Sleeptime

Ska sova nu :)

Dag 7 – Min bästa vän.

Bästa vän? Hm.. Nu för tiden har jag ingen bästa vän, har några nära vänner. Men jag har haft "så kallade" bästisar genom åren. Den första var nog Tim eller Angelica - mina grannar. Sen i ettan eller tvåan var det Jonna och det höll sig nog ända upp till sjuan eller åttan. Sen dess har jag inte orkat med "bästisar". Har hellre nära vänner.

Lite serier jag ser på

Är så förbannat trött. Skulle varit skönt om man kunde lägga sig nu men vill så gärna se Grey's Anatomy. Har sett fram emot det sen förra veckan. Grey's Anatomy, Chuck och lyxfällan är väl de program jag följer som mest i veckan. Sen så blir väl det också att jag ser på körslaget på lördagarna bara för att familjen gör det.

Längtar till i maj då melodifestivalen i Tyskland går igång! Blir förvånad om Erik Saade vinner - gillar inte låten alls om jag ska vara ärlig.

Dag 6 – Något jag brukar göra på måndagar


Jag brukar inte göra något speciellt på måndagar. Försöker bara släpa mig upp ur sängen för att åka till skolan. På kvällen brukar jag se på Chuck, en serie. Haha han är så söt.

Lite bla

Har precis gjort pizza och ätit den. Rätt gott. Micke ville inte ha - han har ont i kroppen. Stackaren har gått och blivit sjuk.

Sista mars i morgon och studenten närmar sig med stormsteg. Vad tusan ska jag göra efter studenten? Plugg eller jobb?

Söta tvillingar har en konversation



Haha hittade världens sötaste klipp! Tvillingar som står och pratar med varandra i köket. Jag undrar vad de snackar om?

Wasp Attack!



En geting dök upp i köket idag på kvällen!
Micke saved our lives!!

Dag 5 – Min dag.

Jag började min dag med att försova mig (skäms). Tror jag aldrig har försovit mig och det kändes så fel. Men jag har tur som har en mamma som börjar jobba vid nio så jag åkte med henne dit och gick sen till upptåget (som var försenad med cirka 6 min). Kom fram till skolan 10.15 och fixade med namnskyltarna till elevexpot i maj. Misslyckades med några.

Åt lunch klockan 12, det serverades fisk med gräddfilssås och potatis. Det var gooott. Sen så spelade jag på facebook något spel som Eleonora fått mig beroende av. Evil woman! Träffade sedan en lärare som vi ska hjälpa och designa en bok åt. Sedan gjorde jag inte så mycket mer, tror jag slutade sen.

Tog stadsbussen till tåget, tog tåget hem. Fick vänta i 30 minuter på bussen hem. Kom hem klockan 17.15 och åt tortellinigratäng efter en halvtimme med familjen. Tog en dusch och tittade sen lite på teve (family guy ♥), hjälpte Micke att hitta fjädrar på Assassin's Creed 2 och nu ligger jag i sängen.

Längtar redan till helgen...

Narkolepsi


Dag 4 – Det här åt jag idag.

Till frukost åt jag müsli och fil.
Till lunch åt jag mackor i ugn.
Till middag åt jag mackaroner och köttbullar i brun sås.
Till teven åt jag fyra smörgåsrån.

Vad magert det lät. Tror jag inte åt mycket av något.

Årets första fjäril!

Såg en fjäril nyss!! ♥
Brukar inte fjärilar dyka upp när det blir lite varmare och när snön har försvunnit?

What I did last weekend

Var förresten till IKEA i lördags - jag och Micke. Vi köpte lite saker till lägenhet; bäddsoffa och lite prylar till köket.
Hade förresten totalt glömt bort att det var lönehelg så varenda själ var i Uppsala vid IKEA och citygross. Men vi var där vid halv elva så vi slapp trängas.

Åt på IKEA gjorde vi också; pommes frites, kyckling, bearnessås och salsa. Så gott! Man blev verkligen mätt och billigt var det också. Man borde äta sån mat istället för slabbiga hamburgare och fet pizza. Nu blev jag sugen på kyckling.

Får jag inte må bra?

