Fuck My Life

Tänkte att jag skulle ta bilen in till Tierp till projektet, men inte fan startar skrället! Så nu får jag vänta på nästa buss och skämmas när jag kommer till projektet. Fasiken. Hatar att bli sen. Och sjukanmäla vill jag inte heller göra.

Fattar inte heller varför den inte fungerar helt plötsligt. Det har den alltid gjort. Åh så förbannad jag är!

En tripp till Forsmark

Idag åkte vi på projektet på ett studiebesökt till Forsmark. Vi var där på förmiddagen och fick en liten rundvisning. Hade velat tittat in på själva kärnreaktorn med icke, det fick vi inte.

Det var i alla fall väldigt intressant att lyssna och se sig omkring. Vackert område. Dog lite när vi under pausen tog oss upp till ett utkikstorn. Man kunde ta hissen eller gå i trappor. Jag valde trapporna så klart och insåg halvvägs hur dum jag var. Det var cirka 14 meter upp så jag flåsade som fan när jag nådde toppen. Det blev hissen ner sen...

Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det filmmys. Som vanligt

It sucks to be me

Åh är helt bestört! Åkte in till Tierp och insåg sedan att jag faktiskt hade sovmorgon till tio idag. Så jag åkte hem igen och sitter nu på soffan och är butter över att jag kunde ha sovit en timme till.

Micke och jag tog bussen till affären...


...och som vanligt stötte vi på klottret där någon skrivit "WeM". Har i många år blivit förföljd av ordet.

Äter frukost

Sitter och äter frukost medan Micke snarkar. Ska iväg på projektet om tio minuter. Hoppas bussarna kommer idag annars blir jag arg. Tycker ju att det är riktigt kul på projektet och jag gillar att lära mig saker.
Ska bara dricka upp juicen och trycka i mig det sista av mackan och klä på mig osv. Sen så drar jag ut till slasket!

Fick besök av UNT på projektet

Alla bussar var inställda i morse på grund av ishalkan. Blev lite sur men sedan så fick jag skjuts av en snäll själv. Det gjorde min dag!

Det har inte hänt så mycket idag faktiskt. Haft lite kost och så på projektet samt blivit intervjuvad och fotad av UNT. Få se om jag syns i tidningen sen då höhö. Vore inte min dröm.

Nej nu ska jag och Micke se på djungel George och till det äta popcorn och kladdkaka.

Pannkakor


Så klart man ska ha pannkakor och grädde med sylt på pannkaksdagen! 

Pannkaksdagen får man inte glömma

Sitter datorsalen i källan och knåpar ihop ett personligt brev på projektet. Dör lite grann för att det är så jäkla svårt. Kan inte de bara titta på ens meritförteckning och sedan snacka med en på en intervju? Vore så mycket enklare plus att de får en bättre uppfattning om mig som person. Ett litet brev kan inte säga så mycket om personen bakom.

Har egentligen slutat men satt kvar för att fortsätta skriva på. Försöka i alla fall. Micke är på väg in till Tierp för att köpa mjölk med mig. För det är ju trots allt pannkaksdagen idag! Ska gotta till det med lite grädde också

Nyvaken

Äter en leverpastej smörgås och dricker äppeljuice för att klara av ännu en dag på projektet. Ska ut till bussen om en halvtimme och är glad för att det är fint väder. Annars hade nog bussen blivit sen och sen till projektet vill man inte bli!

Snälla snö, stanna kvar lite längre

Tänk att värmen kunde komma så fort? Igår eftermiddag började graderna stiga till +1 och sedan dess har det töat. Snön har sjunkit ihop och man börjar se hur delar av gräset börjar synas. Det är fortfarande mycket snö kvar, men snart så kommer det försvinna helt. Jag som älskar snön 

Senare idag kommer jag åka tillbaka till Micke och förbereda mig för en ny vecka i projektet. I morgon ska vi dessutom träna; boxning blir det.

.

