Kallt bad

Vaknade vid halv nio. Då gick jag och gav Amigo mat. Under tiden han åt drog jag på mig gårdagens kläder och drack lite vatten. Sedan kopplade jag honom och tog en promenad - det blev ca 3 km. Men hjälp så varmt det var, trots att klockan var nio. Jag svettades ordentligt trots att jag nästan aldrig svettas.

När jag kom hem tappade jag upp ett (kallt) bad och la mig i det. För kallt! Men jag stod ut och sen så blev det skönt. Speciellt nu kan jag känna av hur skönt det kalla badet var. Jag är fortfarande sval trots att solen lyser in i rummet.



Stackars Amigo ligger och ser död ut. Den varma promenaden tog nog kål på han.

Trött och varm

Det har varit en varm dag. Är helt slut. Har precis ätit kycklingpaj (mumma!) och sitter nu vid datorn och läser lite. Har tvätt nere i källan som väntar på att tas om hand, men just nu orkar jag inte riktigt. Måste fixa det snart.

Yrselattack

Fick värsta yrselanfallet nyss. Satt i soffan och allt bara snurrade runt. Trodde allt skulle svartna men det slutade sen. Sammma sak hände inne på arbetsförmedlingen... Vad tusan har jag fått för sjukdom?

Charon - Little Angel


http://www.youtube.com/watch?v=dNkQvxPsBlo

Ett band från Finland. Detta är låten jag hörde första gången 
Dock är jag inte så jätte förtjust i musikvideon, men låten är bra.

Fått en plötslig synnedsättning

Vaknade i morse vid 8 och gjorde i ordning mig för att dra till arbetsförmedlingen. Mina ögon kändes konstiga, de liksom sved och stack. Men det brukar de göra när jag är trött.
Men på arbetsförmedlingen märkte jag att det var lite suddigt. Jag kunde inte riktigt läsa vad som stod på skärmen de hade uppe. Blev lite rädd och trodde inte att jag kunde köra hem. Men det kunde jag. Mina ögon känns fortfarande skumma och jag undrar vad det kan vara.

Så jag har undvikit att sitta vid datorn och se på teven idag. Jag vill se om det är därför jag fått konstig syn, på grund av att jag suttit för mycket vid datorn. Om det inte försvinner i morgon får jag nog kontakta någon läkare. Det kan ju vara allvarligt!

Social Fobi

Sitter hos Micke nyduschad på soffan med kära laptopen i knäet. Är skitnervös inför arbetsförmedlingen i morgon. Det är ju bara ett informationsmöte. Men jag blir alltid nervös inför något som är över det normala i vardagen som möten, besök - ja allt där man lär prata med någon.

När jag var 17 så fick jag reda på att jag hade social fobi av skolsköterskan på gymnasiet. Så hon skickade en remiss till bup där jag fick träna på att snacka med folk. Det värsta var att psykologen inte riktigt fattade att jag hade social fobi. Hon snackade med mig hela tiden och blev typ sur när jag inte förde en konversation med henne.

Jag har så svårt att träffa nya människor. Värst är det när jag blir lämnad ensam med dem. De pratar med mig och jag håller på att skita på mig för jag vet inte vad jag ska säga. Hjärtat bankar mot revbenen, jag blir röd i ansiktet, jag stammar när jag ska säga något... Ibland hatar jag mig själv för att jag har social fobi. Känner mig så värdelös. Kan inte ens prata med min släkt och mina äldre syskon.

Kattmys

Micke och Zorro myser med varandra

Vi har haft Zorro i cirka 12-13 år. Han är i grund och botten en vildkatt. För cirka 13 år sedan tog hans mamma med han hit tillsammans med hans syskon. Först bodde de i vedbon men sen smet de in i källan och bodde där bland alla verktyg. Då beslutade mamma och pappa sig för att ta upp dem och låta dem bo med oss.
Hans syskon gav vi bort och mamman dog senare.

Zorro är en tuffing, han påminner om en lite gangsterledare. Nu på gamla dagar har han blivit lynnig och rivs och bits. Men det är väl för att han är gammal och har kanske ont. Älskar min lilla pojke.

Kossorna små

Igår var jag ute och besökte kossorna i hagen. Så fina de är

Snart ska jag och Micke åka hem till honom. Kommer att längta hem, men det går nog över. Sedan i morgon ska jag vara hos arbetsförmedlingen vid nio på något informationsmöte.