Åh min mage, typiskt att jag skulle få ont i magen idag. Hoppas jag blir bättre tills i morgon - vill ju till skolan! Var ju sjuk halva förra veckan så kan jag inte få vara frisk denna? Jag blir sjuk så lätt...

Har varit vaken sen 06.00 och sitter nu på soffan och väntar på att förlossningskliniken börjar på TV4 fakta. Gillar det programmet av någon anledning + att den är över en timme lång. Det är även det enda programmet som är bra på förmiddagarna.

Dag 3 - Vad är kärlek.

Kärlek är något som uppstår mellan två individer. Äkta kärlek varar för evigt enligt min mening.

Helg snart!

Sitter i skolan och tycker det är toppen att det är helg snart! Slutar 14.30 men slutar nog tidigare (som vanligt). Idag blir det lasagne trots att vi borde bli serverade våfflor eftersom det är våffeldagen. Jag brukade få våfflor i grundskolan när det var våffeldagen och då var de tjocka som de i USA. Gott var det faktiskt.

Åt våfflor hemma igår så jag har fått mina våfflor i alla fall. Thumbs up!

Helgens planer

Sitter och funderar på vad jag ska göra. Ska jag lägga mig? Planerade att ta en promenad med Micke och Yang - men Micke somnade i sängen. Så.. Där försvann de planerna.

På lördag ska vi i alla fall på bio. Innan bion ska vi till IKEA och handla lite till lägenheten som vi kommer flytta in i om några månader. Känns skumt att växa upp. Man vill ju vara liten och bo hemma i det trygga.
Det kommer i alla falll vara skönt och göra något annat än att vara hemma och göra inget. Någon gång ibland får man väl unna sig något roligt.

Dag 2 - Min önskelista



Högst upp på min önskelista ligger en systemkamera. Älskar att fota och fånga minnen på bild och få vara kreativ.
Men något som också står högt upp på min önskelista är att få gå på en konsert med HIM. Det har legat på min önskelista ett bra tag och förhoppningsvis så kommer den uppfyllas någon gång i framtiden.

My internet is back!!

Yay, mitt internet funkar igen! Igår kväll och i stort sett hela dagen idag så har den inte velat funka, ville aldrig ansluta. Micke ringde till 3 när han kom hem (har fobi för att prata i telefonen) och efter massa trix och fix sa de att man skulle ta ut kortet och stoppa i den igen sen så kanske det kommer att funka. Och det funka!

Nu ska jag duscha och sen så blir det Grey's Anatomy (underbar serie).

Dag 1 - Presentera mig själv

Mitt namn är Malin och jag bor för tillfället i en by åtta mil norr om Uppsala.
Jag är en enstöring. Visst tackar jag inte nej till att umgås lite med vänner men jag trivs ändå bäst i mitt eget sällskap. Brukar då oftast lyssna på musik och skriva på någon skum berättelse. Förut ritade jag rätt ofta men jag var för självkritisk att jag inte gör det så mycket längre.
Spelade även mycket gitarr förr, fick en gitarr i julklapp förr förra julen. Men när jag skulle stämma gitarren sprack en av strängarna och träffade mig på handen så att jag började blöda. Den incidenten fick mig att bli rädd för gitarrer. Synd, för jag ÄLSKAR att spela gitarr. Hoppas bara att rädslan försvinner en dag.

Jag har fobi för ormar.
Älskar choklad.
Skulle inte kunna leva utan hund eller katt.
Ogillar städer (avgaslukten).
HIM är mitt absoluta favoritband.

Det var nog allt, eller har jag missat något?

Lista? Härmapa...

Tänkte börja med en lista bara för att... Ett sätt och rannsaka sig själv, lära känna sig själv bättre. Jag börjar på den lite senare idag.

Dag 1 - Presentera mig själv
Dag 2 - Min önskelista
Dag 3 - Vad är kärlek.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Min dag.
Dag 6 – Något jag brukar göra på måndagar
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – En sak jag älskar från min garderob.
Dag 9 – Min favoritstad
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina passioner.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Låtar jag kan lyssna på om & om igen.
Dag 14 – Min favoritplats.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Det här är jag beroende utav.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - En stark och svag sida jag har.
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En bild från mitt rum/lägenhet
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 - Min favoritfärg
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig.
Dag 30 – Såhär vill jag dö.

