Urk

Är hemma och är sjukt godissugen. Kan inte sluta tänka på choklad.. Men nej! Ingen godis för mig på ett bra tag. Ska försöka att låta bli godis i en månad. Hur ska det gå?

Har dessutom fått ont i halsen. Förkylning på ingång? Har nyst i en vecka och hade hoppats att det var allt. Men det verkar inte så.


Ensam i klassrummet

Är i skolan - känns bara lite skönt efter ett lov. Så man får lite rutiner och annat och göra om dagarna. Men det är lite läskigt för det är bara jag i klassrummet (datasalen). Känns som att jag är med i skräckfilm och när som helst dyker monstret upp som slukat alla i klassen.

BU!

Egentligen är det apu, men det suger och leta praktikplats när alla jobb vill inte ta emot en. Så jag och många i klassen blev kvar i skolan där vi i stort gör nada. Eller jo, vi sitter på facebook och nördar. Ah, kära facebook - vad skulle vi göra utan dig? ♥

Aw, saknar mitt hår

Nyduschad och otaggad inför att lägga sig. Hittade dessutom en bild på mig i camens arkiv... Saknar mitt hår!



Ogillar att min kropp av någon anledning ser GIGANTISK ut på bilden. Urk.

Fotoaffären var stängd, tröstar med Ben&Jerry!

Gah, foto affären vi skulle till var stängd. Typiskt. Så vi drog till IKEA och hittade lite doftljus och en förvaringslåda. Finns så fina saker där, längtar tills man flyttar så man kan köpa allt möjligt där inne.



Sitter och mumsar på lite Ben&Jerry Chocolate Fudge Brownie. Så jäkla gott!

Tripp in till Uppsala

Usch, har ont i knäna idag igen.

Ska snart åka in till Uppsala, Micke ska försöka hitta filmrullar till sin analoga kamera. Sen vet jag inte vad vi ska hitta på. Åker troligen hem igen sen.

Skola imorgon. Taggad? Nope.

Pappa blev nerkissad av katten

Imorse så klev en av katterna upp i sängen och kissade på pappa. Alltså det är ju hemskt att de gör det, men jag kan inte låta bli att skratta. Lite komiskt är det. Som en typisk komedi man ser på TV där all otur händer fadern i familjen.

Hur som helst så har katterna vägrat gått ut under vintern. Troligen för att de tycker det är för kallt. Dock så går ju äldsta katten ut - Zorro. Honkatterna - Buffy och Smila - går ju inte gärna ut. Så de har uträttat sina behov inomhus. I sängarna, handdukarna i badrummet, golvet, tangentbord - ja överallt.
Så mamma och pappa kommer att se till att Buffy och Smila försvinner. Med andra ord så kommer de att skjutas.

Vet inte när och jag hoppas aldrig. För de är mina älsklingar, de tyr sig gärna till mig. Jag kommer att bli sjukt ledsen och deppig.

Vampyrfilm

Idag har inte mycket blivit gjort. Har sett på min nya film som jag beställde från CDON; Queen Of The Damned. Åh filmen var grymt bra! Blev liite besviken då filmen var inte helt korrekt jämfört med boken/böckerna som den är baserad på.



"Man får följa vampyren Lestat de Lioncourt när han vaknar upp efter en lång sömn och bestämmer sig för att bli rockstjärna. Med sin musik väcker Lestat andra vampyrer, inklusive alla vampyrers moder; Akasha. Akasha vill härska över världen med Lestat som sin följeslagare, men de vampyrer som inser faran med detta ger sig inte utan en kamp."

Stuart Townsend var mig en sexig krabat i filmen.
Vill han i min garderob.



Plötslig smärta i knäna

Inatt vaknade jag upp med de värsta värken i mina knän, mest i det högra. Så fort jag skulle böja på det högra knäet så gjorde det riktigt, riktigt ont. Det vänstra knäet gjorde inte lika ont.. men ändå så att det kändes.