Spelade Kina schack...

... med mamma, pappa och Madde. Mamma vann så klart, men jag kom 2:a!

Awake and bored

Sitter vid datorn och spelar lite smått tråkiga spel på facebook. Jag ser i alla fall att det är fint väder ute, att magen kurrar, att jag ska hem till Micke idag och att jag behöver en dusch. Men först - frukost!

Jag är svag för det goda

Jag är fet på chips, choklad, godis, tårta, glass och midsommarmat.

Min midsommar

Så här såg min midsommar ut. Alla drack öl utom jag som drack fanta.

Vampire Knight

Bredvid mig ligger Micke och sussar. Hans andning är lugn och djup. Önskar att han kunde vakna någon gång, snart har han sovit i 12 timmar. Tänk om han är sjuk? Jag har läst någonstans att om man sover länge hela tiden så kan det bero på hjärtsjukdomar.

Ska snart lägga upp lite bilder från igår. Ska bara... Läsa klart mangan; Vampire Knight. Men det lär nog ta ett tag.

I've Crossed Oceans Of Wine To Find You



I've Crossed Oceans Of Wine To Find You

There was a time when I
Could breath my life into you
One by one your pale fingers
Started to move
And I touched your face
And all death was erased
And you smiled like an angel
Falling from heaven
Just to be lift up again

And you kissed my lips
With those once cold fingertips
You run me back to life
And all things come to an end
We dont have to pretend
Slowly we fall asleep
And never wake up again

Were so christ like
Were so lifelike
Vampire christ

Were so alive
Were so lifelike
Vampire christ

In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon well sleep
And never wake up again

There was a time when
I Could breath my life
Into you
And alls been come to an end
We dont have to pretend
Slowly we fall asleep

Were christ like
So lifelike
Vampire christ

Were so lifelike
So christ like
A vampire christ

It's so wonderful with rain

Ska åka till Gävle snart och köpa party tält med familjen. Sen på väg hem ska vi hämta med oss Micke i Tierp. I morgon är det midsommar och det känns som att det kommer att regna i morgon. Som vanligt.

Just nu spöregnar det. Det är så mysigt

Tröttis

Ligger i sängen och pratar med Micke. Samtidigt kikar jag på How I Met Your Mother. Gillar serien, typ. Det är ett bra pogram att slötitta på.

Nu ska jag sova. Är så trött och vill upp tidigt.

Golf eller Volvo?

Micke och jag sitter och snackar i telefon just nu. Vi bråkar om vilken bil som är bäst - golf eller volvo.
Jag ogillar volvo; de är stora, klumpiga och ganska fula. Golf gillar jag; de är små, bekväma och lätta att parkera och köra runt med. De är söta också!

Känns bättre idag

Igår när jag duschade så insåg jag att vi inte hade något shampoo så jag fick tvätta håret med balsam. Känner effekten av det idag. Håret känns skitigt. Satte upp det i en svans och hoppas att mitt humör inte påverkas av det.
Ska i alla fall köpa shampoo idag så får jag duscha igen.



Skriver på min berättelse i alla fall och det går bara framåt. Min inspiration är tillbaka! Tackar HIM för det. Lyssnar på dem nu och det känns så underbart

Ska dessutom trotsa min ormfobi och gå ut. För jag ska fota idag.

Träningskläder

Kläder man kan träna i från Ellos. Ska nog inhandla det snart, i alla fall byxorna

Ville Valo - favorit i repris

Åh ge mig denna man för en dag

En dag med Ville Valo skulle göra mig lycklig för evigt. Det skulle till och med räcka för en sekund. Att över huvudet taget får vara nära han, ta han i hand säga typ "hej" - vad som helst, litet som stort! Han är så söt, vacker, charmig, har röst som en gud - han har allt jag älskar hos en man.

Trots att han är en stor förebild för mig så skulle jag aldrig kunna tänka mig vara otrogen med han mot min pojkvän. Never. Otrohet är aldrig okej, inte ens med en artist.

Jag måste lägga mig nu. Yrar snart om annat skit.