Muffins killed my stomach!

Bakade lite chokladmuffins, men skulle inte ha gjort det. Efter att ha ätit några stycken så mår jag illa och magen känns konstig. Och jag som skulle se till att jag bli bättre, blev ju sämre. Sparade resten till Micke som inte kommer hem förrän vid sjutiden tror jag.

Måste kurera mig

Gick upp 06:35. Kände mig fortfarande dålig, sämre än igår. Men ska försöka kurera mig mot det jag har och försöka ta mig till skolan i morgon. Känns jobbigt och vara ifrån skolan trots att det bara är två dagar.

Otäckaste drömmen på länge

Drömde en riktig läskig dröm inatt som kände så verklig.
Jag och Micke var i Venedig, troligen på semester. Vi vandrade runt på gatorna sent på kvällen och beskådade skönheten i staden. Det var vackra kullerstensgator och vackra gamla byggnader. När vi har passerad byggnaderna kom vi fram till en öppen plats med en kanal till vänster om oss. I kanalen fanns gamla statyer av två draker.

Helt plötsligt började den ena draken röra på sig, segt och långsamt. Till slut sträckte han ut på sig och började spruta vatten omkring sig. Folk skrek och försökte undvika att bli träffade. Själv så gömde jag mig bakom en sten som inte var så jätte stor men en perfekt plats att gömma sig på. Micke stod mest och stirra på draken av chock.

Draken sprutade några gånger på stenen och jag skrek av skräck och rädsla. Till slut steg den upp ur vattnet och den såg på mig. Värre var det när den började gå mot mig - då sprang jag och Micke iväg med Draken efter oss. Vi sprang in på smågator för att få draken att tappa bort oss.

Sen sprang vi in i ett hus och stannade där i skydd. Vi kunde känna vibrationerna från drakens steg och folkets skrik. Efter 5 min så hörde vi inte så mycket av draken så vi gick ut på balkongen. Vi såg draken stå stilla och se sig omkring. Plötsligt fick den syn på mig och började spruta eld. Folk flydde i panik och skrek, jag skrek också.

Jag sprang in i huset i sista sekund innan draken kom fram till huset vi var i. Micke stannade av någon anledning kvar på balkongen. "Ingen fara Micke" sa draken när han passerade huset och fick syn på Micke på balkongen. "Det är Malin jag ska få tag på"

Kunde känna hur hjärtat slog tusen slag i minuten medan draken stannade till och såg in i huset. Han sprutade eld genom sina käftar in i huset och jag motstod frestelsen att skrika.

Sedan vaknade jag.

Drömmen var läskig och så otäckt verklig. Vill aldrig drömma något liknande igen.

Ett vårtecken


Åh såg svanar nyss när vi var ute med hundarna. Ett gott tecken på att våren är på väg ♥

Med på facebook listan!



Haha, är jag bäst eller? :D Rätt coolt att jag ligger på en lista över alla spelarna på facebook. Plats 39 är inte tokigt det! Synd att listan försvinner när veckan är slut.

Någon våffelsak

Usch, blev hemma idag. Trodde att jag skulle må bättre idag än igår. Mitt illamående försvann men ersattes med värre huvudvärk, tjock och öm hals och det stack i ögonen. Influensa kanske?

Igår bakade jag till mitt projektarbete. Haha kommer inte ens ihåg vad det hette, någonting med våfflor. Men jag tvekar på att ha med det i projektet, det var för matigt och smuligt. Om brödet hade varit tunnare så hade det funkat (Micke insisterade på att ha de så tjocka).



"Irreterad"

När jag läser bloggar så kan det hända att jag blir extremt irriterad. Det är när jag ser stavfel efter stavfel. De vanligaste stavfelen är ordet "irriterad" som många skriver "irreterad". Jag lärde mig stava till det ordet redan i femman så då kan väl alla andra också göra det. Man går ju i skolan för att LÄRA sig, inte slappa och tro att allt ordnar sig. Skolkisar.

