! Blir nog att kika på den senare idag

Nu blir det chokladbollar och film ♥


John Carter


Jag såg på John Carter igår på bio. Tror till och med vi var på bio premiären av den.
Filmen var mycket bättre än vad vad jag trodde den skulle vara, slår Avatar tusen gånger om. Enligt min åsikt i alla fall.

Inbördeskrigsvetranen John Carter blir skickad till Barsoom (Mars), där han upptäcker en grönskande, annorlunda planet vars invånare är 3.5 meter långa gröna barbarer. Han blir tillfångatagen av dessa varelser, men flyr, och träffar då Dejah Thoris, prinsessan av Helium.

Jag är så slut i benen

Åh är helt slut i benen efter cirkelövningar/crosstraining idag på projektet. Det var mycket benövningar typ som hoppa groda och benböj och sånt skit. Men då får man väl slankare ben antar jag?

Har precis gjort i ordning matlåda till i morgon och snart så ska jag äta en god sallad! Får se vad det blir för gott

Perfekt för mitt humör just nu


Ibland så vill jag gömma mig från världen

Morgonen spenderade jag framför teven för att se på vasaloppet. Tittade bara mest för att mor och far satt där. Man blir själv peppad på att träna i några år för att kunna delta i loppet.

Nu är jag hos Micke och har fått en släng av nedstämdhet. Om man nu kan säga så utan att få det att låta fel. Känner mig så tom och vill bara lägga mig ner och stirra på en fläck i taket. För bara tre timmar sedan var jag full av positivitet och hade framtiden framför mig. Men nu känns allt mörkt och kan inte se längre än till min nästipp.

Hoppas lite sömn botar det.

Dags att ropa på John Blund

Blev trött redan vid tio och har lyckats hålla mig vaken i en timme. Men nu går det inte längre. Ska glida ner i sängen och drömma söta drömmar. Har nu för tiden bara drömt otäcka drömmar, näst intill mardrömmar.

Sov gott alla vackra själar.

Så kär i låten ♥


Föll för texten. Att han dessutom gjorde texten rättvisa samt att musiken passade så bra in var ju bara ett plus.

Får sluta med latheten

Känner mig fet.

Nej men nu när vägarna börjar bli torra så är det dags för lite jogging och mer promenader. Nu kan man inte skylla på kyla och isiga vägar.

En bra start på dagen

Vaknade för kanske 40 minuter sedan och sitter nu med en kopp varm choklad och äter en äggmacka. Gott!

Dock så regnar det inte nu. Men kallt är det

Senare ska jag följa med mor och far in till stan och handla mat samt gå runt på IKEA och kika. Ska bli skönt att komma ut lite.

Är hos mor och far. Har nog även lite problem med dregel..

Vaknar upp på morgonen och undrar varför min kudde och täcke är så fuktig. Har katterna kissat i sängen? Nej då, det är bara jag som inte kan hålla munnen stängd när jag sover. Ibland kan jag till och med dregla när jag vilar på soffan medan jag slötittar på teven. Kan då känne hur någon glider ner från mungipan.

Nej i natt ska jag hålla munnen stängd!

P.S. Söta Smila ligger bredvid mig och sussar så sött. Älskar henne D.S.

RSS 2.0