Ett avslut

Myyycket har hänt de här veckorna.
Jag gjorde slut med min kille efter ett långt förhållande på 2½ år och jag hade mina goda skäl. Självklart blev han väldigt sårad och ledsen men han kunde samtidigt förstå varför.

Det känns ovant och ensamt men samtidigt känner jag mig fri och mig själv igen. Jag kan andas och har världen vid mina fötter.

Strålande sol och små plommonblommor


Vaknade till en strålande sol och tog genast chansen att fota blommorna på vårplommonträd. Dock så kommer det aldrig några körsbär, bara blommor. Vi har säkert gjort något fel någonstans. Men det är lite skönt faktiskt med sol efter flera dagars regn.

Idag kommer det bli den jobbigaste dagen på länge.

En händelserik dag på min praktik

Idag på praktiken så har jag fixat med papper i pärmar (det var inte lite papper heller). Sen så har jag faktiskt för det mesta stått vid skärmaskinen och fixat böcker och papper. Kul! Sen så har jag även spiralbindit block, min vanliga syssla där. Men jag trivs så jäkla bra där och känner verkligen att jag passar in där. Jag har aldrig känt så om någon plats, inte ens skolan. Jag kommer bryta ihop den dagen jag inte kommer praktisera där.

Är lite hurtig

Tränade idag vid sju, bodypump. Kroppen är härligt slut och jag tror jag ska träna i morgon med.
Älskar det.

Min fina helg


Müsli och ensamhet

Åt lite müsli med yoghurt till frukost för några timmar sedan.
Ska egentligen praktisera idag men vi i projektet ska ha ett möte klockan 13.00 så jag blev ledig idag. Känner mig så ensam i Mickes lägenhet. Katterna är hemma hos mig i byn för att de kom aldrig in när vi skulle åka. Önskar att de vore här, de är ett mysigt sällskap.

Jag funderar på att ta en promenad nu när det är så fint väder. Men det lär nog inte hända.

Gjorde en tårta till min lillasyster


Min praktik har blivit förlängt!

Det var sista dagen på min praktikplats igår. Men sedan så fick jag förlängt i en månad! Det är väl positivt?
Jag blev glad, min handledare blev glad - ja jag tror alla blev glada faktiskt.
Det enda negativa jag kan komma på är att busskortet är så jäkla dyrt - 1200 kr. Jag kommer knappt få något kvar i månaden... Men men. That's life. Vi arbetslösa ska inte ha några pengar kvar. Helst ska allt gå till busskort och mat.

Nej nu så ska jag fixa designen till min nya blogg som jag ska starta upp någon gång.

En liten nyckelpiga som gömde sig i gräset


Jag upptäckte idag en liten nyckelpiga i gräset som Lady hade fått upp ögonen för. Att hitta en nyckelpiga är ett bevis för att nu är det VÅR.

RSS 2.0