Välkommen mitt nya hälsosamma liv


Ska få hennes kropp nu i sommar. Ska träna. Det som är illa är att jag HADE den kroppen. Den försvann när jag blev klar med idrotten i skolan. Hade ingen aning om att idrotten i skolan höll mig i form. Nu ska jag se till att träna igen, jogga några gånger i veckan och promenera minst 3 km varje dag.

Skulle kunna dansa, men det kostar ju rätt mycket att börja på sånt. Nej, jag ska komma i form på egen hand. Bye bye chips och godis. Välkommen mitt nya hälsosammare liv.

Varning; negativitet i höga doser

Känner mig låg idag. Tror jag behöver en dusch för att skölja bort alla deprimerande tankar.

Min hy känns fet och finnig
Känner mig som en säl
Kreativiteten ligger på noll
Min fobi för ormar hindrar mig från att gå ut och fota

Ska bara skjutsa min bror och hans skumma polare till Örbyhus och hämta en moppe. Sen så ska jag ta en LÅNG skön dusch. Kanske jag ska cykla lite före och träna mig lite.

Ta mig härifrån!

Gick ut tidigare idag med kameraväskan uppslängd på axeln, för idag tänkte jag fota i det fina vädret!
Gick in på en fin grusväg som leder till en skog där det finns gärdsgårdar, får och ängar. I skogen fick jag syn på en jäkla snok vilket resulterade i några tårar och att jag skyndade mig hem. Känner mig fortfarande skakis. Hatar ormaaaar.

Hej hopp

Idag har jag varit till arbetsförmedlingen och skrivit in mig. Känns lite spännande! Kanske jag kan hitta ett jobb genom dem?

Annars har det inte hänt så mycket idag. Micke åkte hem för att sedan återvända till midsommar (hoppas jag!). Jag har strykt mammas gardiner och hängt upp dem, också gjorde jag middag till alla - kyckling, ris och currysås. Gott var det

Nu ska jag se på någon braig serie!

Min ömma kropp

Har träningsvärk över hela kroppen. Bokstavligt talat. Har även fått en del fina blåmärken på rumpan, höft och smalbenet. Tror att mina armar kom undan oskadda... antagligen för att jag höll i paddeln. Har ont i huvudet också, på vänstra sidan lite längre fram. Undra om jag slog i den?

Jag kan fortfarande inte glömma gårdagen. Känslan, stämmningen, gruppen - allt! Jag vill uppleva dagen tusen gånger om även om det var läskigt när jag föll av flotten. Trots att jag var rädd när jag åkte med strömmen i vattnet så behöll jag ändå lugnet och gjorde allt som de sa att man skulle göra. Jag trodde ärligt talat inte i början att jag skulle hamna i vattnet.

Nä nu ska jag... Jag vet inte vad jag ska göra denna mulna kväll. Men något blir det!

Forsränningen

Igår var en dag fylld med skratt, leenden, rädsla, skräck och panik. För igår åkte jag forsränning. En upplevelse för livet.

Micke tog bilden, fast det är på den andra gruppen. Det är Erik, instruktören som står upp.

När jag fyllde år förra året fick jag ett presentkort från liveit; forsränning för två. Det blev stackars mamma som fick följa med för ingen annan vågade (fegisaaaar!). Gick upp vid fem och åkte iväg till dalarna, till Björnbo. Vi var 13 st i gruppen och blev uppdelade i två flottar. Fick en genomgång av Erik som visade och pratade om vad man skulle göra om man skulle ramla ur flotten.

Sedan fick vi dra på oss våtdräkterna, flytvästerna och hjälmarna. Jag såg så smexig ut. Min grupp fick med oss instruktören Andreas (tror han hette så) och han var en härlig prick. Såg ut som en australienare med sin solkyssta hud och blonda axellånga håret. Ute i vattnet fick vi träna på kommandorna vi skulle kunna; som framåt, bakåt, höger, vänster, bakåt, gunga och vila. "Och så finns det en till kommando att kunna" sa han. "Håll fast" sa han och visade hur man skulle hålla fast i snöret och luta sig inåt i båten. "Men det är sällan man behöver använda det kommandot"

Innan jag visste ordet av det kom vi fram till forsen. Åh så härligt det var! Att bli träffade av gigantiska vågar och hålla sig fast med fötterna i snörena på botten av flotten. Adrenalinet pumpade runt i min kropp och jag var så ivrig på att åka en andra gång. Den andra gången var det lite livligare med större vågor och mer gung i flotten.