Sedan när jag skulle upp på morgonen kunde jag knappt ta mig ur sängen. När jag väl stod upp så prövade jag att böja på högra knäet. Fick en chock, för det gjorde så förbannat ont! Så jag fick panik och lät kroppsvikten hamna på andra knäet men det var inte mycket bättre så jag ramlade på golvet. Stackars rumpa.

Men jag lyckades ta mig ner och försöka vänja mig vid smärtan. Måste ju röra på mig i huset. Nu har jag inte så värst ont, men det känns i knäna. Inuti dem. Jag hoppas i alla fall på att det inte är något allvarligt

Nu ska jag sova och hoppas på en god natts sömn ♥

Är lite död idag



Victoria Frances målning


Ingen sovmorgon men en mysstund

Blev väckt kvart över sju av mamma som skulle till jobbet och ville att jag skulle fortsätta lägga i pannan då det var så kallt. När jag kom ner så såg jag att det var -23 uta och bara 16 inne. Det var så kallt att fläkten inte ens fungerade.
Så jag fick en liten mysstund för mig själv framför teven med mitt täcke som enda värmekälla under de första timmarna. Var ganska skönt ändå att vakna så tidigt.

Ska göra lite lasagne snart

Var ute och gick med Amigo - 4 km blev det. Det var bara -5 ute så det var inte så kallt.. rätt skönt faktiskt. Ska försöka lära han att gå i koppel ordentligt, och det är enklare om man gör det ensam än om man har Yang med sig eller någon annan.

Ska väl börja och göra maten snart. Lasagne var ett tag sedan så det får bli det (älskar lasagne ♥). Sen efter det lär man sätta sig i bilen och hämta syrran i Hofors. Blir ca 4 timmars resande (fram och tillbaka), troligen mer då det har börjat snöa.

Träningsvärk av lite dans

Ha, har träningsvärk sedan jag spelade "Just Dance" på Wii. Tränade på morgonen och sen på kvällen. Om man får träningsvärk så lär det vara en bra träning? Dansade inte idag, istället bakade jag till mitt projektarbete - kolakakor (även kallad sirapskakor).



Nä nu ska jag och pojken min se på en film - Inception. Har sett den förut och den var väldigt bra. Lite förvirrande först men det släpper.
"Handlingen kretsar kring två män som arbetar med att bryta sig in i människors drömmar för att därigenom få deras undermedvetna att avslöja hemligheter. En dag får de i uppdrag att istället få en mäktig affärsman att agera på ett visst sätt genom att påverka honom i en dröm."
Leonardo DiCaprio är huvudrollsinnehavaren.

Shake your ass!

Började dagen med att se på en film med lillsyrran Madde. Det blev Toy Story 3. Självklart kunde man inte hindra tårarna på slutet... Hatar att gråta för ingenting!

Sen brände jag lite fett när jag och Madde satte i ett Wii spel där man ska dansa (har glömt vad den hette). Jag svettades som en gris när jag dansade som aldrig förr. Är ett väldigt bra spel om man vill gå ner i vikt och ha kul med vänner.


En av råttorna! Kallar honom svart och den andra för vit. Visst var man kreativ med namnen...

Är lite trött här, socker tack?

Klockan är typ elva och jag är dödstrött. Inte bra då jag ska sitta uppe till tolv då Hemsökta Hus börjar. Hoppas det är några bra avsnitt i alla fall.

Det är så varmt inne, smälter bort. Om det gick så hade jag gått runt i underkläder.

Varvat assassin's creed II

Jag har varvat Assassin's Creed II nu och väntar med spänning på att trean ska släppas. Vet inte riktigt när men förhoppningsvis snart. Spelet slutade med spänning! Även Micke har varvat det - han som inte ville börja spela det.


Mina sötnosar ♥


Städdag

Håller på att städa sovrummet. Otroligt hur mycket damm det bildas på bara några veckor.
Micke dammsugar just nu (han är så duktig på att städa) och jag smet ner för några minuter.
Dags att fortsätta!

Har fått råttor!