Nej jag är på ett riktigt uselt humör idag. Akta er.

Uäck

Vaknade före nio och ligger igen i sängen. Var meningen att jag skulle skriva lite och lyssna på musik, men började helt plötsligt må illa ikapp med huvudvärken. Börjar jag bli sjuk?

Blodbad i min mun

Var precis och borstade tänderna. Fick plötsligt lust och börja använda min speciella tandtrådssak. Det är ingen tandtråd, utan mer som en "hårig" ståltråd som man för in i tänderna (den är väldigt tunn, påminner om lödtråd). Eftersom jag har haft tandställning har jag även ståltråd bakom tänderna i både övre och nedre käken. Så då kan jag inte använda vanlig tandtråd.

Hur som helst så gjorde jag det nyss och jag såg ut som Rocky i munnen. Blod över allt. Bortsett från att mitt tandkött är känsligt så har tandköttet mellan tänderna blivit så långa (eller hur man nu uttrycker det) så jag måste liksom gå bakom det och pilla genom tänderna, under ståltrådarna och så vidare... Så nog blir det blod alltid.



Nothing Else Matters

I morse vid elva tog jag och Micke en promenad. Vi var ute i en timme och 30 minuter, gick ca 5-6 km (vi gick långsamt). Vi njöt av vädret och den friska luften man får ute på landet. Hoppas det blir lika fint väder i morgon så att man kan ta en runda till!

Just nu gör jag inte mycket. Sitter vid min lilla laptop/notebook och småkikar på Micke när han spelar Assassin's Creed II. Har varvat det för ett tag sedan och kan inte sluta önska att 3:an kommer ut snart. Hur som helst ska jag nog fortsätta skriva på min "bok" och sedan ska jag börja med att fixa dagens maträtt - TACOS.

Konst





Victoria Frances heter konstnären och hennes målningar är gudomliga. Hennes målningar skulle jag kunna ha på väggen hemma. Åh, nu blev jag sugen på att skaffa en målning!

Ska hämta upp en nöt


Ska snart åka iväg och hämta sötnosen på stationen i Tobo. Åh har saknat min lilla nöt!

Störst bitkraft!

Ser på ett tv program som heter Farligt Möte på National Geographic. I dagens avsnitt tar de reda på vilket djur som har störst bitkraft. Det djur som hade störst var ju krokodilen med 1135 kg bitkraft. Den kraften vill man inte har i sitt ben!
Det som förvånade mig var att sköldpaddan kom på 2:a plats med sin bitkraft. Kom inte ihåg vilken sorts sköldpadda det var, men kraften den hade var på cirka 600 kg. Och då hade de även testat bitkraft på lejon, hund, människa, lejon, haj och hyenna.


Min frukost



Inte ofta jag steker ägg och en brödskiva till frukost. Men det är gott och mättande och håller hela dagen.

Uppe med tuppen

Vaknade för en timme sedan (06.45) när Micke skulle iväg till skolan och kunde inte somna om. Så nu på morgonen har jag slängt i tvätt och stekt ägg och macka till frukost. Är ensam hemma (bortsett från brorsan som sover upp, kommer ändå inte upp förrän vid 12) med hundarna och funderar på att glo på dumburken med datorn i knät.
Mm, ja. Det låter som en bra idé.

Utpumpad

Jag är riktigt trött och känner mig på dåligt humör. Vill bara klä på mig pyjamasen och begrava mig under täcket. Tur att man är ledig i morgon så att man kan få sig en liiiten sovmorgon (Amigo har ju kastrerat sig så jag lär ju hålla koll på han så att varken han eller Yang gnager på stygnen).

Snart är det Sveriges Värsta Bilförare!

Hungrig i lilla magen

Är plågsamt hungrig. Hann inte med frukosten i morse.. Och vi har inte lunch förrän vid 12. Om jag kommer ihåg rätt så blir det någon kycklinggryta och det är alltid gott!

Jaha... Ja man får se vad dagen har att ge en. Blir väl långtråkigt som vanligt. Men ska i alla fall försöka jobba med religionen så man får den klart innan april.