"Nu blir det mer livat!" sa Andreas inför för vår tredje och sista runda. Jag tyckte det var synd att det var den sista rundan men det var ändå en ganska skön känsla. För jag var ganska trött av att paddla och hålla sig fast med fötterna. Men den tredje rundan slutade i katastrof.

Vi började närma oss en plats i forsen där man inte ville vara. Andreas ropade åt oss "FRAMÅT!" och vi paddlade på men det var för sent. Vi fastnade i en plats där det kom vatten från alla håll och det gjorde att flotten inte kunde ta sig ur dödsfällan. "HÅLL FAST!" ropade Andreas. "Luta er inåt!" sa han högt och lutade sig själv inåt medan flotten rörde sig runt som om den blivit galen. Den ställde sig på högkant flera gånger och jag trodde att den skulle välta. Men det gjorde den aldrig. En gång ställde den sig rejält på högkant och jag gled ur flotten med ryggen.

Jag kände hur jag slog i botten med ryggen och när jag kom upp till ytan så såg jag hur mamma också hamnade i vattnet med ett flertal andra från vår grupp. Jag höll fortfarande fast i paddeln och den ville jag inte släppa taget. Dessutom så kom jag ihåg från början att de sa att man skulle hålla sig fast i paddeln. Mindes även att man skulle ligga framåt så att man kunde se hinder så jag vände mig om och hann i sista sekund se en stor våg som jag hamnade i.

Jag fylldes av panik när jag var i vattnet, fast i strömmen. Automatiskt försökte jag dra efter andan men fick bara in vatten. När jag väl kom upp till ytan hostade jag ut vattnet och försökte dra efter andan. Jag fick in härlig luft men jag hann inte hålla efter andan förrän jag hamnade i ännu en våg där jag kände mig som kläder i en tvättmaskin.

Efter att hamna i en våg ytterliggare en gång till så blev det lugnare. Jag låg på rygg och försökte andas men det kom bara ut vatten. Sedan fick jag äntligen luft och jag bara låg där och försökte samla mig. Den andra gruppen kom och hämtade upp mig (räddad av den söta erik).

Det visade sig i alla fall att alla hade ramlat ur vår flotte och vår instruktör bröt foten. Livat eller hur? Dessutom fick jag en paddel rakt på näsan av någon i flotten så jag började blöda näsblod. Såg helt mörbultad ut när jag klev i land.

Trots katastrofen på tredje rundan så tyckte jag att det var sjukt kul. Skulle vilja åka igen!

Min mysboll

Det regnar - skitmysigt tycker jag! Finns inget härligare än att lyssna på vattendropparna som träffar fönstret och taket. Nu hoppas jag på att det kommer att blixtra snart och då är det en perfekt dag

Tog lite bilder på söta Smila nyss. Hon är så charmig. Min lilla mysboll!





Dags att dra

Oj oj, ska snart åka och hämta mitt brorsbarn som ska vara här över helgen.

Ciao!

Lilla goa nalle

Är hemma igen på landet

Har saknat allt det gröna, det goda vattnet från vår brunn, luften, stillheten - ja i princip allt! Känner mig lite nostalgisk av att sitta i mitt lilla rum och titta på alla studentsakerna.

Min gamla nalle, fick den när jag föddes

Har ingen ork

Åh orkar ingenting. Ska diska, städa och äta lite - men har ingen ork. Vill bara sova.

Efter bara två veckor har en klasskompis fått ett jobb - på UNT dessutom. Vissa har flyt. Kan inte hjälpa att känna mig lite avis men samtidigt så är jag ju glad för hennes skull. Det måste ju kännas enormt kul och få en sådan chans!

Nä nu ska jag diska!

Blubb blubb!

Har precis gjort kladdkaka som man verkligen kan kalla för kladdkaka. Den var riktig kladdig! Smet med krispig yta.

Sitter åter igen och väntar på att extrem överlevnad börjar. Har fastnat för den serien. Det känns lärorik och se på ett sådant program.

Nä nu ska jag skriva vidare på min berättelse.

Tror magen blir tokig

Har möblerat om i vardagsrummet/sovrummet i Mickes lägenhet. Blev fint faktiskt och det verkar större.