Maria tar inte hand om dem och då tänkte mamma och pappa ta bort dem. Men jag tyckte att de var så söta och gulliga så jag sa att vi kunde ta dem (alltså jag och Micke).
Så vi har fixat och trixat med buren så nu sussar de sött nere i köket. I morgon ska vi fixa plats till dem i vår bokhylla så att de kan stå i vårt rum.

Amerikanska chokladrutor

Bakade amerikanska chokladrutor igår. Inte så tokiga blev dem.

100 frågor

Vaknade vid nio tror jag och sedan dess har jag inte gjort så mycket. Har hämtat lillbrorsan i Örbyhus hos kompisen/flickvännen sin och tittat på när sötisen spelar Assassin's Creed II.

Söt Zorro <3

1. Vilken svordom använder du mest? Svär inte så ofta, men när jag gör det blir det oftast jäklar.
2. Äger du en iPod? Nej.
3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 05.45 men snoozar säkert i en halv timme innan jag går upp.
4. Hur många resväskor äger du? Äger bara en. Köpte den när jag skulle till Italien med klassen.
5. Använder du flip-floppar? Nej, gjorde det för ett tag sedan några gånger - fick skavsår mellan tårna.
6. Var köper du dina matvaror ifrån? Oftast ICA och ibland Citygross när man är i stan.
7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Jag tar gärna bilden - det är ju det som är roligast.
8. Vilken var den senaste filmen du såg? Hm... Hollow Man var det nog.
9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis? Väljer nog en kompis.
10. Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En systemkamera faktiskt.
11. Har någon någonsin kallat dig lat? Nej, inte som jag har hört i alla fall.
12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej.
13. Vilken CD ligger i din CDspelare just nu? Den har plats för 3 CD:s och det är HIM, och två brända skivor med låtar på som Micke har bränt.
14. Vilken är världens bästa artist just nu? HIM - fast just nu ligger Within Temptation också bra till.
15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Nej, och om någon hade det så hade jag inte berättat det.
16. När var det senast någon stötte på dig? För någon timma sen.
17. Vad åt du till middag senast? Korv och mackaroner - isch.
18 Använder du huvtröjor? Typ det enda jag använder, så sköna och mysiga.
19. Kan du vissla? Jodå, men inte så bra. Knappt att jag kan.
20. Vem var den senaste som ringde dig? Fadern min som var på affären.
21. Vilken är din favorit attraktion på ett nöjesfält? Berg och dalbanorna!
22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Kanske?
23. Vilket riktnummer befinner du dig i? 0294
24. Tittade du på tecknat när du var liten? Självklart, vem gjorde inte det? Det bästa jag visste.
25. Hur långt är det till ditt närmaste köpcentrum? Typ 7-8 mil.
26. Hur många syskon har du? 6 stycken.
27. Är du blyg inför det motsatta könet? Ja... och det är bara jobbigt!
28. Vilken film kan du alla replikerna till? Ingen tror jag. Skulle vara coolt och kunna det till någon film.
29. Äger du några popband t-shirts? Nä, inte pop. Men rock/metal eller vad man ska kalla det. HIM!
30. När flög du senast? I söndags, hem från Skåne.
31. Hur många stolar står kring ditt köksbord? 3 och sedan är det ett soffbord på andra sidan.
32. Läser du för skojs skull? Ja.
33. Pratar du några andra språk? Engelska och teckenspråk.
34. Diskar du din egen disk? Nej, vi har diskmaskin.
35. Har du gråtit offentligt? Det har jag nog när jag var liten.
36. Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop/notebook.
37. Försöker du alltid lära dig nya saker? Ja om chansen finns.
38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? En tatuering vill jag ha. Skulle kunna pierca mig i läppen men vill inte förstöra tänderna.
39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Jag tycker man kan dela på första dejten eller betala för sitt.
40. Kan du kasta macka? Ibland går det.
41. Har du någonsin varit på Jamaica? Haha nej.
42. Vad har du med dig in på bion? En läsk, lite lösgodis och kanske pringles.
43. Vem var din favoritlärare och varför? Oj... Det var nog min lärare i svenska B. Han var grym faktiskt.
44. Har du dejtat någon av en annan religion? Nej.
45. Vad har du för väder? Ja här är det -16 just nu, nästan en meter snö och soligt har det varit under dagen.
46. Har du en blogg? Ja denna.
47. Vilket är ditt favoritämne på gymnasiet? Naturkunskapen.
48. Gillar du att flyga? Ja, men bara när man startar och landar. Resten är ganska långtråkigt om man inte har en bra utsikt från fönstret.
49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Han måste nog vara omtänksam, svårt och säga bara någon.
50. När sov du senast på golvet? Det kommer jag nog inte ihåg... Var ett tag sedan.
