Bacon och hallonsylt

Idag gjorde jag ugnspannkaka med bacon i (bara för att Micke tjata om bacon). Det var rätt gott, men det var en skum kontrast mot hallonsylten.

Vet inte vad man ska göra nu. Kanske glo på teven och se om det finns något bra på den.

Har städat i köket som den lilla hemmafrun jag är, typ

ÄNTLIGEN. Jag har äntligen fått undan all disk och jag har putsat all kakel och hela spisen och bänken så att det ser rent och trevligt ut. Phew! Inte roligt men det kändes så bra när det väl blev gjort. Sedan ska Micke dammsuga i köket och hela lägenheten för han tycker jag suger på det. Hm.

Nu ska jag spela lite Sims och sedan ska jag titta på Gordon Ramseys The F Word och hungra lite efter mat.

I Love Subway!



Åkte in till Uppsala idag för att möta upp Micke. Han ville visa mig några teve apparaterna som han till våren funderade på att köpa. Men innan dess åt vi på Subway och det var himmelskt gott! Jag åt kycklingbröst till ljust bröd med sallad, gurka, salt, peppar och lite majonnäs. Tror även jag fick ost till. Älskar Subway

Sedan tog vi stadsbussen till mediamarkt där jag fastnade för en 42" teve med väldigt bra bild, men Micke ska alltid envisas med gigantiska teve apparater som kostar skjortan. Vi gick därifrån med ett objektiv till Micke och jag köpte en mp3 spelare. Ska ladda den med musik och tänka på Subway smörgåsar.

Är rätt sugen på att köpa djurliv



Är sjukt sugen på att beställa hem The Sims 3 Djurliv. Men jag är så snål! Dock så kostar det bara 299 kr OCH man kan ha hästar. Det är epic.

Ska tänka över det genom att äta granny smith äpplen och spela lite facebook spel.

Är så sugen på söta jordgubbar


Det finns en anledning till att jag kan stå ut med sommaren och det är jordgubbar. Finns inget som slår nyplockade jordgubbar att sätta tänderna i.
Det finns säkert jordgubbar på affärerna under vintertid, men oftast är de frysta och blir alldeles mosiga när de tinas upp eller så är de från utlandet och smakar inte lika gott som svenska jordgubbar.

Charmiga och söta Ozzy





Ozzy är som en boll och det är nog det som gör han så charmig och söt. Hans päls är så fluffig och han sover jämt! När han ligger på golvet ligger han på mage med benen åt sidorna och ser allmänt utslagen ut.

Han är förresten min systers katt och bror till min och Mickes katter

Älskar hösten



Jag gör inte ett skit om dagarna

Jag har så tråkigt nu för tiden. Sen jag har slutat skolan har jag typ inget liv längre. Det enda jag gör om dagarna är att jag sover, vaknar, äter frukost, tittar på teve, sitter vid datorn och spelar, lagar mat tills Micke kommer hem och om jag har tur är det fint väder så jag kan fota ute.

I skolan hade man i alla fall något att göra och man hade saker att plugga till. Så jag tänker definitivt söka till någon utbildning nästa år om jag inte får tag på ett jobb. Man måste tydligen ha en bra utbildning för att få de rätta jobben. Värdelöst.

Ett möte med något stort

I förrgår när jag skulle hem till Micke så tog jag skogsvägen som vanligt. Mycket mysigare än att köra på en asfalterad väg. Det var mörkt och jag körde ca 50 km/h medan jag lyssnade på HIM i stereon i bilen. Då plötsligt fick jag syn på något vid sidan av vägen och bromsade försiktigt in. Det var en gigantisk älg!

Dock så är bilen väldigt liten så älgen kändes ju automatiskt gigantisk. Det var en hona och hon verkade inte ens lägga märke till mig i bilen. Var så fridfullt att se henne gå på sidan av vägen, korsa vägen och försvinna in i skogen. Man känner sig nästan ett med naturen

Jag är inte borta

Det har varit mycket de senaste dagarna. Min syster har upplevt något som en kvinna aldrig vill ska hända. Ens värdighet försvinner och man känner sig besudlad. Jag hoppas hon är stark nog att ta sig igenom det.

Själv så sitter jag och har det tråkigt. Är less på småsyskonen som ställer alla möjliga krav på en bara för att man råkar ha bil och körkort. Åh önskar ibland att man inte hade körkort. Vad livet skulle vara lättare.

Vackert med regn

Funderar på att söka någon kurs till våren och sen söka till någon utbildning i höst. Har så jäkla långtråkigt om dagarna och snart så ruttnar väl hjärnan bort! Att hitta jobb är ju helt omöjligt.

Har precis vaknat i alla fall och är fortfarande kvar hemma hos mamma och pappa. Alla utom Mattias är borta i jobb eller skola så det är lugnt här nu på morgonen. Ska försöka äta något gott till frukost. Men först lite facebook spel!

Stinkade hund



Var ute och gick med hundarna tillsammans med mamma. Plötsligt börjar Amigo rulla i något i gräset. Nu ligger han datorbordet och luktar riktigt illa. Har ingen aning om vad han rullade i...

Teater ikväll

Om några timmar ska jag ta bussen in till Uppsala för att möta upp Micke. Vi ska till Stadsteatern för att se på något ikväll. Ska bli kul faktiskt, det är inte ofta man går på teater. Oftast blir det bio.

Fram tills dess så ska jag och Micke vandra runt i Uppsala och fota. Men det regnar så det blir kanske andra planer?


Lilla Lady som inte är så liten längre

En 2 årsdag är tydligen inte så viktig

I morgon har Micke och jag varit ihop i 2 år men då drar den jäkeln till äckel Skåne! Åh blir så depp, vill ju fira den med honom och ha en mysdag.

Men då tänkte jag att vi kunde fira nästa vecka, men nä... Då är det viktigare att hjälpa en kompis familj att flytta den helgen. Känner mig så ensam. Tur att jag har min familj.

Mitt i ett vägskäl

Jag uppdaterar inte min blogg så ofta som jag vill. Beror mest på att jag står i ett vägskäl i mitt liv och tills jag kan bestämma vilken väg jag ska ta så kommer jag inte kunna dela med av mina tankar och min vardag lika fritt.

Jag hoppas bara att det löser sig.

RSS 2.0