Känner hur magen börjar protestera och skriker "Ge mig maaaat". Lugn mage lilla, säger jag då. Snart så får du lite hamburgare och potatisklyftor i magen

Min dag i uppsala



Igår såg jag och Micke på biofilmen Priest i 3D.
Visst var det coolt med 3D, men efter ett tag så började det kännas i ögonen och jag fick huvudvärk. Nej, visst är det häftigt med 3D filmer - men jag föredrar 2D. Ja, filmen då? Jo den var rätt bra. Hade en bra handling och så - men för lite vampyrer.

Innan vi gick på bio så vandrade vi runt i uppsala och fota lite. Jag fastnade vid svandammen och försökte ta några bilder på den fina svanen. Men han sov så jag gav upp. Men det bilder på andra fåglar vid dammen.





Äntligen hemma! Lite hungrig dock..

Har varit i Uppsala typ hela dagen. Kom nyss hem och känner att jag måste få i mig något i lilla magen!

Ser att Bachelorette går på 3:an nu, ett ganska så löjligt program. Vilken press de utsätter sig för, man lär ju bli psykiskt störd efter att ha medverkat i programmet - i alla fall för killarna.

Nu ska jag dra på mig pyjamasen och mysa framför discovery kanalen med killen

Mysig stund på soffan

Det är mysigt just nu. Jag lutar mot Micke i soffan medan han har sin trygga arm runt om mig och lyssnar samtidigt på regnet som öser ner utanför. Fönstret är öppen och släpper in den ljuva doften av regn och kväll. Ska snart lägga mig för jag känner hur ögonlocken blir allt tungare.

Men först ska jag se klart på extrem överlevnad

Hur man överlever i det vilda

Just nu sitter jag och söt och ser på teve; desert car king. Inget program som faller mig i smaken. Så det är tur att jag har min kära laptop i knäet som räddar mig. Klockan elva börjar extrem överlevnad på samma kanal så jag dödar tid tills det börjar.

Tycker att Bear Grylls i extrem överlevnad är så otroligt smart, smidigt och modig. Även i de mest farliga situationerna så verkar han inte rädd om sitt liv, han kan dra ett skämt och sen försöker han ta sig ur situationen. Som teve tittare kan man nog inte inse hur pass farlig situationerna är som han utsätter sig för, bara för att VI ska lära oss om hur man överlever.


Dessutom så är han rätt snygg också

Äntligen klar med det jäkla puzzlet!


Äntligen är puzzlet färdigt, och denna gång kan ingen katt riva ner det.

Äntligen lite svalt väder

Sitter och njuter av att det är inte är EXTREMT varmt. Så skönt. Det regnade dessutom lite för en stund sedan men det var inte så mycket. Vill ha mer - och åska!

Bygger på puzzlet som SKA bli klart idag. Får se om vi lyckas med det

Dagens tidsfördriv





Jag och Micke har byggt puzzel hela dagen, och vi har kommit väldigt långt! Innan jag kom hit så hade Micke byggt ihop bara Orlando, huvudet på mini Johnny och lite av dödskallen i hörnet. Så vi har kommit långt idag! Jag byggde ihop stora huvudet på Johnny och Keira. Jag hoppas vi blir klara i morgon.

Kycklingwok





Detta åt jag till middag idag; kycklingwok och bauetter med vitlöksmör i. Det var så gott, skulle kunna äta det varje dag

Fotosugen


Nervositet inför vatten

Är lite nervös för nästa vecka ska jag till dalarna och åka forsränning (en present som jag fick förra året när jag fyllde år). Min äldsta storebror hade åkt där förut med jobbet och han berättade att några höll på att drunkna. Så... Tack. Jag har inte varit nervös, men nu blev jag det. Usch, jag vill inte drunkna!

En oviss framtid

En av buketterna jag fick på studenten

Den dagen kommer jag aldrig glömma. Känslan av att ha lyckats men samtidigt känslan av obehag. Obehag inför framtiden. Efter gymnasiet lever man bara i en stor ovisshet, man vet inte med säkerhet vad som kommer att hända. Man vet inte om man kommer in på utbildningen, om man får jobbet som man har sökt, om man kommer att resa den där jorden runt resan etc.

Det enda jag vet med säkerhet är att jag kommer att jobba i en månad på ett hönseri nu i sommar och att jag troligen kommer att läsa finska på universitet i höst. Mer än så vet jag inte och det känns för j*vligt. Just nu vet jag inte vad jag vill med mitt liv men det behöver jag inte veta. Jag gör det jag kan just nu så får man se vad ens väg leder en in i.