Jag hoppas ingen missade Grey's Anatomy igår, det var ju säsongsstart. Själv missade jag den. Eller missa och missa. Jag sket i det. Var så trött att jag var tvungen och lägga mig. Tack vare det så känner jag mig pigg nu denna tidiga morgon!

Dumle Go Nuts!



Har tydligen kommit ut en ny dumle smak! Ser ut som cashewnötter (vilket det nog också är). Tänkte prova och köpa en påse i helgen (ingen godis på vardagarna).

Nä nu ska jag hem och vila huvudet. För mycket dator idag. Och Micke slutar inte förrän vid sex-sju på praktiken... Inte kul.

In da school

Känner mig pigg trots att jag gick upp vid sex i morse.

Dagens Lunch:
Pannbiff och pasta
Veg, Vegetarisk biff och pasta

Kattunge



Åh blir helt varm i kroppen av att se på kattungar. De är så busiga och vilda av sig! Vill också ha en söt liten katt som blir helt min egen; få se han/hon växa upp till en ståtlig och självsäker katt.

Utedag med hundarna







Ikväll ska vi kastrera lilla Amigo. Han kommer vara rätt öm de närmaste dagarna.

Flådd levande



Värsta jag sett på länge. Kunde inte ens se hela. Tårarna bara rann och jag hade god lust och döda de som gjorde så mot djuren. Hur kan man plåga de hjälplösa djuren på så sätt? Varför? Jag ser på mina djur och skulle aldrig kunna orsaka dem sådan smärta eller vilja se dem plågas på det sättet.

Tänk att det finns människor som inte bryr sig.

http://features.peta.org/ChineseFurFarms/index.asp

En sovmorgon skulle inte sitta fel

Micke är ledig imorgon... Fusk! Jag vill också vara ledig. Kommer bli jobbigt och gå upp ur sängen och se karlen ligga kvar och mysa under det varma täcket. Men på fredag så blir ju jag ledig så... HAHA på han. Hellre ledig en fredag än mitt i veckan. Tycker jag i alla fall!

Nu ska gå på toa och sen gå och lägga mig.

Stop The Bus



Spelar det här spelet på facebook. Ett ganska så roligt spel. Måste prova och spela det på riktigt.

Sitter i skolan som vanligt en måndag

Slutar snart, typ om en timme (13:15). En kort och skön dag, en perfekt måndag med andra ord.
Sitter och håller på med namnskyltar, vi har valt ut fyra olika som vi ska titta på sen med Ingalill (läraren) och se vilken som blir bäst.

Micke praktiserar på ett hotell i Uppsala som vaktmästare. Han har inte mycket och göra då handledaren inte var där idag på grund av sjukdom. Och stackaren ska vara där till 17.00 utan att ha så mycket och göra. SÅ därför tänker jag baka något gott till han som uppmuntran så blir han glad.

HIM - The Kiss Of Dawn


Studentkläder

Sitter och kikar på klänningar och ha på studenten. Har ingen aning om vad är som man ska ha på sig. MÅSTE man ha klänning eller kan man ha på sig vad man vill?

Ja jag får se hur det blir i slutändan. Får kika vidare.

Nä nu ska jag sova

Fel vinnare vann, allt var skit.
Nicke Borg - du var bäst av alla i kväll.

Det där rockbandet som spelade cover på förra årets vinnare var asbra ju! Har redan glömt bort vad de hette.. Får söka runt lite i morgon.

Jag hoppas på dig Nicke Borg



Melodifestivalen ikväll.
Själv hoppas jag på att Nicke Borg går vidare. Han var den enda av alla artister som föll mig i smaken och hade en bra låt. Så räkna med att jag kommer sitta bänkad framför teven med något gott och hålla tummarna på Nicke!

Cupcakes



Är grymt sugen på att prova på och baka cupcakes. Ser så goda och söta ut ♥

Greys Anatomy - Säsongsstart!



Grey's Anatomy börjar igen på onsdag klockan 21.00.

Har längtat i evigheter på att det ska börja igen. Älskar verkligen den serien för den har allt. Dock så gillar jag inte att de typ dricker hela tiden - men jag försöker bortse från det.