Följ min blogg med Bloglovin

Är fortfarande i chock

Är fortfarande i chock sen Ranelid gick vidare till Globen med sin dåliga låt. Tyckte så synd om Mattias för att han fick åka ut, det förtjänade han inte. Hans låt var faktiskt riktigt bra, en av de bästa under kvällen.

Nu ska jag snart sova. Ska bara läsa lite bloggar och prata med Micke när han sett klart filmen han ser på.

Snöfall



Hjälp vad det började snöa helt plötsligt. Kommer fina och stora flingor. Kommer bli jobbigt att köra hem.

Lady myser på bordet


Lady ligger på bordet och tittar ut genom fönstret på fåglarna som flyger upp i sina bon på taket. Själv så sitter jag vid datorn och tittar runt medan Micke ligger och sussar. Kunde ha varit elak och lagt upp en bild på han - men tyvärr så är jag inte elak.

Idag åker jag hem med katterna, för på måndag, tisdag och onsdag ska några gubbar komma och tapetsera samt måla tak och fönsterkarm. Så katterna kan då inte vara kvar här. Kommer sakna sötnosarna Alla andra har lov men inte jag. Lite avis men jag orkar inte bry mig. Har rätt så softa dagar ändå.

Att göra något är bra för själen

Är inte så trött. Tror jag bara gillar att gå upp tidigt om dagarna och åka iväg till projektet. Mår nog bättre av att ha något att göra om dagarna än att mögla innanför fyra väggar. Fast samtidigt är det ändå skönt att inte göra något speciellt - men inte jämt.

Om tio minuter ska jag åka och slutar idag halv tolv (om inte tidigare kanske).

Bananer i pyjamas

Åh nostalgi! Tittade jämt på bananer i pyjamas innan jag åkte till skolan på morgonen.  Man saknar sin barndom när man tittar sådana här klipp.

Projekt

Micke räknar matte och jag har det smått tråkigt. Håller just nu på att tappa upp ett bad. Var länge sedan jag badade i badkaret. Tror jag gjorde det senast i somras?

Idag på projektet gjorde vi ett studiebesök på sjukhuset och sedan på eftermiddagen övade vi oss på att skriva en meritförteckning. Ganska enkelt enligt min mening. Det personliga brevet är mycket svårare. I morgon vet jag inte vad vi ska göra, mer än att vi ska prata praktik på eftermiddagen med Dan.

Nu ska jag gå ut i kylan för att göra Micke sällskap.

Snöstorm

Så här ser det ut utanför lägenheten. Vitt, snöigt och blåsigt. Riktigt mysigt tycker jag.
Men inte om man ska stå och borsta av snö från bilen klockan åtta på morgonen.

Nallebjörn


Fick ju även en söt nalle av Micke. En nalle som även Lillmiz blev förtjust i

Det stormar ute, myyys

Sitter här vid datorn i mitt nattlinne och mumsar i mig en äggmacka. Ute är det snöstorm och jag hoppas jag lyckas ta mig in till samhället i tid så jag inte missar studiebesöket. Får väl helt enkelt åka extra tidigt.

Igår var det alla hjärtans dag (en dag som inte har någon speciell innebörd) och fick ett fint halsband och en nallebjörn av Micke. Sötnosen. Han har hela tiden sagt att jag inte behöver köpa han någonting och det hade jag inte heller tänkt göra. Men igår efter projektet så fick jag panik. Något måste jag ju ge han! Så jag sprang in till lidl och försökte i ren desperation hitta något att ge han. Det blev till slut en chokladkaka med nougatfyllning. God var den i alla fall

Nej nu ska jag göra mig ordning och dra iväg till projektet.

Alla hjärtans dag ♥


Fick ett jättefint halsband av Micke. Han är bara så söt 

I suck

Glömde kameran hemma hos mamma och pappa. Sadface.

Färggranna tangenter och snea visdomständer


Var ju förresten till tandläkaren i torsdags. Fick se på röntgenbilden att min vänstra visdomstand inte är det minsta rak. Den går vågrätt in i tanden bredvid. Den högra tanden är inte lika skum men den lutar in mot tanden bredvid.
Tandläkaren sa att det beror på att käkarna blir mindre och mindre. Så klart att min käke är i det minsta laget. Hoppas de inte behöver dra ut den!