Just nu så tänker jag i alla fall njuta av mitt sista sommarlov. Lev i nuet och oroa dig inte i onödan för det som inte har hänt än.

Tråkig morgon

Har ätit müsli till frukost och sitter nu fortfarande i pyjamas. Ska nog gå upp och klä på mig något vettigt. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Kanske fota?

Hatar internet just nu

Är hemma igen hos föräldrarna. Ligger i sängen och käkar chips och dricker lite trocadero samtidigt som mina ben ömmar. Har gått rätt mycket sen jag tog med mig Amigo till Micke. Har gått cirka 5-6 gånger om dagen med sötnosen och lekt med han ute

Samtidigt så är jag lite sur för min dator/internet är så jobbig! Först funker internetuppkopplingen men sedan så försvinner den fast det står att internet är på. Förvirrande? Så jag vågar inte skriva mer än så här.

Det blir lite regn i helgen i alla fall (och åska!!).

En lugn dag med voffsingen

I morgon bitti kommer pappa och hämtar mig. Han ska till sjukhuset och behöver skjuts hem då han kommer att få lugnande (de ska föra ner någon slang i hans hals ner till magsäcken).

Idag har jag busat med lilla Amigo som är alldeles för go. Spelade fotboll med oss och kissade i över en minut (han har inte kissat på två dagar!).

Nu ska jag dra till sängen/soffan och glo på dumburken innan jag somnar

Mer popcorn blev det idag, gott...

Förkyld av värme?

Nyss när jag stod och diska så nös jag rejält två gånger. Det resulterade i att jag fick ont i halsen. Skumt att jag alltid blir förkyld under sommaren och aldrig under vintern. Det är svalare idag i alla fall. Hörde av någon polare att det regnar i Stockholm så jag får hoppas att det kommer hit

Huh, varmt

Åh jädrans vad varmt det är idag! Jag och Amigo sitter i köket hos Micke och smälter bort. Problemet är att det är så kvavt. Lite mer luft tack!

Jag försöker få Amigo att dricka av vattnet men han vägrar. Han ligger unden bordet och flåsar. Hoppas det inte är något fel på han.

Min följeslagare Amigo!

I morgon ska jag tillbaka till Micke och denna gång tar jag med söta Amigo

Amigo har börjat bete sig ganska aggressivt mot besökande. Han morrar, naffsar och hoppar upp på dem. Inte så trevligt. Min storasyster Anette vågar inte komma hit med sin lilla dotter längre och det känns skit. Så jag ska försöka få pli på han.

Känns skumt med höns

Är hemma nu hos mor och far. Är bra sugen på att gå ut och fota nu när det är så fint väder. Men jag är så trött.
Känner mig inte heller taggad på att jobba i juli. Hålla på med höns och sånt. Känns läskigt.

Äter kräm till frukost


Bara för att jag har tråkigt

VAMPYR
[x] Du är hellre blek än gyllenbrunt solbränd
[x] Du gillar att äta eller dricka röda saker.
[ ] När du kysser någon brukar du bita lite.
[ ] Du är mörk, mysterisk och förförisk.
[x] Du har smakat ditt eget blod förut och gillat det.
[x] Att vara ute i solen för länge får dig att känna dig svag.
[ ] Andra kan se dig som hotande och farlig.
[ ] Du har en stor charm och kan få folk att nästan göra vad som helst.
[x] Du är mer aktiv på nätterna.
[x] Du känner dig dragen till kyrkogårdar och kistor.
Totalt:  6



VARULV
[ ] Du har ett dåligt humör.
[ ] Du är fysiskt stark och snabb.
[x] Du älskar månen.
[x] Du är väldigt lojal.
[x] Om du älskar någon kan du göra nästintill allting för att skydda dem
[ ] Du kan ibland bli så arg att du råkar skada din vän/partner.
[x] Du gillar hundar.
[x] Du har en ganska så bra hållning
[x] Du är antingen en bra ledare eller en enslig person.
[ ] Du brukar ha det svårt att kontrollera dig själv.
Totalt: 6