Flyttning på G

Micke har tackat ja till lägenheten vilket även innebär att jag kommer att följa med han. Känns skumt att jag ska flytta med han. Inflyttningen är en dag efter min födelsedag och på samma dag som jag tar studenten. Lite kul är det!

Solen lyser så starkt och värmande idag, ska nog ta en promenad på eftermiddagen med hundarna. Man lär ju ta chansen nu när vägen är så torr. Det är +3 grader ute, blir nog varmare mot eftermiddagen.

Dagens Middag:
Potatisgratäng och kött

Tsunami i Japan

Klockan är inte mycket alls och här ligger jag i sängen och håller på att dö av trötthet. Såg på nyheterna om Tsunamin i Japan och kan inte mer än tycka att det är läskigt och hemskt. Först Thailand, nu Japan och vilket land är nästa att råka ut för skiten? Jag är glad för att jag bor i Sverige. Många klagar men vi har det rätt bra ändå.

Nej nu tänkte jag läsa vidare på Nattens Hus som jag snart har läst ut. Läser lätt ut böcker på mindre än en dag, men nu så läser jag bara när jag pendlar för att ha något och göra. Men boken är för bra för att orka vänta tills på måndag för att fortsätta.

Ciao.

Friday

Hemma nu och känner mig full av vårkänslor. Solen har lyst på bra idag trots att det snöade och himlen var grå i morse. Vägen börjar bli fri från snö (jublar bilisten Malin)!

Är ensam hemma med hundarna och Micke, vette tusan var alla andra är. Ska snart äta lasagne och sedan kanske se på dumburken (teven).

FREDAGSMYS

Är i skolan, själv som vanligt

Är tidig idag till skolan, kom redan 8.45. Lite trött är jag med känner mig rätt okej - det är ju fredag trots allt! Då ska se fram emot helg, godis, snacks och annat kul.



Slutar 14.30 idag men kanske drar tidigare, vi brukar få göra det. Men sitter nog kvar en stund och fixar lite med saker. Micke ska ju ändå träna och då är det i alla fall lite roligare och sitta kvar i skolan en stund. Brukar känna mig så lat och "fet" när jag väntar på gymmet när man ser alla träna och gå runt med sina smidiga kroppar.

Dagens Lunch:
Spagetti och köttfärssås
Veg, Spagetti och quornfärssås

Natti Natt!

La mig redan vid nio och sedan har jag surfat runt lite på nätet. Är redan astrött så jag ska nog försöka sova nu.

Natti!

Trött på skolan

Har nyss anlänt till skolan. Igår fixade jag och Eleonora namnskyltar till elevexpot. Vi försökte hitta ett snyggt sätt göra dem på så det blev mycket klipp och trix.

Idag gör vi väl likadant.

Åh så tråkigt det är och vara i skolan och knappt göra något. Hade hellre haft praktik om inte alla i Sverige ska ha praktik samtidigt och ta de platser man vill vara på.

Dagens Lunch:
Kycklinggyta och ris
Veg, Quorngryta och ris

Egen Semla!



Åt semla idag, gjorde den själv. Istället för mandelmassa la jag i vaniljkräm - mycket godare! Men gillar inte grädde så värst så åt bara en.

Haha så sämst jag är



Detta gör jag just nu. Spelar Bricks Breaking på facebook. Vad hände med mitt plugg?

Varm choklad = Bra start på dagen



Är i skolan och smuttar på varm choklad som min lilla lärare bjöd mig på. Hon kanske kände sig taskig över att man fick vänta på att bli insläpp i 15 min? Lite varm choklad på morgonen är bra start på dagen och det känns redan nu som att dagen kommer att bli helt okej.

Har börjat kika över min grafiska profil och TÄNKER bli klar med den idag! Eller denna vecka iaf. Idag ska jag bli klar med innehållet. Omslaget får jag pilla med imorgon.

Dagens lunch:
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Veg, Vegetarisk biff med löksås och kokt potatis

Åt ingen frukost och det verkar som att det inte kommer bli mycket till lunch.. Hoppas det blir nog god middag hemma i alla fall.

Splice

Såg precis på en film jag beställde från CDON, den hette Splice. Åh vad bra den var, gillade den starkt! Man sitter verkligen på helspänn i hela filmen. Den är både söt, sorgsen och otäck.