51. Vilken är din favoritdrink? Dricker inte alkohol. Men min favoritdryck är fanta och alkoholfri cider (även kallad pärondryck och äppeldryck).
52. Gillar du din boende-situation? Nja... Skulle gärna vilja skaffa någon lägenhet med killen min. Jobbigt och bo hemma med sin stora familj.
53. Vilken är din mammas hemstad? Söderfors.
54. Din pappas hemstad? Söderfors.
55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Minst 6-7 timmar. Men det går att sova minst 2-3 timmar om det bara händer en gång under veckan.
56. Är dina dagar fullbokade och stressiga? Mm, det var det tills vi hade apu. Har dock en del kvar att fixa. Som religionsskiten och min grafiska profil (blä).
57. Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Haha, dagens skämt. Snarare tvärtom. Lärarna ville att jag skulle prata mer..
58. Vilken är din favoritfrukt? Måste jag välja en? Banan är det nog.
59. Äger du en digitalkamera? Ja, en Samsung S860.
60. Vad heter dina närmaste vänner? Sara, Eleonora och Kitty är de jag kommer på just nu.
61. Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ja, tyvärr. Kan vara en tyrann ibland.
62. Tror du på liv på andra planeter? Ja, någonstans i eviga universum lär det finnas liv någonstans. Skulle kunna skriva hur mycket som helst om det.
63 Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Hm.. Maria. Skulle skjutsa henne till sin pojkvän på kvällen och jag blev lite sur för att hon inte hade packat än.
64. Tror du att Gud är man eller kvinna? Om Gud existerar så tror jag nog att han inte har en speciell kön som vi.
65. Vad var det senaste du åt? Chokladbit - Fazer.
66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Jag vet inte faktiskt.
67. Hur valde dina föräldrar ditt namn? Det vet jag inte. Enligt dem så valde de namnet Malin bara för att det var fint.
68. Gillar du senap? Bara på falukorv på hårdmacka. Annars äter jag det sparsamt.
69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Du överlever.
70. Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja, har alltid velat det!
71. Har du varit inblandad i en trafikolycka? Nej, har sluppit det.
72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nepp.
73. Tycker du om att krama folk? Nej, vet inte varför. Ibland.
74. Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja lite hade det nog gjort, men inget som jag skulle tänka mycket på.
75. Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta? Kommer inte ihåg vad den hette, men den handlade om tvillingar och den ena av dem fick leukemi. Tänker inte berätta slutet, men jag grät lite i alla fall. Sorglig.
76. Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Åh, ingen tror jag.
77. Vad är du allergisk mot? Inget.
78. Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Ibland, men inte så ofta. Borde få dåligt samvete med tanke på vad vissa djur får gå igenom. Usch.
79. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Om jag fick bestämma så hade jag nog vela heta Kim eller Jim.
80. Vad är det första du gör när du går upp på morgonen? Besöker toan.
81. Vilket är ditt roligaste barndomsminne? När jag lekte stolarna i köket med mina syskon. Finns så mycket roliga minnen, men att leka med syskonen var det roligaste.
82. Vad får dig att gråta? Vad som helst ibland.
83. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Jag gillar mina armar och läppar.
84. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Gillar inte mina lår men bryr mig inte, är nöjd för att jag är den jag är.
85. Vem är din knasigaste vän och varför? Sara lätt. Hela hon är ju en liten knashög.
86. Har du gjort någonting olagligt någon gång? Olagligaste jag gjort är nog att jag i panik gick över på röd gubbe.
87. Vilken musikkonsert var du på senast? Har aldrig varit på konserter *snyft*
88. Vad har du för färg på tandborsten? Röd tror jag.
89. Har du varit med på tv någon gång? Inte vad jag vet.
90. Har du levande blommor hemma? Ja och den har levt i tre år nu!
91. Vilken är den dominerande färgen i din garderob? Svart och lite mörkare färger.
92. Har du körkort? Ja! Har haft det i 2 år i Juli.
93. Har du en bästis? Näpp, har flera nära.
94. Hur ser dina sängkläder ut? Mörka.
95. Vad får dig att koppla av? En lugn hemmakväll med en bra film och lite gott att äta.
96. När skrattade du hjärtligt senast? Nyss. Min brorsdotter tog på sig pappas gamla glasögon. Hahaha, hon såg så rolig ut.
98. Vilken var din bästa ålder? Jag gillade nog året då jag var 19 år.
99. Berätta om någonting du ångrar. Jag ångrar inget faktiskt. Eller... Jo. Jag ångrar att jag inte vågade vara den jag var i högstadiet faktiskt.
100. Vad skulle du helst av allt vilja göra just nu? Äta mig död på godis, chips och annat gott och se på den nya Pirates of Caribbean filmen som inte kommit ut på bio än.