NEKOJIN/KATTMÄNNISKA
[x] Du älskar katter.
[/] Du är vig och rörlig.
[/] Du kan falla från nästan vad som helst och ändå landa på fötterna.
[x] Du gillar gymnastik.
[x] Du gillar fisk och skaldjur.
[x] Du är hängiven och mysig.
[ ] Det är väldigt sällan du blir rädd när någon försöker att skrämma dig.
[ ] Du gillar garn.
[ ] Du gillar att jaga saker.
[ ] Du är en fantastisk jägare.
Totalt: 5

ZOMBIE
[x] Du är en outcast.
[x] Du känner ibland som att du inte riktigt lever.
[ ] Du stönar oftare än du skriker/gråter när du gör illa dig.
[x] Du brukar drifta iväg psykiskt ibland.
[ ] Du känner dig inte särskilt smart.
[ ] Du gillar maskar.
[ ] Du gillar att göra saker sakta.
[ ] Du gillar udda mat.
[x] Du föredrar att lida i tystnad.
[ ] Du får inte så mycket sömn.
Totalt: 4

SPÖKE/FANTOM
[x] Du är osynlig.
[x] Du har en udda spöklig närvaro.
[ ] Du kan ge någon rysningar genom att bara kolla på dem.
[x] Du har rufsigt/tillstökat hår eller hår som täcker halva eller mestadels av ditt ansikte.
[x] Du är väldigt försiktig och mild.
[X] Du är blyg runt den du är kär i.
[x] Du brukar försvinna när ingen ser på.
[x] Du gillar att skrämma folk.
[x] Du gillar att vara inomhus.
[X] Du är väldigt djupt psykiskt bunden till de du älskar och bryr dig om.
Totalt: 9

LIKÄTARE/GHOUL

[x] Du äter nästan vad som helst.
[ ] Du gillar att attackera folk både verbalt och fysiskt.
[ ] Du blir exalterad när du får någon att blöda.
[ ] Du bryr dig inte om du skadar någon så länge du får vad du vill ha.
[x] Du gillar att förfölja folk.
[ ] Du tycker att det är kul att krypa in i små, trånga, smala, smutsiga ställen.
[ ] Du blir lätt hungrig.
[ ] Du gillar tortyr.
[
] Du gillar att göra folk illa.

[ ] Du gillar idén av att vara sinnessjuk/galen.
Totalt: 2

HÄXA

[x] Du är intresserad av Wicca.
[x] Du gillar magiska föremål.
[x] Du tror på magi/kan utföra det.
[ ] Du gör udda ritualer väldigt ofta.
[ ] De flesta finner dig som en väldigt elak person.
[ ] Du gillar att manipulera folk.
[X] Du älskar naturen och hatar allt som förstör den.
[X] Du gillar svarta katter.
[ ] Du praktiserar voodoo.
[ ] Du brukar skratta hysteriskt.
Totalt: 5

SHAPESHIFTER
[ ] Du har flera personligheter.
[ ] Din stil kan ändras från emo till fjortis på bara någon dag.
[x] Du är lättsam.
[ ] Du har mer än en älskare.
[ ] Du är oförutsägbar.
[ ] Du kan ändra dig själv helt bara för att passa in/få den du gillar.
[x] Du är väldigt öm om många saker.
[x] Du kan enkelt slippa undan trubbel med att ändra på ditt uppförande.
[ ] Du säger ofta en sak men menar något helt annat.
[x] Du gillar att lämna kläderna på golvet när du tagit av dig dem.
Totalt: 4

DEMON
[ ] Du har ett väldigt dåligt humör.
[ ] Du är ofta arg.
[ ] Du älskar att göra folk olyckliga.
[ ] Du är satanist.
[ ] Du gillar pentagram.
[ ] Du gillar att leka med folks känslor och förvirra dem.
[ ] Du kan göra någon illa och känna dig stolt/tillfreds.
[ ] Du skrattar när någon råkar illa ut.
[ ] Du tänder på att skada folk.
[x] När någon förolämpar dig svarar du med att gå till attack direkt.
Totalt: 1

ÄNGEL
[x] Du är godhjärtad.
[x] Du tar hand om allt som kommer i din väg.
[x] Du kan vara väldigt seriös.
[/] Du är öm och snäll mot även dina värsta fiender.
[x]
Du har inte förmågan att vara hämndlysten.