"De framgångsrika genforskarna Clive och Elsa har specialiserat sig på att utvinna DNA från olika djur för att skapa helt nya varelser. Nu vill de använda mänskligt DNA för att skapa en hybrid som kommer revolutionera inom forskning och medicin. Men när läkemedelsföretaget som finansierar deras experiment förbjuder dem att göra detta går de under jorden med sitt arbete och riskerar sina karriärer för att töja på vetenskapens gränser lika mycket som för att stilla sin egen nyfikenhet och ambition."

..

Har nyss fått i mig lite mackaroner och köttbullar med brunsås. Känner mig fortfarande lite hungrig men det försvinner väl. Gillar inte pasta och köpta köttbullar - det ska vara hemmagjorda!

Känns jobbigt och motstå glassen som finns i frysen. Vill ha nuuuu och äta mig feeeeet på glass.

Hemma efter visning

Kom hem för en timme sedan. Visningen gick bra. Lägenheten var så söt och köket var mycket större än vad jag trodde. Får se om Micke vill ha den.

Visning av lägenhet nästa dag

Imorgon ska jag följa med Micke och se på en visning av en lägenhet. Det är en etta, men det lär ju duga som en första lägenhet. Sen när man väl skaffat jobb och sådant så kan man söka efter en tvåa.

Ska bli spännande i alla fall! Om vi tar den så kommer vi flytta in 1:a Juni (samma dag jag tar studenten!).

Min prinsessa är död



Buffy är nu död. Hon ligger i en låda ute och ska väl grävas ner. Saknar dig min prinsessa ♥♥

Smila lyckades rymma iväg och återkom senare. Ligger i mitt rum och vilar.



Vill inte förlora dem

Imorgon kommer mina sötnosar att försvinna. Föräldrarna har bestämt sig - de ska bort. Vad ska jag ta mig till utan Smila som alltid muntrar upp mig och Buffy som alltid vill gosa hos mig i soffan. De har sina egna personligheter och älskar allt hos dem. Har haft dem sedan de kom ut ur vår förra katt, i 6-7 år.

Villintevillintevillintevillinte. Vill alltid ha dem hos mig. Älskar dem.



Lugn morgon

Vaknade vid nio idag - tidigt och bra, en kladdkaka står och väntar på att få komma in i ugnen och jag är ensam hemma med Micke. Har inga planer alls för dagen mer än att jag ska fixa pizzan och se på melodifestivalen. Låtarna i år var ganska dåliga, fanns ingen WOW känsla för någon låt.

Solen skiner och det är ju bra, vill gärna ha vår och att snön ska försvinna. Micke ser på Oprah på TV, ska nog slå följe med han.

Wife Swap

Ser på Wife Swap på TV4+. Den ena familjen (Trevino) fokuserar väldigt mycket på lowride bilar. Föräldrarna låter barnen göra som dem vill, låter dem klä sig som de vill och tar dem till miljöer som inte är lämpligt för barn. Sätter regler gör dem inte heller.

Fadern är ganska omogen och lyssnar inte. Han är allt för inpräntat i sin omogna livsstil. Barn behöver lära sig rätt och fel. Fast han bryr sig ju om barnen faktiskt och de flesta är inte hans egna.



FREDAG IDAG! Sugen på goooodis.

Tur för mig!

Där hade jag tur! Tänkte inte sätta mig vid datorn förrän jag kommit fram till skolan men gjorde det ändå - tur för det! För där hade läraren skrivit att hon blir sen och vi kunde jobba hemma. Vad skönt.. :D

Bälte is my deal

Hemma och trött. Hade tänkt gå och lägga mig men kom på att jag lär duscha. Pappa sitter där och skiter så det kan dröja typ några år. Den människan kan verkligen sitta på toa länge - han bygger nog bo där inne.