Kyckling och film. Och kanske en chokladkaka?

Har precis ätit lunch - kycklingsoppa eller gryta eller vad det var.
Smakade asiatiskt och var gott.



Ska se på film nu. Hollow Man med Kevin Bacon.

Bussar är helvetiska varelser

Åh vad jag är SUR.
Stod och vänta på bussen i -21 grader i 15-20 minuter. Men tror ni det kom någon buss? NÄEJ.
Jag som sa till Eleonora att jag skulle komma idag. Känner mig som världens sämsta vän just nu fast det inte är mitt fel att bussen är dum.

Nä nu ska jag ta en huvudvärkstablett och lägga mig i soffan.

Vill ha grön matta nu!

Har ont i mitt öga. Skulle vilja sticka in en nål och gröpa runt. Låter dock äckligt och smärtsamt.



Själv ska man vara hurtig och dra ut på en promenad med Micke. Tar nog med gullhunden Yang också så han får röra på tassarna.
Gräsmattan på bilden känns så avlägset, när får man se den gröna mattan igen? Så skönt och känna gräset mellan tårna.

Klumpig eller oturlig?

Igår halkade älsklingen utanför skolan och slog i ryggraden på en isklump som stack upp. Och i morse så halkade han i trappan och slog i ryggen. Snart kommer han hamna i rullstol!

BILDER

Lägger upp lite bilder jag hade knäppt då jag drog till Skåne förra veckan.


Micke som lämpligt böjer sig ner i rulltrappan upp till Sky City på Arlanda.

Sitter i planet och surar över att det var snö och is på fönstret. Men det spolade
dem bort sen med någon magisk vätska.

Tuggummi ska visst hjälpa mot lock i öronen. Det var lättare
och "gäspa" för att få bort det.

Det var blått och fint ovanför molnen.

Tog en bild tvärs över.

Gråa, snöfattiga och ganska så varma Skåne när vi landade.

Som frukost åt Micke en smörgås med nutella på.
Jag smakade lite och det var väl gott.
Men inget som man borde äta till frukost.

within Temptation - Faster



Borstande tänderna i morse när jag hörde på radion (bandit) denna låt med Within Temptation som varit en av mina älsklings band länge. Hittade låten och även video på youtuben.
Knarkar låten på Spotify!

Sovmorgon tack?

Är i skolan och känner mig halvt död. Skulle inte tackat nej till en sovmorgon i min sköna säng.

Söker sommarjobb

Hade tänkt lägga in bilder på de dagar jag var nere i Skåne. Men hittar inte kameran.

Ser på TV just nu och söker samtidigt efter sommarjobb. Tar ju studenten och behöver lite pengar under sommaren, hoppas jag hittar något! Tar i stort vad som helst.

