Kan inte bara stänga av känslorna

Det känns lite deprimerande att vara kär i någon som är rädd för att vara i förhållande pga att han har blivit sårad. Jag gillar han alldeles för mycket och det är verkligen svårt att försöka få bort alla känslor. Jag har försökt i några månader men känslorna blir bara starkare. Life suck.

Skäms

Hahaha åh herre gud. Snälla, begrav mig någon.

Jag skickade en ljudfil till Mr X (en kille vars namn jag inte kan nämna här på bloggen) och i ljudfilen sjunger jag en vaggvisa. Blinka lilla stjärna.

Jag borde tänka efter innan jag gör något så korkat.

Dock så skrev han att jag hade en fin röst... och det sa han bara för att vara snäll. Jag har ingen bra eller fin sångröst.

Boyfriend


Trött efter en kämpig natt

Hade problem att sova i natt på grund av min visdomstand. Jag har inte ont i själva tanden, men tandens läge är inte det bästa. Den ligger snett och sättet den dyker upp på irriterar mitt tandkött så den är jätte svullen. Kan knappt äta heller.

Dessutom hade jag lite oroliga drömmar.

Jag har inga större planer idag. Ska försöka dra ut på en promenad med hundarna eller fota lite.

You aren't even mine


Wish You Could Be Mine


Hej, det var länge sen

Under hela sommaren har det regnat, regnat, regnat och varit liiite sol. Jag har inte emot det, jag orkar inte lägga all energi på att klaga på regnet och den lilla solen. Så länge ingen dör av det så är det väl skit samma.

Just nu så är jag singel, arbetslös, bor hemma och renoverar mitt sovrum. Inte det liv jag hade tänkt mig eller föreställt att mitt liv skulle vara men så är det. Men det kommer att ordna sig för mig. Jag känner det på mig.

Nu ska jag göra lite vettigt skit och skriva CV och Personligt Brev.

Hej då så länge.

RSS 2.0