Första dagen avklarad. Bara 119 dagar kvar

Jag har nyss kommit tillbaka från projekt 16 24, första dagen avklarad. Vi fick information om när- och frånvaro, tider för sjukanmälan, schema, telefonnummer - ja ni vet sånt som man brukar få första dagen i skolan. Fick även en fin pärm!

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost, sätta på en film och bråka med disken senare. Får nog även småstäda lite här inne i rummet. Ser för j*vligt ut.

Lyssnar på AFI medan jag väntar på att ugnen ska bli varm


Tandläkare

Hela jag är spänd för om några timmar sitter jag i tandläkarstolen och försöker verka oberörd när hon/han förstör mitt tandkött. Kan redan nu känna blodsmaken i munnen... Nej, vill verkligen inte dit! Trots att jag har haft tandställning i 2-3 år och gick till tandläkaren en gång i månaden så borde jag vara van och oberörd. Men nej.

Ska snart åka till tandläkaren


Projektet kommer nog bli rätt kul ändå

Mötet gick ganska snabbt och smärtfritt!
Hon var jätte snäll och ställde lite allmäna frågor och sånt. Sedan förklarade hon lite vad det hela gick ut på och jag kände direkt att jag skulle kunna trivas där. Bättre än att gå runt hemma och inte göra något vettigt.

Klockan tolv ska jag lämna SAABen till Preem där de ska försöka släcka SRS lampan som blinkar hela tiden. Om det inte vore för lampan så kunde bilen ha gått igenom besiktningen. Jäkla lampa.

I morgon ska jag till tandläkaren vilket jag INTE ser fram emot. Jag tycker det är väldigt otäckt att de pillar i munnen och sedan så blöder jag i tandköttet. U s c h!

Möte i morgon, nervös som vanligt

Det började snöa nyligen och det var inte lite heller. Bilen blev täckt av fluffiga flingor och sedan blev flingorna små som pepparkorn. Snöar fortfarande, men flingorna är så små att de knappt syns.

Är nervös inför morgondagen. Ska träffa någon från kommunen som ska prata med om projektet jag ska vara med i (som förhoppningsvis ger mig något jobb). Hatar möten. Det är då som jag brukar stamma, tappa ord, rodna och önska att jag försvann i ett hål i marken. Men jag ska prata med en kvinna så lite lättare kanske det blir?

Grattis!

Idag fyller pappa år

Lite krångel ska det vara innan man kan ha det kul

Hade det riktigt kul i lördags med vännerna! Vi åt kinamat på gallerian nian i Gävle, köpte godis i butiken Godis Tajm som hade över 3000 olika sorters godisar och sedan drog vi hem till Helene där vi fikade lite och träffade hennes söta son.

Men innan jag åkte till Sara den dagen så krånglade så klart bilen i Tierp. Den började koka och jag fick panik. Skyndade mig att stanna bilen och ringde efter pappan. Sedan dog batteriet i mobilen på grund av kylan. Det var ju -20 den dagen, inte undra på att allt krånglade.

Pappa fyllde på med glykol och sedan funkade golfen fint igen.

I just am


Kallt ute, men det visste ni nog

Brr! Det är -20 grader ute såg jag precis. Känns ju toppen nu när man ska till Gävle med mitt gamla gäng. Aja, kyla är härligt ibland.

Känner mig inte så glad, deppig. Mitt humör ligger på noll och jag vill bara gråta. Och jag vet inte riktigt varför.

Sitter hos Micke

Slapp åka i en kall bil! Pappa hade tydligen fixat fläkten i bilen utan min vetskap.

Mötet gick ganska snabbt på arbetsförmedlingen. Det var folk från kommunen som pratade om ett projekt som jag och min grupp ska vara med i om två veckor. Ska tydligen hjälpa oss att få jobb. Det verkade intressant i alla fall. Obligatoriskt var det, så det är väl bara att haka på.