Less på fika, sugen på en guldtia!

Micke blir klippt av sin gamla klasskompis just nu. Kommer nog bli snyggt - hon är ju utbildad frisör (har jag för mig).

Har precis fikat - prinsesstårta, bullar, kakor och lite zingo. Känns som att det är det enda man har ätit dessa dagar. Är bra less på det i alla fall.

Det ligger en tia bredvid mig i soffan. Vet inte om jag ska ta den eller låta den ligga. Det kliar i fingrarna - vill ha en liten guldtia!



Gårdagen i tankar

Micke och jag sitter och ser på "Nu blåser vi snuten" alla tre filmerna. De är rätt okej faktiskt.

Begravning igår.. Ganska jobbigt. Familjen skulle stå vid dörrarna och välkomna alla som kom. Och så stod jag där bredvid Micke och tog alla i hand. Kändes så fel... Jag kände inte ens hans farbror, träffade han en gång.
Man såg på deras ansikten sorgen som fanns där, saknaden efter en underbar människa. Vad jag har hört om honom så verkade han väldigt omtänksam, full av liv och glädje. Önskar att jag fick träffa han mer än en gång. 

Mickes brorsa bröt ihop totalt... Men värst var det och se hans farmor gråta - hon som alltid är så stark. Själv så satt man och lyssnade på prästens fina ord om honom och sjöng verser ur bibeln. Farmor dök upp i huvudet på mig och blev tårfylld. Hon dog ju alldeles nyligen, förra året.

Nej nu ska jag se på film!

Tick tack tick tack tick tack...

Vaknade flera hundra gånger inatt kändes det som.
Bäddsoffan var obekväm - hård.
Mickes farmor har typ miljoner klockor och alla går olika, så man hör deras tickande och när det plingar varje hel timme. En del har melodier. Så liiite svårt var det att sova. Otroligt att jag inte drömde mardrömmar om klockor!

Idag är det iaf begravning. Får se hur det går.

Skåne igen!

Är i Skåne igen. Fast denna gång är det för begravning.
Gillar inte begravningar alls. Har varit på en och det räckte.
Men vad gör jag inte för pojken min.

Tydligen ska vi inte sova hos hans föräldrar utan hos hans farmor och farfar för han vill inte träffa sin bror. Sova på säng eller soffa? Föredrar nog sängen! Men han gör som han vill då :P

Nu ska jag duscha och tänka lite på vår vinterlandskap hemma (här är det grått och trist, typisk mars väder).

Time for bed and sweet dreams

Ska sova nu och drömma härliga drömmar och hoppas på att mardrömmen jag lever i nu kommer att försvinna sen.
Längtar till studenten så man kan skaffa jobb och ett eget ställe.

Familj VS Pojkvän

Det är en jobbig känsla när familjen inte gillar min pojkvän. Känns så tomt och knaisgt i mig. Jag vill att de ska se det jag ser i han.
Men jag älskar honom jäkligt mycket och blir grymt sårad när man får veta att de snackar skit om honom bakom ryggen på oss. Om det är något som de inte gillar så SÄG det då till honom/mig/oss! Hur jäkla kul är det och får reda på det sen ändå?

Micke förtjänar inget skit. Om han inte blir välkommen här längre så drar jag med han. Kommer inte att bryta med min familj såklart, men de beter sig som skit mot han ibland. Och det blir jag inte glad av. Det förtjänar han verkligen inte.



Han är bara så het ♥

Ville Valo - sångare och låtskrivare i finska bandet HIM

Ögonlocken är tunga.

Är skittrött efter en ganska så stressig vecka. Måste erkänna att denna vecka har inte varit så stressig som vanligt.

Har sett lite på "Let's Dance" och diggar Tina Turner. En tjej som är sig själv och skiter i vad de andra tycker och tänker om henne. Hon bara kööör på!

Trots att klockan bara är 22.36 så tänker jag snart gå och lägga mig. Tänker vakna upp lagom i tid i morgon och ta några långpromenader. Det är skönt och gå faktiskt om det är fint väder.

RSS 2.0