Som barn har jag aldrig varit den som protesterat mot att ta på mig bältet (vad jag minns i alla fall). Har alltid känt mig trygg i det. På väg hem från stationen i Örbyhus så fick vi en minibuss och där fanns trepunktsbälte, så jag tog på mig den. Tar även på mig de vanliga bältena ibland som brukar finnas på de vanliga bussarna. Haha, känns som att jag är den enda i världen som gör det.
Men jag vill inte ångra att jag inte tog på mig bältet om det nu skulle hända något. Man vet ju aldrig om olyckan är framme.

Våffelfrukost tackar man inte nej till

Kom nyss hit till skolan, 15 minuter sedan om jag ska vara exakt. Slöstartar morgonen med lite facebook spel och musik för att få igång hjärnan. Det kan behövas - speciellt då jag inte hann med frukost i morse. Frukosten är viktigaste måltiden på dagen och jag hatar att skippa den på grund av att jag vaknar så sent.


En sådan frukost på morgonen skulle jag inte tacka nej till! Skulle till och med gå upp en timme tidigare bara för att fixa i ordningen det.

Ledbesvär vid 20?

Usch, har fortfarande ont i mina knän. Har haft det varje dag sedan i lördags mer eller mindre. Mest ont gör det när jag har böjda knän. Smärtan strålar ut inifrån och det känns obehagligt och gör ont. Försöker stå ut med och inte tänka så mycket på det.

Lär väl hälsa på herr doktor om det inte försvinner efter en månad. Om jag skulle dit nu så skulle de nog säga att det går över, att det är någon sträckt muskel. Ogillar läkare.

Är 20 år och har redan ledbesvär höhö.

GUC, min gymnasieskola

Har varit ganska så fullt upp idag. Har trixat med affischen som handlar om drömmar. Vet inte om den är klar eller om jag ska lägga dit något. Så svårt. Det får inte vara för mycket men det kan inte heller vara för litet. Vad är lagom?

Borde försöka sova nu. Ska ju upp klockan sex imorgon bitti och det känns segt. Tar cirka två timmar och ta sig till skolan i Uppsala och sedan ska man sitta framför en dator i ca 6-7 timmar (känns värre när det är apu, för då är det BARA dator).
GUC är nog den bästa skolan jag har gått på - och jag har gått på två olika. Först gick jag på Bolandsskolan (som nu heter Bolandsgymnasiet) i ett år - teater. Lärarna kändes inte seriösa enligt min mening även om vissa var helt okej. Samtidigt kändes det så barnsligt, själva inriktningen.
Så efter första året bytte jag till Högbergsskolan i Tierp vilket blev bara värre. Jag var utstöttingen i klassen, antagligen för att jag var annorlunda. Så det blev en del skolk och depp det halvåret. Men det var även där jag träffade Micke första gången (dock skulle det dröja några år innan vi blev tillsammans) så något positivt blev det utav det.

Till våren sökte jag om till nytt. Det blev till GUC, en mediaskola, och är glad att jag hamnade på en skola jag trivs i. Lärarna är seriösa och schysta (de jag har haft i alla fall) och skolan är fräsch. Till hösten ska de dessutom bygga ut köket så att det blir hemlagat. Surt för oss som tar studenten... :P



Skolan på bild, en tjusig liten sak!

Dyrt med kläder ibland.

Beställde lite kläder från ELLOS idag/nyss. Gick på 900 någonting med frakten så blev det 1039 spänn. Dyrt eller vad? Men använde en erbjudandekod "Handla förr minst 900 och få 300 i rabatt". Det syntes inte i kassan men det stod att det skulle synas i mejlet. Jag får hoppas på det.

Helg tack!



Vill ändra allt!

Vill ha förändring. Vill ha en annan hårstil, få nya kläder och börja sminka mig igen.

Ska baka en liten kaka snart!

Lite skolarbeten som behöver göras

Sitter i skolan. Lika ensamt som igår. Kom precis, tog en oförtjänt sovmorgon.
Idag SKA jag jobba med någonting. Även om läraren inte har så mycket uppgifter och ge oss så ska jag komma på någonting. Kan jobba ikapp med något.

Dessa behöver göras:
  • Grafisk Profil (hatar!)
  • "Mina Drömmar" affisch (enda uppgift vi fått, en luddig en)
  • Religion (!!)
  • Naturkunskap (stjärnobservation)
  • CD singel

RSS 2.0