Sitter hos Micke nu och väntar på att han ska komma hem så man får mysa! Det var egentligen inte så länge sen vi sågs men det känns som en evighet. Ikväll ska vi ner till pizzeran och äta lite gott. Och i morgon ska jag in till stan med mitt gamla gäng från högstadiet. Kommer bli kul!

Opeppad på att dra ut i kylan

Jag gled upp ur sängen 7.30 och såg ut på all vacker snö. Det har snöat hela natten och snöar fortfarande. Dock så blev jag inte lika glad när jag såg att det är -10 och de minusarna kommer bli jobbiga. Ska till Arbetsförmedlingen snart och bilens värme har helt plötsligt slutat fungera. Så jag kommer nog frysa ihjäl.

Ska släppa ut hundarna snart så de kan göra sitt innan de blir fast inne fram till eftermiddagen.

Känner mig så opepp på att dra till Arbetsförmedlingen.

Tar en vila nu

Har städat i några timmar nu; torkat bänk och bord, dammsugit, slängt skräp, plockat ur disken, tvättat golvet och hämtat posten. Är helt slut!

Gammel Zorro

Goa gamla Zorro. Snart så finns du inte här längre

Tvätta bort din sura min

Idag kom jag faktiskt ihåg att tvätta

Pappa fyller snart år. Glömde nästan bort det.



Insåg precis att pappa fyller år på måndag! Tror till och med att mamma har glömt det för hon har inte sagt ett ord om det - och hon brukar alltid fråga veckor innan vad man ska köpa till han.

Har suttit i en timme och funderat på vad man ska ge han. Han är ju svår - som alla andra killar - att hitta presenter till. Allt jag vet är att han gillar veteranbilar, tårtor, pepparkakor, julmust, sill, mjölk, kaffe, dagstidningar och sovmorgnar.

Jag får lista ut något bra. Han är ändå en sådan människa som blir glad bara för ett grattis.

Glömsk

Åh jag skulle ha tvättat igår - men glömde bort det.
Skulle ha tvättat idag - men glömde det med!
I morgon måste jag tvätta så jag kan använda mina favvo jeans.

Promenader är bra sköna

Kom precis hem efter en 3 km lång promenad á la 30 min. Sköönt. Kinderna brände av kyla och benen ömmade härligt av behövlig motion. Har varit så lat efter julas och inte förrän förra veckan har jag orkat ta tag i det.

Saknar Micke

Älskar mitt hem på landet

Jag blir så glad när jag tittar ut och ser hur vitt och magiskt vackert det är med snö. Mer snö tack!

Morgonstund har choklad i mun

Har varit vaken i en timme och kikar just nu på Lyxfällan med en kopp varm choklad. Blev förvånad när jag såg att det var -12 ute men glad. Gillar hur träden blir så frostiga och vita av kylan.

Ska senare följa med pappa in till Gävle när han ska besikta sin SAAB. Känns skönt att komma ut från huset. Eller så kanske jag kan dra ut och fota lite?


Blir deprimerad av ams

Trodde aldrig att jag skulle må så pass dåligt av att bli fast hos arbetsförmedlingen och inte ha något att göra om dagarna. Samma visa dag ut och dag in. Tråkigt har jag väl inte, men jag trivs inte hos arbetsförmedlingen. De får mig att känna mig som en imbacill och allt jag säger går ut genom ena örat. Jag vet att de försöker hjälpa mig. Men de borde också lyssna på mina önskemål, det jag vill göra i livet och vad jag inte gillar osv.

Ska dit igen på fredag och lida lite mer. Nej. Ska försöka hitta något att plugga till hösten utifall jag inte får jobben jag har sökt. Inte kan jag heller söka hur mycket jobb som helst samtidigt. Tänk om alla säger att jag får jobbet, då blir det jobbigt och pinsamt.

Just nu hoppas jag i alla fall på jobbet hos MacDonalds. Tror jag skulle trivas där.

RSS 2.0