[x] Du skulle enkelt kunna utstå allt för den du älskar.
[ ] Du är oskuld/har aldrig kysst någon.
[x] Folk ser dig som en väldigt renhjärtad person.
[x
] Du är lydig och följer regler.

[ ] Du älskar Gud.
Totalt: 7½

FÉ/ÄLVA
[ ] Du förtrollar folk.
[x] Du gillar organiska saker.
[x] Du ler väldigt ofta.
[/] Du älskar världen runt om dig.
[x] Du bygger lätt ett starkt band mellan djur och dig själv.
[ ] Du är en tjej/killmagnet.
[x] Du blir kär väldigt lätt.
[x] Du har en vänlig/bubblig/ljus personlighet.
[x] Du HATAR ingen.
[x] Du gillar långt hår.
Totalt: 7½

Resultat
Spöke/Fantom


Jag som ville bli vampyr


Trött tös

Är så trött. Ska nog dra till bäddsoffan och sova nu. I morgon ska jag hem och lämna bilen så att pappa kan ta sig till jobbet. På tisdag åker jag tillbaka till Micke och tar kanske med mig lilla Amigo

Natti

Popcorn och mythbusters

Mys med popcorn 

Ska nu gå och se på Mythbusters på discovery; pappa och brorsan lär vara avisa. De har ju viasat och på viasat finns inte discovery kanalen (kanalen som de älskar).

Pizza och besöka kyrkogården

Åt detta till lunch/middag. Det var rätt gott - men fick pilla bort pepperonin eftersom det brann i munnen då jag fick i mig det! Men annars var det gott.

Nu ska jag ut och plantera blommor på mormor och morfars grav i kyrkan bredvid oss 

Kraschad bil

På väg till Uppsala så såg jag en bil som såg rejält krashad ut. Föraren hade tur om han klarade sig oskadd.

Myskväll med den man älskar

Är hos Micke
Han poppar popcorn och jag kikar på "Kvällen är din" genom dörren i köket in i vardagsrummet/sovrum. Vi kommer ha en myskväll med chips, popcorn, läsk och godis.

Är liiite hungrig

Idag ska till Micke som har saknat mig. Kan förstå att det känns ensamt i en etta när han är van med att bo i en villa med tre våningar och bo med 6 personer. Hälsade på han en snabbis igår, lämnade över hans mobilladdare och tre filmer han hade glömt hemma. Hjälp vad VARMT det var i lägenheten! Det finns luftventilation men det är stopp i den sen 10 år tillbaka (enligt tierpsbyggen). Har de ingen vett och fixa det kanske?

Har inte ätit frukost än. Var tvungen och skjutsa Maria till en loppis där hon ska sälja saker med sina kompisar, så jag hann inte äta något. Kände ingen hunger när jag kom hem heller. Vänta! Jag åt visst något. Åt tre små köttbitar och lite potatissallad

Hur har det sett ut för mig?

Äntligen kan man pusta ut! I onsdags tog jag mitt efterlängtade studenten. Början av dagen var lite seg, men när man sedan satte sig på tåget till parken där mottagningen var så kändes det bra. Magen pirrade som aldrig förr och mungiporna gick upp till ögonen. Där mitt i vimlet stod min älskade familj; mamma, pappa, syskonen, syskonbarnen och brorsans fästmö. Fick i present av syskonen ett vackert halsband i silver och svart kristall. Av mamma och pappa fick jag en systemkamera - Canon 500d. Jag grät. Jag var så chockad och glad

Igår så flyttade Micke. Det tog hela dagen att få dit alla saker. Nu är Micke där och fixar och donar medan jag är hemma och tar det lugnt innan jag åker dit i morgon. Håller på och lär mig hur kameran fungerar och det går framåt - men långsamt.

Känner mig lycklig och glad, inget kan få mig på dåligt humör!

Studenten!

Jag har tagit studenten, FY FAN VAD JAG ÄR BRA 

Nervositet

Åker vid åtta med Sara och hennes kille in till Uppsala. Skulle gärna ha varit med på champagnefrukosten, men hinner inte. Kommer dit typ 08.45 och då hinner jag inte äta något.

Nervös är jag med. Nervös över att gå omkring i en klänning. Hoppas det blir regn så man kan ta på sig en kavaj i alla fall. Nä... Nu ska jag ta och äta något. 

RSS 2.0